featured

Harita Yol Tarifi ve Konaklama Rehberi Arayanlar için En İyi Android Seyahat Uygulamaları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Harita yol tarifi bazı zamanlarda hayati derecede önemli hale gelebilir.  Karşılaşacağınız durumları yola çıkmadan önce incelemek için Android mobil uygulama seçeneklerini indirebilirsiniz. Özel harita yol tarifleri için arama motorlarının kendi uygulamaları olabildiği gibi farklı zemin üzerinden uygulamalar kullanılabilir.

Harita Yol Tarifi ve Konaklama Arayanlar için En İyi Android Seyahat Uygulamaları

Android cihazlarda en iyi harita yol tarifleri için öne çıkan uygulama seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

1. Booking.com Seyahat ve Yerel Konaklama Uygulaması

Dünyanın farklı birçok yerinde seyahat edenlere büyük kolaylık sağlayan Booking. com tesis seçenekleriyle dikkat çekmektedir. Harita yol tarifi uygulaması olmasa da kalacağınız yeri seçmek için en etkili haritalardan biridir. Bu uygulamayı bir anlamda otel açısından harita gibi düşünebilirsiniz.

Otel tanımı hakkında bilgi alabilirsiniz. Otelin genel hizmetleri ve kapsamı, ne gibi ekstra hizmetler sunduğunu ve tam haritadaki konumu öğrenilebilir. Otellerde gecelik konaklama faaliyetleri açısından değerlendirme karşılaştırma imkanı vardır.

Otellerin iç değerlendirmesini yapacağınız kapsamlı otel yol haritası Booking.com birçok indirim ve avantajı takip etme fırsatı sunmaktadır. Belirli dönemlerde kullanacağınız platform oda seçenekleri konusunda da detaylı bilgi veriyor. Bir anlamda rehber  

2. Yelp Acıkanlar için Farklı Harita Yol Tarifi Sunuyor

 

Seyahatlerinizde acıktıysanız ve size en yakın dürüm, dönerci vs. aradığınızda Yelp uygulamasını kullanabilirsiniz.  Restoran, bar, kahve çay içme alanları vs. hızlı şekilde uygulama üzerinden sonuç verecektir. En yakın restoran harita yol tarifi bu sayede yönlendirici olacaktır. Özetle 7/24 tüm saatlerde yeme içme alanları konusunda kendinize bir rehber edinmiş olursunuz.

3. Flightradar 24 Flight Tracker ile Uçak Yol Haritası Tarifi Alın

Uçakla sık seyahat edenler için en etkili yol tarifi harita uygulamalarından biri Flightradar 24 olacaktır. Sevdiklerinizin olduğu uçak yeri nerede diyenler, kendi bineceği uçak için bilgi vermek isteyenler bu uygulamadan faydalanabilir. Tarifeli uçuşlar konusunda tüm dünyadaki olan biteni bu seçenekte bulabilirsiniz. Uygulamayı indirmeden sitesi üzerinden de takip edebilirsiniz.

Gecikmeli uçak yolculuklarını görebileceğiniz uygulama sayesinde işlerinizi daha verimli şekilde ayarlamak mümkün hale gelir. Uçuş detayları güncel şekilde görülür ve üzerine yakınlaştırdığınız ekranda aradığınız her şeyi bulabilirsiniz.

4. Sky Wifi Mobil Uygulama ile Yurt Dışında Ucuz İnternet

Yurt dışında birçok yerde seyahat noktasında internet bağlantısına fazladan para ödemek istemeyebilirsiniz. Bu gibi hallerde Sky wifi ekonomik internet çözümleri sunan etkili bir harita denebilir. Çok sayıda uluslararası ulaşım noktasında kullanılan bu ağ kurulumuyla bütçenizi rahatça ayarlarsınız. İnternete gereksiz yere fazla para harcamamak için oldukça etkilidir.

Skype Wifi yurt dışında ucuz internet için kullanılacağında uygulamayı indirmeniz ve telefonda cihazı tanımlamanız gerekecektir. Tanımlarken sizden istenen bilgileri doğru şekilde ekrana girmelisiniz.

Mail ve web kullanım ayrıntılarını atlamayınız. Kaydınızı yaptırdığınızda internet bağlantısı kontrollerini de es geçmeyiniz.

5.  Yandex Navigasyon 3D | Yandex Türkiye  Harita Yol Tarifleri

Gideceğiniz yer belirsiz olduğunda stres yapıyorsanız YandexTürkiye harita uygulaması beklediğiniz sonuçları veriyor. Uygulamayı kolayca indirerek navigasyon harita yol tarifi avantajlarını kullanabilirsiniz.

En kısa sürede ulaşabileceğiniz yol tarifini Yandex Navigasyon ile bulabilirsiniz.Kapalı yolları öğrenmek ve trafik sıkışıklığı hakkında bilgi almanız mümkündür.Sesli arama yaparak yol harita tarifi sonuçları bulabilirsiniz.Kurumların yerleri hakkında bilgi alabilir ve doğrudan harita üzerinden devam edebilirsiniz.Görüntülerde 3 boyutlu binalar ve renklendirilmiş ekran sayesinde uygulamayı keyifle kullanabilirsiniz.Gece ve gündüz uygulama modunu kullanabilirsiniz.

Google Map | Google Harita Uydu Yanlış mı Yönlendiriyor?

Kullanmakta olduğunuz harita Google Map ise bazı tariflerde karmaşık bir yol haritası sizi karşılayabilir. Birçok kişinin deneyimi olan bu durum Google Map’in yaygın kullanılmasıyla da alakalıdır. Bahsedilen diğer yol tarif uygulamaları Google Map üzerindeki kullanıcı sayısına göre daha az olarak kabul edilebilir. Hata alan kullanıcı sayıları da harita yol tarifi açısından değişecektir.

Uydu Görüntüleri | Dünya Haritası Google Earth İndirme

Sokakları caddeleri yakından çekilen görüntülerle keşfe çıkmak isteyenler Google Earth indirerek bunu başarabilir. Görseller gerçekçi olduğu için bir yeri doğrudan kendiniz inceleyerek bulabilirsiniz. Anlık yönlendirici gibi değil de önceden inceleme yol tarifi uygulaması olarak değerlendirilebilir. Google Earth ile bir yere gitmeden önce o yerin çevresinde neler var, civardaki detayları bulabilirsiniz.

Yurt içi ve Yurt Dışı Seyahatlerinde Koronavirüs Önlemleri Ne Zaman Tam Olarak Biter?

Seyahat izin belgesi alarak yurt içi ve yurt dışı seyahatleriniz korona salgını sürecinde yapılabiliyor. Ülkelerin önlemleri koronavirüs aşısı etkisini baskın şekilde göstermeden rahatlama olmayacaktır. Çünkü tedirginlik devam ettiği için hastalık risklerine karşı önlemler hala sıkı şekilde devam ediyor.

YouTube video

Yolda kullanılabilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!