featured

Zehra Güneş Kimdir ? Filenin Sultanlarından Zehra Güneş Kaç Yaşında? Zehra Güneş Evli mi ?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zehra Güneş kimdir? Filenin sultanlarının tanınan ve sevilen isimlerinden biri olan Zehra, rakip takımın adeta kabusu olabilecek bir kapasitede. Başarısı, güler yüzlü duruşu ve kusursuz güzelliği ile gönlümüzde taht kuran Zehra Güneş, tam 10 yıldır aktif olarak voleybol oynuyor. Peki Zehra Güneş kimdir? Zehra Güneş boyu kaç? İşte yanıtları…

Zehra Güneş Kimdir? 

Zehra Güneş kimdir? Zehra Güneş boyu kaç? Filenin Sultanları olarak nitelendirdiğimiz Voleybol takımımızın oyuncularından biri olan Zehra, şu sıralar adından bir hayli bahsettiriyor.

Filenin Sultanı Zehra Güneş

Bu yazımızda Zehra Güneş’e dair tüm merak edilen sorulara yanıtlar vereceğiz. Doğma büyüme İstanbullu olan Zehra Güneş, yaşamı boyunca hep İstanbul’da yaşamıştır. Bu yüzden İstanbullu olduğu söylenebilir.

1- Zehra Güneş Kaç Yaşında?

Temmuz 1999 doğumlu olan Zehra Güneş kaç yaşında sorusuna 22 yaşında yanıtını verebiliriz. Yani Zehra Güneş bir yengeç burcu. Olgun ve çekici bir güzelliği bulunan ünlü voleybolcu, yaşını gösteriyor olmasından oldukça memnun olduğunu ifade ediyor.

2- Zehra Güneş Boyu Kaç? Zehra Güneş Boy Kilo Bilgisi

Zehra Güneş boyu kaç? Zehra Güneş özellikle boyu ile herkesi hayrete düşürüyor. Zehra Güneş boy kilo bilgisi 1.95 cm, 82 kg olarak paylaşılmıştır. Oldukça uzun bir bacak boyu bulunan ünlü sporcu gerek fiziği, gerekse de sempatik tavırları ile hemen herkesin dikkatini çekebiliyor.

3- Zehra Güneş Eğitim Hayatı

Kariyerini voleybol üzerine yoğunlaştırmak isteyen ünlü sporcu, lise mezuniyeti sonrasında bu alana yönelmiştir. 12 yaşında voleybola başladığını ifade eden Zehra Güneş, boyu itibariyle takımında orta oyuncu olarak görev yapıyor. Kariyerinde birçok başarıya imza atan Güneş, ülkemize gurur veren sporculardan biridir.

4- Zehra Güneş Ailesi Kimdir?

Ünlü sporcunun ailesinin kim olduğuna dair bir bilgi paylaşımı bulunmuyor. Ünlü sporcu, İnstagram ya da Twitter hesabı üzerinden de ailesini paylaşmamayı tercih etmektedir.

5- Zehra Güneş Kaç Yaşında Voleybola Başladı?

Ünlü sporcu 12 yaşından beri voleybol ile yakından ilgilendiğini belirtmiştir. Sevilen voleybolcu bu hesaba göre yaklaşık 10 yıldır voleybol kariyerini başarılı bir şekilde sürdürmektedir.

6- Zehra Güneş Nerede Oynuyor?

Zehra Güneş kimdir? Zehra Güneş bilinenin aksine Fenerbahçe kulübünde hiç oynamamıştır.

Kariyeri boyunca Vakıfbank, Beşiktaş ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor bünyesinde oynamıştır.

YouTube video

Ancak A milli takımda gösterdiği başarılı performans sonucunda duyumlara göre Fenerbahçe ile anlaşabileceği haberleri gündeme gelmişti. Ünlü sporcunun yeni sezonda hangi takımda yer alacağını izleyip göreceğiz.

7- Zehra Güneş Başarıları

Zehra Güneş başarıları ile Türk Voleybol tarihine bomba gibi düşen ve hiç unutulmayacak bir voleybolcudur. Ünlü oyuncu spor kariyeri başladıktan sonra ilk kez 2017 yılında 2017 U18 Dünya Şampiyonasında en iyi orta oyuncu seçilmiştir.

Zehra Güneş kimdir? 2017’de de U20 Dünya Şampiyonasında En İyi Orta Oyuncu seçilerek, madalyasını çiftlemiştir. 2019 yılında Türkiye Yerli Özel Ödülünü almaya hak kazanan Güneş, son olarak ise 2019 Kulüpler Dünya Şampiyonasında En İyi Orta Oyuncu seçilmiştir.

8- Zehra Güneş Maaşı Ne Kadar? Ünlü Oyuncu Yılda Ne Kadar Kazanıyor?

Zehra Güneş maaşı ile ilgili bilgiye ulaşılamamıştır.

10- Zehra Güneş İnstagram Hesabı Var mı?

Zehra Güneş İnstagram ve Twitter hesabı üzerinden paylaşımlar yaparak sevenleri ile kontakta kalmaya gayret göstermektedir.

Altın sporcu Mete Gazoz kimdir yazımız için tıklayınız. 

11- Zehra Güneş Evli mi?

Bugün itibariyle Zehra Güneş bekardır.

11- Bonus: Zehra Güneş O Ses Türkiye Yarışmasına Katıldı mı?

Zehra Güneş kimdir? Zehra Güneş boyu uzunluğu ilk kez O Ses Türkiye ile fark edilmişti. O Ses Türkiye programına dahil olan sporcu, bir arkadaşını desteklemek için arka kulis bölümünde bulunmuştur. Burada boyu hemen herkes üzerinde şaşkınlık yaratmıştır.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!