featured

Yoğurt Kürü ile Zayıflama Mümkün mü | Yoğurt Kürü Ne İşe Yarar? Efsane Yoğurt Kürü Tarifi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yoğurt kürü ile zayıflama mümkün mü? Fazla kiloları ile başı dertte olan birçok insan şu sıralar bu soruya yanıt aramakta. Henüz yazın başında iken kilo vermek isteyen kişiler, bunun için hangi tarifi uygulayacağı konusunda oldukça kararsız. Bu noktada sizlere vereceğimiz iki farklı yoğurt kürünü deneyerek, zorlu kilo veriş sürecinizi başlatabilirsiniz.

Yoğurt Kürü ile Zayıflama | Yoğurt Pul Biber Limon Kürü Kaç Kilo Verdirir?

Yoğurt kürü ile zayıflamak isteyenler bu kür ile ne kadar kilo verebileceğini oldukça merak ediyor. Yoğurt kürü birkaç malzeme ile karıştırılarak birden farklı formda elde edilebiliyor. Kürün sağlayacağı fayda ise kişilerin bünyesine göre farklılık gösterebilecektir. Düzenli kullanıma göre her bünyede en az 2 ila 4 kilo verilebilmesi mümkün olacaktır. Bu nedenle yoğurt pul biber limon kürü kaç kilo verdirir sorusuna keskin yanıtlar verilemeyecektir.

1- Pul Biberli Yoğurt Kürü Kullananlar | Pul Biberli Yoğurt Kürü Faydaları Neler?

Pul biberli yoğurt kürü kullananlar, bu yoğurt sayesinde ciddi ölçüde kilo verdiklerini ifade etmektedir. Özellikle akşam yatmadan önce aç karna tüketilen pul biber, limon ve yoğurt karışımı açlık süresinde yağ yakımını destekler. Böylece kişiler kısa sürede önemli düzeyde incelmeler yaşayabileceklerdir.

YouTube video

Yoğurt kürü faydaları arasında gösterilebilecek bir diğer durum ise kişilerin tokluk süresini uzatmasıdır. Özellikle sabah saatlerinde aç karna tüketildiğinde ortalama 2-3 saat kadar tokluk sağlayabilecektir. Yoğurdun faydaları nelerdir bilgi almak için tıklayınız. 

2- Pul Biberli Yoğurt Kürü Nasıl Yapılır? Pul Biberli Limonlu Yoğurt Kürü Zayıflatır mı?

Pul biberli yoğurt kürü dakikalar içerisinde hızlıca yapılabilen bir kürdür. Bunun için yalnızca yarım limon, 1 tatlı kaşığı pul biber ve bir kase yoğurt yeterli olacaktır. Bu besinleri karıştırdıktan sonra aç karna tüketmelisiniz. Sabah aç karna ve gece yatmadan önce tüketilen yoğurt kürü ile zayıflama oldukça kolay olacaktır. Yoğurt kürü zayıflatır mı sorusunu düzenli ve doğru şekilde uyguladığınızda, sonuç alarak görebilirsiniz.

3- Zerdeçallı Yoğurt Kürü İle Zayıflayanlar Var mı? Zerdeçallı Yoğurt Kürü Tarifi

Yoğurt kürü ile zayıflama amacında olan kişilerin denediği bir diğer kür, zerdeçallı ve zencefilli yoğurt karışımıdır. Zerdeçal sindirim sistemi için oldukça iyi gelen bir baharat türüdür. Düzenli tüketildiğinde metabolizmanın hızını arttırarak, kilo verme sürecini hızlandırır. Zencefil ise oldukça iyi yak yakıcı bir baharattır. Vücutta depolanan yağlar bu karışım sayesinde hızlıca yıkılarak, fit bir görünüme ulaşım mümkün olabilecektir.

 Zencefilli yoğurt kürü tarifi için bir kase yoğurdun içerisine birer tatlı kaşığı zencefil ve zerdeçal eklemelisiniz. Dilerseniz bu karışımın içerisine bir çay kaşığı toz tarçında ilave edebilirsiniz. Daha sonra ise aç karna sabah, öğlen ve akşam aç karna tüketmeniz gereklidir.

4- Zencefil Zerdeçal Tarçın Yoğurt Kürü Kaç Kilo Verdirir?

Zencefil zerdeçal tarçın yoğurt kürü kaç kilo verdirir? Bu kür her vücutta aynı tepkiyi veremeyecektir. Bu nedenle yoğurt kürü ile zayıflayanlar konusunda net bir rakam verilebilmesi söz konusu değildir. Ancak bu yoğurt kürünü düzenli olarak kullanan bireylerin yorumlarına bakıldığında, bir ayda ortalama 4 ila 6 kilo aralığında verileceği görülmüştür. Fakat belirtilen kiloların verilebilmesi için düzenli ve doğru kullanılması oldukça önemlidir.

5- Yoğurt Kürü Kaç Gün Yapılmalı?

Yoğurt kürü ile zayıflama hayali kuranlar bu kürü ne kadar uygulaması gerektiğini merak ediyor. Uzmanlar yoğurt kürünün uygulanmasında hiçbir sakınca görmemektedir. Ancak bu tür kürlerin sık kullanılmasının bazı yan etkilere sebebiyet verdiği düşünülmektedir. Bu nedenle uzmanlar yoğurt kürünün ortalama 10 gün kullanılmasını önermektedir. Kullanım süresi sonrasında birkaç hafta ara verilerek yoğurt kürüne tekrar başlamak mümkün olabilecektir.

6- Yoğurt Kürü ile Zayıflama Zararlı mı?

Yoğurt kürü ile zayıflama kişi üzerinde yan etki yaratmadıkça zararlı değildir. Pul biber, zerdeçal ya da zencefil gibi baharatlar kimi zaman mide asidinin salgısını arttırmakta mide yanmalarına sebebiyet vermektedir.

Bu nedenle sizler üzerine herhangi bir yan etki yarattığında tüketmemeniz önerilmektedir. Yoğurt kürü ile uzun vadede kalıcı kilo vermek öngörülen bir durum değildir. Uzmanlar bu kiloların kalıcı olarak verilmiş olabilmesi için, kilo kontrolüne devam edilmesi gerektiğini vurgulamaktadır. 10 dakikada kolay yayla çorbası tarifi için tıklayınız. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!