featured

Yeşim Ceren Bozoğlu Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Annemizi Saklarken Dizisi Füsun Kim? Annemizi Saklarken Füsun Moran Gerçek Adı Ne?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeşim ceren Bozoğlu kimdir? Annemizi Saklarken Füsun kim? Yeşim Ceren Bozoğlu nereli? Yeşim Ceren Bozoğlu nasıl zayıfladı? Annemizi Saklarken dizisinin Füsun’u Yeşim Ceren Bozoğlu, son dönemlerin en merak duyulan oyuncuları arasında yer alıyor.

Başarılı oyunculuğu, renkli karakteri ve son zamanlarda değişimi ile merak konusu olan Yeşim Ceren Bozoğlu, yeni dizi Annemizi Saklarken’de Füsun Moran karakteri ile ekranlara geri döndü.

Başarısını daha ilk günden bir kez daha sergileyen Yeşim Ceren Bozoğlu, izleyiciler tarafından en çok araştırılan Annemizi Saklarken oyuncuları arasında yer alıyor.

Yeşim Ceren Bozoğlu Kimdir | Annemizi Saklarken Dizisi Füsun Kimdir?

Yeşim Ceren Bozoğlu kimdir sorusu Annemizi Saklarken dizisinin ekranlara merhaba demesi ile birlikte daha fazla merak edilen sorulardan birisi olmaya başladı. Başarılı oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, şimdilerde Annemizi Saklarken dizisinde Füsun Moran karakterine hayat veriyor.

Ankara’da doğan Yeşim Ceren Bozoğlu, başarılı bir oyuncu olmanın yanı sıra aynı zamanda seslendirme sanatçısı ve eğitmenidir. Dizi oyunculuğunun yanı sıra aynı zamanda başarılı bir tiyatro ve sinema oyuncusudur.

Lisans eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nde tamamladı ve eğitiminin hemen ardından “Kadınlar” isimli tek kişilik oyunu ile Cumhuriyet gazetesi ile Ayşegül Yüksel tarafından “Yılın Genç Kadın Oyuncusu” ödülüne layık görüldü.

Annemizi Saklarken Füsun Yeşim Ceren Bozoğlu Kaç Yaşında?

Başarılı tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu olan Yeşim Ceren Bozoğlu, 29 Temmuz 1974 tarihinde Ankara’da doğdu. 47 yaşında olan Yeşim Ceren Bozoğlu, çiçeği burnunda yeni bir dizi olan Annemizi saklarken dizisinin Füsun Moran’ı olarak ekranlarda izleyicinin beğenisini topluyor.

Yeşim Ceren Bozoğlu o hayat benim dizisi için rol gereği kilo almıştı. Dizi final yaptıktan sonra ise mide ameliyatı olarak tüm fazla kilolarından kurtulan Yeşim Ceren Bozoğlu yaş konusunda iddialı bir görünüme kavuştu.

Yeşim Ceren Bozoğlu Nereli? Yeşim Ceren Bozoğlu Boyu Kaç?

Annemizi saklarken dizisi füsun karakteri ile son dönemlerin en popüler oyuncusu olan Yeşim Ceren Bozoğlu, Ankara’da doğmuştur. Aslen Ankaralı olduğu biliniyor.

Güzel ve başarılı oyuncunun boyu da merak edilen konular arasında yer alıyor. Alınan bilgilere göre Yeşim ceren Bozoğlu boyu 1.61 metredir.

Yeşim Ceren Bozoğlu Evli mi?

Son dönemlerde yeni dizisi ile daha fazla merak uyandıran Yeşim Ceren Bozoğlu eşi de araştırılan konular arasında yer alıyor. Güzelliği ve başarısı ile izleyicileri ekranlara kilitleyen Yeşim Ceren Bozoğlu şuan evli değil.

2007 yılında hayatını kendisi gibi oyuncu olan Sinan Çalışkanoğlu ile birleştiren Yeşim Ceren Bozoğlu, 2010 yılında ayrılık kararı alarak bu evliliği bitirdi.

Annemizi Saklarken Füsun Yeşim Ceren Bozoğlu Çocuğu Var mı?

2007 yılında Sinan Çalışkanoğlu ile nikah masasına oturan Yeşim Ceren Bozoğlu, 3 yıl süren evliliğini 2010 yılında bitirdi. Bu evlilikten Yeşim Ceren Bozoğlu çocuğu olmadı.

Annemizi Saklarken Dizisi Füsun Yeşim Ceren Bozoğlu Nasıl Zayıfladı?

Annemizi Saklarken dizisinde Füsun karakteri ile ekranlara geri dönen Yeşim Ceren Bozoğlu son hali ile görenleri adeta hayretlere düşürüyor. O Hayat Benim dizisinde rol gereği kilo alan ünlü oyuncunun dizisinin final yapması ardından büyük bir değişim sürecine girdiği biliniyor.

Yaptığı açıklamalarda mide baypass ameliyatı geçirerek 20 kiloya veda ettiğini ifade eden güzel oyuncu, daha sonrasında da sıkı bir diyet ve egzersiz programı ile 20 kilo daha verdiğini açıkladı. Yeni görünümünü kusursuz hale getirmek isteyen Yeşim Ceren Bozoğlu estetik yaptırdı ve özellikle göğüslerindeki değişiklikler gözden kaçmadı.

Annemizi Saklarken Dizisi Füsun Yeşim Ceren Bozoğlu Dizileri

47 yaşındaki başarılı oyuncu, oyunculuk kariyerine sayısız film ve tiyatro oyununun yanı sıra ayrıca birçok dizi oyunculuğu da sığdırdı. Şimdilerde Annemizi Saklarken dizisi Füsun karakteri ile ekranlarda beğeni toplayan Yeşim Ceren Bozoğlu doktorlar dizisinde uzun bir süre ekranlarda kaldı.

Doktorlar dizisinden sonra O Hayat Benim dizisinde anne rolü ile izleyicileri ekranlara kilitleyen Yeşim Ceren Bozoğlu geniş aile dizisinde ise neşeli ve güldüren karakteri ile aynı başarıyı yakalamayı başardı.

Başarılı oyuncunun diğer en çok sevilen dizileri ise; Kuruluş Osman, Yüzleşme, Aldırma Gönül, Canım Babam, Sırlar Dünyası, Bebek İşi, Gülbeyaz ve Günahım Neydi Allah’ım dizileridir.

Özellikle O Hayat Benim dizisi için bir hayli kilo alarak tüm görünümünü değiştiren ünlü oyuncu, sonrasında bambaşka biri haline geldi. Şimdilerde ise Yeşim Ceren Bozoğlu yeni hali ile Annemizi Saklarken dizisinin Füsun Moran’ı olarak oyunculuğunu sergiliyor.

Yeşim Ceren Bozoğlu İnstagram

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan güzel oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu özellikle instagram hesabında can alıcı pozlar verdiği fotoğraf karelerini takipçileri ile paylaşıyor. Yeşim Ceren Bozoğlu’nun instagram hesabını @yesimcerenbozogluu kullanıcı adı ile bulabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!