featured

Harfli Altın Kolye

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadınlar kendilerinin ya da sevdiklerinin adının baş harfli altın kolye çeşitlerini takmaktan hoşlanır. Eğer sevdikleri kişiler uzaktalarsa bu şekilde onlara kendilerini yakın hisseder. Piyasada her harfte ürün bulmak mümkündür.

İstenildiği takdirde özel üretim olarak da yaptırılabilir. Özel üretimleri genellikle ünlü markalar müşterileri için yaptırmaktadır. Fiyatları ise tek üretim olduğundan dolayı oldukça pahalıdır. Bu ürünlerin hediye edildikleri kişiler haliyle kendilerini çok değerli hissederler. Muazzam görüntüleriyle insanı büyüleyip etkileme özellikleri vardır.

Harfli Altın Kolye Modelleri

Özel günlerde sevdiklerinize verilebilecek en güzel ve değerli hediyedir. Harflerinin yazım şekli için bir çok seçenek mevcuttur. En çok kadınlar tarafından tercih edilir. Fakat erkek ya da çocuklara yönelik modellerde bulunmaktadır. Nazar boncuğu da bu modellerde sıkça kullanılır. Zincir uzunluklarına karar verilebilir.

Uzun, kısa ya da orta zincir uzunlukları vardır. Günümüzde sarı altından çok beyaz tercih edilir. İkili ya da üçlü harfli altın kolye olan çeşitleri de vardır. Doğum günü, evlilik yıl dönümü ya da sevgililer gününe uygun bir hediyedir. Çeşitli harfli altın kolyelere https://www.luxodiamond.com/altin-kolyeler buradan ulaşabilirsiniz.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!