featured

Yiğit Kirazcı Kimdir | Yiğit Kirazcı Pınar Deniz Evleniyor mu?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yiğit Kirazcı kimdir? Evlilik Hakkında Herşey dizisinden tanıdığımız oyuncu karizmatik duruşu ve başarılı oyunculuğu ile izleyiciyi ekran başına bağlamaya devam ediyor. Salı günlerinin sevilen dizilerinden biri olan Evlilik Hakkındaki Herşey dizisinde Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüpoğlu, Fırat Altunmeşe, Sarp Akkaya gibi önemli isimler yer alıyor. Bu dev kadro arasında yer alan Yiğit Kirazcı başarılı oyunculuğu ile izleyicinin de dikkatini çekmeyi başardı. Yiğit Kirazcı kimdir? Pınar Deniz Yiğit Kirazcı evleniyor mu?

Yiğit Kirazcı Kimdir? Yiğit Kirazcı Kaç Yaşında?

Yiğit Kirazcı kimdir? 17 Ağustos 1983 doğumlu olan oyuncu 38 yaşındadır. Yiğit Kirazcı yaş bilgisi çoğu zaman hayranlarını büyük bir şaşkınlığa uğratıyor. Yaş itibariyle daha küçük gösteren oyuncunun yaşını duyanlar inanamıyor.

1- Yiğit Kirazcı Aslen Nereli? Yiğit Kirazcı Babası Kimdir?

Oyuncu İstanbul’da doğmuş ve burada büyümüştür. Ancak oyuncunun baba tarafından Balıkesir Burhaniyeli olduğu bilinmektedir. Yiğit Kirazcı reklamcı olan bir babanın oğludur. Oyuncunun babasının isminin ne olduğu ise bilinmemektedir. Babası 17 yaşında iken felç olmuş, oyuncu ve ailesi oldukça zor günler geçirmiştir.

2- Yiğit Kirazcı Annesi Kimdir? Yiğit Kirazcı Kaç Kardeş?

Yiğit Kirazcı annesi muhasebe müdürlüğünden emekli olmuştur. Oyuncu bir ailenin bir çocuğu olduğu için kardeşi bulunmamaktadır.

3- Yiğit Kirazcı Ne Mezunu? Yiğit Kirazcı Biyografi

Yiğit Kirazcı ilk ve orta eğitimini tamamladıktan sonra, İstanbul Koç Lisesinde lise eğitimini tamamlamıştır. Bu eğitim sonrası oyuncu 2005 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam bölümünden mezun olmuştur.

Yiğit Kirazcı bu bölümü felç kalan babasının işini devam ettirebilmek için okuduğunu ifade etmişti. Üniversite okuduğu yıllarda reklamlarda oynayan, fotomodellik yapan oyuncu daha sonra kariyerini bu şekilde şekillendirmiştir. Çeşitli dizilerde ve sinema filmlerinde figüran olarak rol alan oyuncu 2016 yılında resmen bu sektörde tanınan biri haline gelmeyi başarmıştır.

4- Yiğit Kirazcı Kaç Kilo? Yiğit Kirazcı Boyu Kaç?

Aslan burcu olan Yiğit Kirazcı kaç kilo? Oyuncunun kilosu 80, boyu ise 1.86’dır. Oyuncu görünümünü daima ön planda tuttuğu için işten arta kalan zamanlarında sık sık spor yaptığını ifade ediyor.

5- Yiğit Kirazcı Dizileri Hangileri?

Yiğit Kirazcı ilk olarak 2016 yılında rol aldığı Seviyor, Sevmiyor dizisiyle adını duyurmuştur. Yardımcı oyuncu olarak tanınan oyuncu bu dizi sonrasında, 2018 yılında 8. Gün projesine dahil olmuştur. 2019 yılı içerisinde Yüzleşme ve Hakan Muhafız dizilerinde rol alan oyuncu, daha sonra 2020 yılında Hizmetçiler dizi projesine evet demiştir.

Ancak bu proje tutmadığı için, Çatı Katı Aşk adlı dizisinin Demir Yılmaz karakterine hayat vermiştir. Yiğit Kirazcı dizileri içerisinde sonuncu olanı ise Gökçe Bahadır ile başrollerini paylaştığı Evlilik Hakkında Herşey dizisidir.

Bunun yanı sıra yakışıklı oyuncu Cin Geçidi, Tabula Rosa, Baba Nerdesin Kayboldum, Aşk Tesadüfleri Sever 2, İyi Oyun, Aşkın Kıyameti gibi birçok film projesinde de yer almıştır.

YouTube video

Oyuncu, rol aldığı sinema filmi Baba Nerdesin Kayboldum sonrasında Uluslararası bir başarıya imza atmıştır. Bu film sonrası Yiğit Kirazcı Milano Film Festivalinde  ‘’En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu’’ ödülüne de layık görülmüştür.

6- Yiğit Kirazcı Eşi Kim? Yiğit Kirazcı Sevgilisi Kimdir?

Yiğit Kirazcı hayatı boyunca hiç evlilik yapmamıştır. Bu nedenle Yiğit Kirazcı eşi kim sorusuna yanıt verilemeyecektir. Yiğit Kirazcı sevgilisi olarak gündeme getirilen birçok ünlü isim olmuştu. Oyuncu bir dönem Bestemsu Özdemir ile ilişki yaşamış ve nişanlanma kararı almıştı. Ancak ikili resmiyete dökemeden ayrılmıştı.

Yiğit Kirazcı daha sonrasında Büşra Develi ile kısa süreli bir aşka yelken açmıştı. Oyuncu şimdilerde aşkı Pınar Deniz’de buldu . İkili yakın zamanda yaptıkları sosyal medya paylaşımları üzerinden birbirlerine olan aşkını resmen ilan etti. İkilinin yaklaşık 6-7 aydır birlikte oldukları ve ciddi adım atmaya hazırlandıkları konuşuluyor. Pınar Deniz kimdir yazımıza ulaşmak için tıklayınız.

7- Yiğit Kirazcı Kimdir? Yiğit Kirazcı İnstagram Hesabı Nedir?

Yiğit Kirazcı, sosyal medya paylaşımları yapmaktan fazlasıyla hoşlanıyor. Oyuncu birçok platformu aktif olarak kullanırken, iş hayatı ve özel hayatına dair paylaşımlarda da bulunuyor. Yiğit Kirazcı İnstagram hesabı üzerinden yaklaşık 176 bin takipçi kitlesine sahiptir. Oyuncunun İnstagram hesabı ise @yigitkirazci şeklindedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!