featured

Hande Baladın Kimdir | Filenin Sultanları Hande Baladın Kaç Yaşında?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hande Baladın kimdir? Filenin Sultanlarının sevilen oyuncusu Hande Baladın, dün akşam attığı sayılarla gündeme bomba gibi düştü. Avrupa Şampiyonasında kadın voleybol takımımızın 3.lük almasında büyük pay sahibi olan Hande Baladın kimdir? Hande Baladın kaç yaşında? Hepsi ve çok daha fazlası yazımızda…

Hande Baladın Kimdir? Hande Baladın Kaç Yaşında?

Hande Baladın kimdir denildiğinde en çok sorulan konular arasında Hande Baladın yaşı bilgisi gelmektedir. 1 Eylül 1997 doğumlu olan Hande Baladın henüz 24 yaşındadır. Henüz çok küçük yaşta olan oyuncumuz, büyük başarıları ile A Milli Voleybol takımı için önemli biri haline gelmiştir.

1- Hande Baladın Nereli? Hande Baladın Babası Kimdir?

Hande Baladın kimdir? Hande Baladın Kütahya’da dünyaya gelmiştir. Bu yüzden Hande Baladın nereli sorusuna Kütahyalı olduğu yanıtı verilebilecektir. Hande Baladın babası ve annesi hakkında henüz net bir bilgi paylaşımı bulunmamaktadır. Voleybolcumuzun ailesi daha çok geri planda kalmayı ve ekranlar önünde olmamayı tercih etmektedir.

2- Hande Baladın Ailesi | Hande Baladın Kaç Kardeş?

Hande Baladın ailesi ile birlikte bir süre Kütahya’da yaşamıştır. Eczacıbaşı Vitra’nın alt yapısına yerleşen oyuncu, burada yetiştirilmek üzere yer aldığı için ailesi ile İstanbul’a yerleşti. Hande Baladın’ın kaç kardeş olduğu merak edilse de ne yazık ki bu sorunun yanıtı bilinmemektedir.

3- Hande Baladın Boyu Kaç ? Hande Baladın Kilosu Nedir?

Hande Baladın kimdir? Sevilen oyuncunun boy ve kilo bilgileri ile hayranları yakından ilgileniyor. A Milli Voleybol takımımızın tüm oyuncuları gibi uzun boya sahip Baladın, 1.88 metredir. Hande Baladın kilo bilgisi ise 75 olarak paylaşılmıştır. Atletik bir yapıya sahip olan sporcumuz, düzenli sporun etkisi ile hoş bir proporsiyona sahip olduğunu gözler önüne serebilmektedir.

4- Hande Baladın Voleybol Hayatına Nasıl Başladı? Hande Baladın Hangi Takımda Oynuyor?

Hande Baladın kimdir denildiğinde, merak edilenlerden bir diğeri voleybol hayatına nasıl başladığıdır. Hande Baladın voleybol hayatına henüz 10 yaşında başlamıştır. Eczacıbaşı Vitra’nın alt yapısına kayıt olan Baladın, kısa süre sonra İstanbul’a yerleşerek ortaokul ve lise eğitimine burada devam etmiştir. Orta oyuncu olan sporcumuz bu spor kulübünün küçük ve yıldız takımında yer almıştır.

2014 yılında smaçör olarak oynamaya başlayan Hande Baladın 2015 yılında Eczacıbaşı’nın A takımında yer almaya başlamıştır. Bu takımdaki sağladığı başarılar buğun Hande Baladın kimdir sorusunun sorulmasını sağlamıştır.

Peki, Hande Baladın kimdir hangi takımda? Şimdilerde de Eczacıbaşı takımında yer alan sporcumuz, İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde eğitimini sürdürmektedir.

5- Hande Baladın Evli mi? Hande Baladın Sevgilisi Var mı?

Hande Baladın kimdir? Hande Baladın şimdilerde A Milli Kadın Voleybol takımımızın bel kemiği olarak nitelendirebileceğimiz oyuncularından bir tanesidir. 2018-2019 yıllarında tecrübe edinmesi için Galatasaray’a kiralanan Baladın, burada önemli deneyimler kazanmıştır. 2019-2020 sezonunda yeniden Eczacıbaşı’na geri dönerek burada oynamaya devam etmiştir. 

YouTube video

Peki özel hayatında Hande Baladın kimdir evli mi veya Hande Baladın sevgilisi kimdir? Hande Baladın bekar olup, sevgilisinin var olup olmadığı bilinmemektedir. Başarılı sporcumuz, özel hayatını gözler önüne sermekten olabildiğince kaçındığını, sık sık röportajlarında ifade etmektedir.

6- Hande Baladın Maaşı Biliniyor mu? Hande Baladın Başarıları Nelerdir?

Hande Baladın kimdir? Hande Baladın maaş bilgisi, kulübü tarafından gizli tutulmaktadır. Bu nedenle kazancı ile ilgili herhangi bir rakam bildirilmesi söz konusu olamayacaktır. Hande Baladın kimdir ve başarıları nelerdir konusunda ise şu bilgiler sıralanacaktır;

Eczacıbaşı Kulüp Başarıları

2016 FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonluğu2017 CEV Avrupa Şampiyonlar Ligi Üçüncülüğü2018 CEV Kupası Şampiyonluğu2019 Spor Toto Şampiyonlar Kupası Şampiyonluğu (Süper Kupa)2019 FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası İkinciliği2020 AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası Şampiyonluğu

Milli Takım Başarıları

2013 Gençler Avrupa Şampiyonası Üçüncülüğü2015 FIVB U23 Dünya Şampiyonası İkinciliği2017 FIVB U23 Dünya Şampiyonası Şampiyonluğu2017 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası Üçüncülüğü2018 FIVB Milletler Ligi İkinciliği2019 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası İkinciliği2020 CEV Tokyo Olimpiyatları Avrupa Kıta Elemeleri Birinciliği

Bireysel Başarılar

YouTube video
2017 FIVB U23 Dünya Şampiyonası – “En Değerli Oyuncu” ve “En iyi Smaçör”2013 Gençler Avrupa Şampiyonası – “En İyi Blok Yapan Oyuncu”

7- Hande Baladın Estetikli mi? Hande Baladın Estetiksiz Hali Nasıldır?

Hande Baladın kimdir? Hande Baladın geçtiğimiz dönemlerde burun estetiği yaptırarak bambaşka bir görünüme ulaşmıştır. Sporcu bu ameliyatın tamamen sağlık nedenleri sebebiyle gerçekleştiğini vurgulamıştır. Hande Baladın estetiksiz hali ise her ne olursa olsun güzelliği ile birçok kişiyi kendisine hayran bırakabilecektir. Eda Erdem kimdir yazımızı okumak için tıklayınız.

8- Hande Baladın Kimdir? Hande Baladın İnstagram Hesabı Nedir?

Hande Baladın kimdir? Sevilen sporcumuz İnstagram hesabı üzerinden sevenleri tarafından takip edilmektedir. Sevenleri ile irtibata geçmek isteyen Baladın ise, İnstagram hesabı üzerinden pek çok paylaşım yapmaktadır. 636 bin takipçi sayısına ulaşan Hande Baladın’ın İnstagram hesabı @handebaladin şeklindedir.

11
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
4
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!