featured

Yürüyüş için Tercih Edebileceğiniz 6 Spor Terlik Markası

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaz aylarında en popüler aktiviteler açık hava aktiviteleridir. Henüz sezon açılmadan tatillerimizi festivaller, doğa yürüyüşleri, kültürel gezi rotaları ve daha bir sürü etkinlik ile planlamaya hazırlanıyoruz. Peki valiziniz de bu tatil aktiviteleri için hazır mı?

Belki de saatlerce dinlenme fırsatı bulamadan ayakta zaman geçirecek ve eğlenecekseniz. Tatillerinizi, gezilerinizi en rahat şekilde geçirmek için doğru terlik modellerini ve doğru terlik markaları seçmek şart. Şıklıkla birlikte rahatlıkta vazgeçilmezinizse, uygun fiyatı ve konforu bir arada arayanlardansanız işte sizin için araştırıp hazırladığımız, tatiliniz boyunca valizinizden eksik etmek istemeyeceğiniz terlik önerilerimiz bu yazıda!

Yürüyüş için Tercih Edebileceğiniz 6 Spor Terlik Markası

en uygun terlik modelini dilediğiniz gibi seçebilirsiniz.

Profesyonel seçimler

Salomon, Merrel, Jack Wolfskin gibi profesyoneller için özel tasarımlar üretmekte olan outdoor markaları beklentilerinizi kolaylıkla karşılayacaktır. 

Bu markaların ürettiği yürüyüş terlikleri ile konforlu bir şekilde uzun mesafe yürüyüşlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Fiyatları diğer ürünlere göre fazla görünse de unutmamak gerekir ki kaliteli malzemelerle üretildikleri için çok daha uzun ömürlü ürünlerdir.

Konfor ve şıklık bir arada

Moda tutkunuz da yürüyüş tutkunuz kadar baskınsa size dünyaca ünlü Alman terlik markalarından biri olan Birkenstock’u gönül rahatlığı ile tavsiye edebiliriz. Bu terlik markası ortopedik ürünler üretirken klasik çizgilerinden asla ödün vermediği gibi geniş renk skalası ile de şıklığınızı rahatlıkla tamamlayacaktır. Yürüyüş terliği olarak rahatça kullanabileceğiniz bu modellerin rahatlığından ve konforundan şehir hayatına döndüğünüzde de vazgeçemeyeceğinize eminiz!

Hala karar veremeyenler için son bir öneri!

Henüz bir karar veremediyseniz size son bir tavsiyemiz daha var! Son zamanların bir diğer popüler terlik markası da Crocks! Yürüyüş için Tercih Edebileceğiniz 6 Spor Terlik Markası listesinin son elemanı olan Crocks, eğlenceli terlik modelleri ve bol renk çeşitliliği ile son zamanların en çok ilgi gören terlik markalarından biri. Birkenstock gibi Crocks’ta, klasikleşmiş model çizgilerinden ödün vermeden farklı renk ve desen seçenekleri ile size farklı bir çeşitlilik sunmakta. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!