featured

Yılan Burcu ve Yılan Burcunun Genel Özellikleri!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çin astrolojisi ile batılıların astrolojisi birbirinden ayrıdır. Çin’de astroloji ülkenin felsefi görüşleriyle şekillenerek, 12 hayvandan oluşmaktadır ve güneş ile ay sisteminin hareketlerini ele alıp hesaplamalar içerir. Peki, Çin astrolojisinde yılan burcu genel olarak ne tür özelliklere sahiptir? Genel olarak yılan burcunun özellikleri, Yılan burcunun cinsel hayatı, Yılan burcunun sosyal yaşantısı ve yılan burcunun duygusal yaşamı nasıldır? Ayrıca yılan burcunun aşk hayatı da en merak edilen konulardan biridir. İşte, yılan burcu ile ilgili tüm bilinmeyenler!

Yılan Burcunun Özellikleri!

Yılan burcunun renkleri: Buz mavisi, yeşil ve kırmızı yılan burcunun renkleridir. Yılan burcunun bitkileri: Kamelya ve palmiyedir.Yılan burcunun en sevdiği baharat: Currydir.Yılan burcunun uğurlu sayısı: 3 olarak kabul edilmiştir. Yılan burcunun Ayı: Mayıs ayıdır. Yılan burcunun hayvanı: Kumru. Yılan burcunun şifalı otu: Rezenedir.Yılan burcunun kıymetli madeni: Platinyum’ur. Yılan burcunun mevsimi: İlkbahar yağmurlarının olduğu dönemdir.Yılan burcunun elementi: Ateş elementidir.Yılan burcunun gezegeni: Mars gezegenidir.Yılan burcunun karşılığı olan burç: Balık burcudur. Yılan burcunun uyumlu olduğu burçlar: Yılan burcunun karşılığı olan burç: Öküz ve tavuk burcu ile uyumludurlar. Yılan burcunun en belirgin özellikleri: Bilgili, sessiz, mağrur, kreatif, akıllı, titiz, sivri zekalı ve etkileyici bir burçtur.

Çin Astrolojisinde Yılan Burcunun Genel Özellikleri Nelerdir?

Cazibeli ve çekici bir burç olan yılan burcunun genel özellikleri arasında bir yılanın dehası hareketlerindeki deha da vardır. Yılan burcuna mensup olan kişiler iyi birer ara bulucudurlar. Sakindirler, yalnızdırlar ve aynı zamanda da idealleri vardır.

Müziğe hayrandırlar ve bu nedenle de iyi birer müzisyen adaylarıdır. Karşılarına çıkan imkanları kullanırlar ve bunları fırsata dönüştürebilme yeteneğine sahiptirler. Bu konuda ustadırlar diyebiliriz. Yılan burcu insanları boş laf yapanlardan ve işe yaramayanlardan ve saçma bir şekilde konuşanlardan nefret ederler. Kendilerine güvenleri oldukça fazla olan yılan burcu insanlarının en belirgin özellikleri arasında yüksek standartlarda yaşam vardır.

Lüks restoranlar, pahalı giyimler, kitap, müzik, sosyal etkinlikler ve para onların vazgeçemeyecekleri zevkleridir. Ayrıca hoşgörülü bireylerdir. Problem çözmede kararlıdırlar ve acelecidirler. Nasihat almak onlara göre değildir. Kendi sezgilerini yol bulmada kullanırlar. Çok düşünürler fakat az ifade eden yapıdadırlar. Aslan düşünmeden konuşmazlar.

Yılan burcu insanlarını sinirlendirmek doğru değildir, çünkü sinirlenmeleri halinde karşılarındaki insana zarar verebilirler. Bu burcun insanları kin beslemeleri halinde karşısında fark ettirmeden bedel ödetirler. İnce eler ve sık dokurlar. Hedefleri ulaşabilmek için yılmazlar ve mücadele ederler.

Yılan Burcu Nasıl Bir Kişiliğe Sahiptir?

Etrafa sürekli pozitif enerji yayan bu burcun kişileri aynı zamanda etrafa güç yaymakta da ustadırlar. Keyifli ve zevklerine düşkündürler. Konfor, lezzetli yiyecekler, kalite ve rahatlıktan asla vazgeçmezler.

Yılan burçlarının sezgileri oldukça kuvvetlidir ve yanılma gibi bir durumları yoktur. Gelecekteki bir şeyi önceden sezebilme yetenekleri de vardır. Hem özel hem de çalışma hayatlarında başarılıdırlar. Onlar için en yüksek ya da en kötü yaşam vardır. Orta durum insanları değildirler.

Yılan Burcunun Sosyal Yaşamı

Sosyal yaşantılarında ötekileştirilen ya da ortamlarda kabul edilmemeleri halinde yılan burcu insanları psikolojik olarak rahatsız olurlar. Yılan burcunun bir diğer belirgin özelliği ise diğer insanlarla anlaşma yoluna gitmemeleri ve onlara karşı ters düşmekten haz almamalarıdır.

Kritik derecede önemli ilişkilerde uzmandırlar ve doğal davranırlar. Hem özel hem de çalışma hayatlarında seviye düşürmemeye çalışırlar. Bu tür konularda da temkinlidirler.

Yılan Burcunun Duygusal Yaşamı

Yılan burcu insanları cinsel arzularına düşkün olarak bilinirler. Özel hayatlarında kendilerine özgü tutumları vardır. Duygusal yaşamlarında da kalite ve standartların üzerinde yaşamaya özen gösterirler.

İstedikleri gibi bir eş bulamadıkları takdirde yalnız yaşamayı tercih ederler. Onların hayatlarında kaliteli büyük önem taşıdığı için kaliteli duygusal sözler, duygusal şiirler, duygusal filmler ve duygusal müzikler ancak kabul edilebilir.

Yılan Burcunun Aşk Hayatı Nasıldır?

Yılan burcunun aşk hayatı oldukça önemlidir. Romantizm doludur ve istedikleri gibi gerçek bir aşkı bulduklarında ise asla sınır tanımayan bir romantik olurlar.

Etkileyici oldukları için karşılarındaki kişiyi hemen etkileri altına alabilirler. Bu konuda başarılıdırlar. Aynı zamanda da duygusal özellikleri vardır. Bu nedenle ilişkilerinde dikkatlidirler.

Yılan burcunun aşk uyumu tamamen karşı taraftan görecekleri ilgi üzerinedir denilebilir. Partnerlerinden ilgi görmeye bayılırlar. Kendileri de karşı tarafa ilgi gösterirler. İlginin karşılıklı olması gerektiğini düşünürler.

Romantizm dolu aşk yaşamlarında yine kaliteli aşk şarkıları dinlemeyi de severler.

Yılan Burcunda Evlilik Nasıl Olmalıdır?

Eşleriyle evlilik izni üzerine değil, hayaller üzerine kurulu bir evlilik yaşamı sürdürmek isterler. Çocuklarıyla ve eşiyle birlikte huzurlu bir yaşantı sürdürmek onların en çok istediği yaşam tarzıdır.

Kaybetmekten korkarlar ve bağlıdırlar. Karşısındaki kişinin moralinin bozulması halinde ellerinden geleni yaparlar. Romantiktirler, enerji dolulardır ve neşelidirler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!