featured

Harley-Davidson Elektrikli Bisiklet| Harley Davidson Elektrikli Bisiklet Fiyatları, Harley Davidson Elektrikli Bisiklet Özelikleri Nelerdir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Harley-Davidson elektrikli bisiklet, günümüzde birçok kullanıcı tarafından talep görmesi sebebiyle ön plana çıktı. Çevre dostu bir aktivite olarak gösterebileceğimiz bilgisayar, doğayla iç içe keyifli bir aktivite gerçekleştirebilmenizi sağlıyor. Ülkemizde henüz yeni yeni yaygınlaşan bu aktivite, bugün birçok gelişmiş ülkede yalnızca keyif amaçlı değil, yolculuk ve seyahat açısından da tercih ediliyor.

Ülkemizde ve dünyada bisiklete olan ilginin bu denli artmasıyla, elektrikli bisiklet modelleri türemeye başladı. Elektrikli bisikletler, manuel bisikletlere nazaran kişilerin yolculukları ve seyahatleri sırasında daha konforlu hareket edebilmelerini sağlıyor. Harley-Davidson elektrikli bisiklet ise bunlardan yalnızca bir tanesi konumunda.

Harley Davidson Elektrikli Bisiklet Özellikleri

Dünya çapında her geçen gün kullanıcısı artan elektrikli bisikletlerine bir yenisi daha eklendi. Bu kapsamda artık Harley Davidson elektrikli bisiklet modelleri de piyasada boy gösterecek. The Seri 1 modeline nazaran bu elektrikli bisiklet çeşitlerine göre daha kalın ve şişman lastiklere sahip olacak. Beyaz olarak renklendirilmiş bu bisiklet, diğer modellere göre çok daha havalı ve sıra dışı bir görünüm sergiliyor.

İnce ve siyah çerçevesi ile bisikleti daha şık gösterirken, oturma bölümünde kahverengi deri koltuklar kullanılmış. Bisiklette logolar hafif yukarı yönlü olacak şekilde, ince çerçeve bölümüne konumlandırılmıştır. Ayrıca pedallar kısmından arka tekerleğin sonuna dek uzanan esnek ve ince kahverengi bir zincir bulunmaktadır. Harley- Davidson elektrikli bisiklet, özellikleri bakımından kullanıcıların beklentilerini tamamıyla karşılayabilecek gibi görünüyor.

Harley- Davidson Elektrikli Bisiklet Tasarım Özellikleri

Harley-Davidson tarzı elektrikli bisiklet modeli, özellikle tasarımı ve özellikleri ile ilgi çekmeyi başarabilecek. Marka yöneticisi olarak bilinen Aaron Frank, satışa çıkacak olan bisiklete Serial 1 Cycle adının verildiğini duyurdu. Modelin ismi ise 1903 yılında marka tarafından oluşturulan ve tanıtılan ilk motosikletten esinlenerek koyulmuştur. Bisikleti daha konforlu ve kolay bir şekilde kullanabilmek adına tüm detayların yer verileceği cihazın teknik ve tasarım detayları hakkında henüz net bir bilgi paylaşımı bulunmuyor.

Ancak Frank tarafından paylaşılan bilgilere göre Harley- Davidson elektrikli bisiklet entegre bataryalı, motoru ortadan monteli, dahili fren hatlarına sahip, entegre aydınlatmaların yer alacağı bir cihaz olacak. Ortalama 250 W güç verebileceği düşünülen bisikletin hızı ise 30 ila 45 km/sa şeklinde olacak. Bunun yanı sıra menzil değerinin ise en az 40 en fazla 185 km olması planlanıyor. Harley- Davidson elektrikli bisiklet versiyon versiyon olacağı için teknik detaylarında değişiklik söz konusu olabilir. Bisiklete tasarım açısından bakıldığında ise, bisikletin oldukça şık ve nostaljik bir görünüm sunacağı düşünülüyor.

Harley- Davidson Elektrikli Bisiklet Fiyatları

Harley-Davidson elektrikli bisiklet modeli, normal standartlarda daha uzun bir süre sonunda piyasaya sürülecekti. Ancak Pandeminin ülkemizde ve dünyada bu denli etkisini sürdürmesi, toplu taşıma araçlarına olan güveninde sarsılmasına neden oldu. Bu durum özellikle bisiklet kullanımını arttırarak, elektrikli bisiklet satışlarının artmasına sebep oldu. 2019 yılında elektrikli bisiklet satışları ABD’de 250-270 bin aralığında iken, 2020 yılında bu rakam 500-600 bin aralığına kadar çıktı.

Tüm bu nedenlerden dolayı marka, hızlı bir şekilde elektrikli bisiklet üretmeyi amaçlayarak, tüketicilere bu dönemde destek olabilmeyi amaçlıyor. Harley-Davidson elektrikli bisiklet modelinin, 2021 yılının Mart ya da Nisan ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Tasarım ve teknik detaylar hakkında net bir bilgi söz konusu olmadığı için fiyat konusunda bir tahmin yürütmek oldukça zor görünüyor. Ancak Harley Davidson elektrikli bisiklet fiyatları ortalama 3.400-5.000 dolar aralığında olacağı konuşuluyor.

https://www.youtube.com/watch?v=3WjN-_coi0Y

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!