featured

Yüzüklerin Efendisi Dizi Ne Zaman Çıkacak ? Hikaye Neden Yüzüklerin Efendisi 2. Çağ Dünyasında Geçiyor?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son günlerin dünya çapında heyecan yaratan dizi projesi Yüzüklerin Efendisi dizi ne zaman çıkacak ? Bugünlerde Amazon Yüzüklerin Efendisi dizi paylaşımı ile dünya yeni bir proje üzerinde yoğunlaştı. Gelmiş geçmiş en yüksek bütçeli dizi projesi olması planlanan Yüzüklerin Efendisi dizi ne zaman çıkacak ? Yüzüklerin Efendisi dizisi son durum nedir? İşte, detaylar…

Yüzüklerin Efendisi Dizi Ne Zaman Çıkacak ? Amazon Studios Açıkladı!

Amazon Studios Müdürü Jennifer Salke Yüzüklerin Efendisi dizisi ne zaman çıkacak sorusunu cevapladı. Efsanevi kadrosu, muhteşem hikayesi ve rekor kıran gişe rakamları ile dünyanın en iyi bilim kurgu filmlerinden biri olan Yüzüklerin Efendisi dizi çekimlerinin 2021 yılında tamamlanacağı belirtildi.

Yüzüklerin Efendisi Dizi Konusu Ne Olacak?

Yüzüklerin Efendisi 2. çağ ile büyük bir ilgi gördüğü için dizinin konusu Yüzüklerin Efendisi 3. çağ öncesini yani 2. çağı kapsıyor olacak. J.R.R Tolkien tarafından yazılan The Hobbit ve The Lord of the Rings kitaplarından esinlenerek hazırlanan dünyanın en büyük gişe hasılatı elde eden film serisi Yüzüklerin Efendisi dizi oluyor. 

Orta Dünya tarihinde geçecek olan bu yeni dizi, hem eski hem de yeni karakterlerle harmanlanmış bir kadroyu içinde bulunduracak. Yüzüklerin Efendisi 2. Çağ kötü karakterlerinin iyi varlıklar ile karşı karşıya kalacağı bu yeni dizide heyecan, aksiyon, gizem ve korku bir arada olacak. Her bölümünün büyük bir heyecanla bekleneceği anlaşılan Yüzüklerin Efendisi dizisi 2021 yılının en iyisi olmaya hazırlanıyor.

Yüzüklerin Efendisi Dizi Ne Zaman Yayınlanacak?

Dizi çekimlerine başlanıldığı bilgisi Amazon Studios Müdürü tarafından paylaşılırken, dizinin 2021 bitmeden yayınlanacağı müjdesi de verildi.

Yüzüklerin Efendisi (Dizi) Oyuncular Listesine Eklemeler Yapılacak mı?

Yeni proje, yeni hikaye ve yeni bir kurgu derken diziye yeni oyuncuların da katılacağı müjdesi verildi. Amazon Prime ile anlaşma sağlanmasının ardından her gün yeni bir bilgi paylaşılırken, Yüzüklerin Efendisi dizisi oyuncuları listesinde 20 yeni isim daha bulunacağı belirtildi. 

Yüzüklerin Efendisi Yeni Oyuncuları

Dünyanın büyük bir merakla beklediği proje Yüzüklerin Efendisi oyuncuları ile de büyük ilgi toplayacağa benziyor. İşte, yeni dizi projesinin yeni oyuncuları:

Alex TarrantAnthony CrumAugustus PrewBenjamin WalkerCynthia Addai-RobinsonFabian McCallumGeoff MorrellIan BlackburnKip ChapmanLloyd OwenLeon WadhamMaxim BaldryMaxine CunliffePeter MullanPeter TaitSir Lenny HenrySimon MerrellsSara ZwangobaniThusitha JayasunderaTrystan Gravelle

Hikaye Neden Yüzüklerin Efendisi 2. Çağ Dünyasında Yaşanacak?

Yüzüklerin Efendisi (Dizi Ekşi) sosyal paylaşım platformunun en çok konuşulanlarından biri olurken, dizinin neden 2. Çağ dünyasında yaşanacağı da büyük bir merak konusu oldu. Yüzüklerin Efendisi dizi ne zaman çıkacak sorusunun cevabı net bir şekilde belli değilken, hikayenin geçeceği dünya netleşti. Peki, neden 2. Çağ seçildi.

YouTube video

Orta dünya üzerinde yaşanacak hikayede Yüzüklerin Efendisi 2. Çağ tam bir kaos dönemiydi. Film serisinden de hatırlayacağımız en kötü karakterler bu çağda karşımıza çıkmıştı. Amazon Studios tarafından paylaşılan bilgiye göre de yeni projenin en verimli geçeceği dönem 2. Çağ olarak belirlenmiş.

Biz de dizinin başlaması için heyecanlanırken, Amazon Prime tarafından paylaşılacak olan Yüzüklerin Efendisi dizisi izle bağlantısını bekliyor olacağız. Umarız ki çok gecikmez. Zira, dizi severlerin sabrı kalmadı…  

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!