featured

Zombi İstilası Gerçek Olabilir mi? Dünyayı Zombiler Saracak mı?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birçok dizi ve filme konu olan zombiler yani yaşayan ve insan yiyen ölüler gerçek olabilir mi? Bir gün zombi istilası olacak mı? Gelin hep beraber bakalım…

Zombi İstilası

Zombi istilası konusu özellikle coronavirüs ile beraber oldukça merak edildi. Dünya pandemi sürecine girdiğinden beri aslı olan ya da olmayan bir çok haber her gün kulağımıza geliyor. Bunlardan biri de zombiler!

Siz de mutlaka zombileri konu alan bir film ya da dizi izlemişsinizdir. Böyle filmler özellikle korku/gerilim sevenler için oldukça ideal filmlerdir ve yaş aralığı da yoktur. Yani her yaştan insan bu filmleri izleyebilir. Ya bir gün karşınıza sıradan bir gece de yolda yürürken bir zombi çıksa ne yapardınız? Çığlık atar kaçar mıydınız? Yoksa şoka mı girerdiniz?

Zombi istilası her ne kadar gerçek olmayacak bir olay gibi dursa da kimi komplo teorisyenlerine göre bu durum gerçek olabilir! Hiçbir komplo teorisinin gerçek olduğunu gördünüz mü? Ya da duydunuz mu? Muhakkak görmüş ya da duymuşsunuzdur. İnsan beyninin olmayan şeyleri düşleyemediği bilimsel olarak da kanıtlandı. O halde zombiler gerçekten var mı? Ya da bir zamanlar dünyayı ya da bir ülkeyi istila ettiler mi?

İzlediğimiz film ya da dizilerden hepimizin öğrendiği kadarıyla zombiye dönüşmek bir virüsten kaynaklanıyor. Yani kişi zombiler tarafından da ısırılsa ya da doğal bir şekilde de ölse zombiye dönüşüyor. Tabii tüm bunlar doğruysa. Evet evet bir çoğunuza şuan yazdığımız şeyler saçmaymış gibi gelse de izleyeceğiniz video da bunun gerçek olabileceğine dair söylemler mevcut.

Zombi istilası her ne kadar bizlere uzak bir ihtimal gibi gelse de bir çok teorisyen bunun da olabileceğini söylüyor. İnsanlar arasında yayılabilecek bu türde bir virüs insanları yaşayan ölülere çevirebilir. Tabii biz tamamen teorisyenlerin yalancıyız. Dünyada ki her insan ortaya çıkabilecek her virüse karşı kendini korumalı. Tabii bunlar şimdilik tamamen teoriden ibaret. Ne dersiniz, sizce bir gün insanları zombiye çeviren bir hastalık yayılır mı? Yorumlar da buluşalım…    

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!