featured

Youtube Para Kazanma Açma Nasıl Yapılır | Youtube Ne Zaman Para Veriyor?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Youtube para kazanma açma işlemi, bu platform üzerinden video yükleyerek para kazanmak isteyenleri yakından ilgilendiriyor. Freelance çalışma yöntemlerinden biri olan Youtube, akılcı davranıldığında önemli ölçüde para kazanabilmenizi sağlıyor. Elbette istenilen düzeyde para kazanılabilmesi için, Youtube tarafından belirlenen şartların yerine getirilmesi gerekiyor. Youtube para kazanma açma işlemi de bunlardan bir tanesi!

Youtube Para Kazanma Açma Nedir?

Youtube para kazanma açma, para kazanmak için tüm şartları yerine getiren kişilerin aktive etmesi gereken bir işlemdir. Bu işlem sayesinde hesap sahibi kişiler görüntülenme ve reklam içeriği doğrultusunda kazanç sağlayabilecektir. Para kazanma açma işlemi aktive edilmezse bu durumda, kazanç sağlanabilmesi söz konusu olmayacaktır.

1- Youtube Para Kazanma Şartları Nelerdir?

Youtube para kazanma şartları aslında bir hesap tarafından kolayca yerine getirilebilecek şartlardır. Bu şartların yerine getirilmesi sonrasında, kanalın hesabım bölümünden Youtube para kazanma açma işlemi gerçekleştirilerek, freelancer olarak yalnızca video yükleyerek kazanç sağlayabilirsiniz. Youtube para kazanma açma için istenen şartlar şunlardır;

Sahip olunan kanalın minimum 1000 abone sayısına ulaşması,Videoların en az 1000 görüntüleme sayısına ulaşması,Videoların son 12 ayda minimum 4000 görüntüleme sayısına ulaşmış olmasıdır.

2- Youtube’da Kaç Aboneden Sonra Para Kazanılır?

Youtube’da kaç aboneden sonra para kazanılır? Konu ile ilgili en çok araştırılan konulardan birisi kaç aboneye sahip olunması gerektiğidir. Yukarıda da belirttiğimiz gibi 1000 abone sayısına ulaşan herkes, diğer koşulları da sağlayarak Youtube para kazanma açma işlemini tamamlayabilir. 1000 aboneye ulaşamayan hesaplar diğer şartları tamamlasa dahi, kazanç sağlayamaz.

3- Youtube 1000 Abone Olunca Kaç Para Kazanılır? Youtube’dan Ne Kadar Para Kazanılır 2021?

Youtube 1000 Abone olunca kaç para kazanılır? Youtube’dan ne kadar para kazanılır konusunda kesin ve net söylemlerde bulunabilmek imkansızdır. Youtube para kazanma açma işlemi sonucunda kişilerin görüntüleme sayısı ve reklam içeriklerine göre para kazanması sağlanmaktadır. Kısacası bir videoda ne kadar fazla reklam bulunuyor, ne kadar fazla görüntülenme alıyorsa kazanç o kadar fazla olacaktır.

4- Youtube Ne Zaman Para Veriyor? Youtube Para Kazanma Açma İşlemi Nasıl Yapılır?

Youtube kazandığınız paraları ne yazık ki hemen hesabınıza yüklemiyor. Öncelikle paranız açmış olduğunuz Adsense hesabında birikir. Biriken bu para ancak belirli bir miktarı aştığında çekilebilir. Adsense üzerinden para çekmek için içeride bulunan paranın minimum 200 TL olması gerekecektir. Elbette ki bu parayı çekmek için kesinlikle Youtube para kazanma açma işlemi yapılmalıdır.

5- Adım Adım Youtube Para Kazanma Aktif Etme

Youtube para kazanma açma işleminde ilk olarak Youtube hesabınızın mail adresi ve şifresini girerek, hesabı açmalısınız. Daha sonrasında ise kendi adınıza bir Adsense hesabı oluşturmalısınız. Bu adım sonrasında ise Youtube para kazanma aktif etme için şunları yapabilirsiniz;

Öncelikle İçerik Stüdyosu bölümüne giriş yapmalısınız.Ardından soldaki menüye giriş yaparak Kanal-Durum ve özelliklerine tıklamalısınız.Bu bölümü seçtikten sonra Youtube para kazanma açma işlemini seçin ve bu kısmı aktive edin.Karşınıza çıkan adımların tamamını onayladıktan sonra, video yükleyerek para kazanmanın tadını çıkarabilirsiniz.

6- Youtube Para Kazanma Aktifleştirme Sonrası Hemen Para Kazanılır mı?

Youtube para kazanma aktifleştirme adımı sonrası videolarınızın izlenmesi ve reklam anlaşmaları doğrultusunda hemen para kazanmaya başlarsınız. Ancak yukarıda da belirttiğimiz gibi Adsense hesabınızda belirli bir miktar kazanç elde edilmeden parayı çekebilmeniz söz konusu olamayacaktır. Evde Youtube stüdyosu nasıl kurulur yazımızı okumak için tıklayınız.

7- Youtube Para Kazanma Hesaplama

Youtube para kazanma açma işlemi sonrasında ne kadar para kazanacağız videolarınızın beğenilmesi ve sürelerinin ne kadar olduğuna bağlıdır. Videolarınız seviliyor ve binlerce görüntülenme alıyorsa, daha fazla kazanç sağlayabileceğiniz söyleyebiliriz.

YouTube video

Youtube para kazanma açma işlemi sonrasında oluşturulan videolarında minimum 10 dk üzerinde olmasına dikkat edilmelidir. Çünkü videoda her 10 dakikada bir, bir reklam görüntülemesi alabilirsiniz. Videolarınız sayesinde ne kadar reklam izlenirse sizin de buna bağlı olarak kazancınız artacaktır.

8- Youtube Para Nereye Yatıyor? Youtube Karlı Bir Platform mu?

Youtube para nereye yatıyor? Youtube para kazanma açma işleminiz sonrasında paranız birikir. Adsense para çekme limiti aşıldığını, paranızı çekmeniz mümkündür. Paranızı çekmek için ise ilk olarak Youtube kanalınızın Adsense bölümüne giriş yapmalısınız.

Buradan sol kısımda yer alan Ödemeler bölümüne gelerek, ödeme yöntemini seçmelisiniz. Burada ödemenin nasıl yapılmasını istediğinizi belirtmeniz gerekiyor. Banka hesabına havale yapılmasını istiyorsanız, banka IBAN bilgilerini buraya girmelisiniz.

Youtube para kazanma açma gerekli bilgileri girdikten sonra işleminizi onaylayarak, para çekme adımını tamamlayabilirsiniz. Onay işlemi sırasında ortalama 30-45 dakika içerisinde kazancınız hesabınıza aktarılacaktır.

YouTube video

Youtube akılcı kullanıldığında para kazanmak için oldukça başarılı bir mecradır. Youtube para kazanma açma için öncelikle şartların tamamını yerine getirmelisiniz.

YouTube video

Para kazanma işlemi öncesi ve sonrasında etkili video içerikleri oluşturmanız, belirli bir kitleye ulaşmanız ve iyi bir etkileşim sağlayabilmeniz gerekiyor. Tüm bunları yerine getirebilirseniz, yalnızca Youtube üzerinden dahi önemli miktarlarda kazanç elde edebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!