featured

Hande Doğandemir Kimdir | Annemizi Saklarken Dizisi Handan Kimdir? Hande Doğandemir Kaç Yaşında, Nereli?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hande Doğandemir kimdir? Annemizi Saklarken dizisi Handan kimdir? Hande Doğandemir sevgilisi var mı? Annemizi Saklarken oyuncuları isimleri arasında dikkat çeken Hande Doğandemir, birçok detay ile merak edilen isimler arasında yer alıyor.

Birçok dizi ve film projesinde yer alan Hande Doğandemir, kısa bir zaman önce yayın hayatına başlayan “Annemizi Saklarken” dizisinde rol almaya başladı. Handan karakterine hayat veren Hande Doğandemir, alışılmışın dışında oynadığı farklı anne figürü ile bir kez daha izleyicinin beğenisini toplamayı başardı.

Hande Doğandemir Kimdir? Annemizi Saklarken Dizisinin Handan’ı Kimdir?

Annemizi saklarken oyuncuları arasında yer alan Hande Doğandemir, monotonlaşmış anne karakterini rafa kaldırarak izleyicilere tamamen farklı ve alışılmışın dışında bir anne figürü çizmeyi başardı.

Hande Doğandemir, 22 Kasım 1985’te Ankara’da doğdu. Ailenin tek çocuğu olan Hande Doğandemir’ın babası banka emeklisi annesi ise kamu memuru emeklisidir.

Annemizi Saklarken’in Handan’ı Handan Hande Doğandemir Eğitimi

Hande Doğandemir yeni dizi olan Annemizi Saklarken dizisi ile popülerliğini arttırmış ve merak edilen isimler arasına girmiştir. İzleyicilerin birçoğu Hande Doğandemir’in eğitim hayatını da merak ediyor.

Hande Doğandemir; İlkokul, ortaokul ve lise eğitimi Ankara’da Fransızca dilince almıştır. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Sosyoloji Bölümü İletişim Sosyolojisi eğitimi alarak Lisans eğitimini tamamladı.

Üniversite hayatında başarılı bir öğrenci olan Hande Doğandemir, son yıl Erasmus hakkı kazanarak 6 ay Fransa’nın Lilla kentinde eğitim almıştır. Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra da öğrenmeye sürekli meraklı olan Hande Doğandemir, deneyim edinmek için Akademi 35 Buçuk’ta eğitim almaya başladı.

Hande Doğandemir Kaç Yaşında?

Birçok dizi ve film projesinde yer alan başarılı oyuncu Hande Doğandemir, şimdilerde Annemizi Saklarken dizisinin Handan’ı olarak ekranlarda boy gösteriyor. Handan karakterine alışılmışın dışında bir başarı ile hayat veren Hande Doğandemir’in yaşı da büyük merak konusu oluyor.

1985 doğumlu olan Hande Doğandemir, 37 yaşındadır. Hande Doğandemir yaş konusunda da genç görünümü ile hayranlarını şaşırtmayı başarıyor.

Hande Doğandemir Boyu Kilosu Kaç?

Genç, güzel ve başarılı oyuncu olan Hande Doğandemir boy kilo ölçüleri ile estetik fiziğini de gözler önüne seriyor.

Annemizi Saklarken dizisinin Handan’ı Hande Doğandemir, 1.70 boyunca ve 53 kilodadır.

Hande Doğandemir Sevgilisi Var mı?

Zaman zaman adı aşk dedikodularına karışan Hande Doğandemir Annemizi Saklarken dizisinin ekranlara gelmesi ile ününe ün kattı. Hal böyle olunca Hande Doğandemir’in sevgilisi de hayranları tarafından merak edilmeye başlandı.

Kısa bir zaman öncesinde Yağız Can Konyalı ile adı aşk dedikodularına karışan Hande Doğandemir, bu aşk iddialarını yalanladı. Açıklamalarında hayatında kimse olmadığının altını çizdi.

Hande Doğandemir’in Oynadığı Dizi ve Filmler

Başarılı oyuncu Hande Doğandemir, genç yaşında kariyer hayatına birçok dizi ve film sığdırdı. Birçok projede yer alarak başarılı oyunculuğu ile izleyicilerden tam puan alan Hande Doğandemir, son zamanlarda Annemizi Saklarken dizi projesi ile tekrardan ekranlara merhaba dedi.

Annemizi Saklarken’in Handan’ı Hande Doğandemir Dizileri

Dizi kariyeri 2013 yılında başlayan Hande Demirdoğan, öncelikle Şükrü Özyıldız ile “Kara Kış” dizisinde üstün oyunculuk performansı gösterdi.

2015 yılında “Racon: Ailem İçin” dizisinde Yağmur-Azra karakterini canlandırdı. Güzel oyuncunun diğer rol aldığı diziler ise Yüzleşme, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Leyle ile Mecnun, Şubat ve Hükümsüz dizileridir. Şimdilerde ise Annemizi Saklarken Handan olarak ekranlarda boy gösteriyor.

Farklı bir anne figürü ile Annemizi saklarken konusu içerisinde bambaşka bir konuma sahip olan Handan karakteri, şimdiden izleyicileri ekrana kilitlemeyi başarıyor.

Hande Doğandemir Filmleri

Kırmızı Oda, Hayatımın Aşkı, Hükümsüz ve Muhteşem Yüz Yıl Kösem gibi dizilerde rol alan ve şuanda da Annemizi Saklarken dizisinde Handan rolü ile ekranlarda olan Hande Doğandemir, Kerem Bursin ve Emre Kınay gibi başarılı isimlerle birlikte “Güneşi Beklerken” dizisinde rol aldı.

2015 yılında Şükrü Özyıldız ile birlikte beyaz perde karşısına geçen Hande Doğandemir, 2016 yılında “Her Şey Aşktan” filminde yer aldı.

Annemizi Saklarken’in Handan’ı Hande Doğandemir İnstagram Hesabı

Rol aldığı dizi ve filmler ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Hande Doğandemir İnstagram hesabını @handedogandemir kullanıcı adıyla kullanıyor. Aktif bir instagram kullanıcısı olan Hande Doğandemir, farklı anlarını sürekli takipçileri ile paylaşıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!