featured

Hasır Sandalet Modelleri Yeni Sezon | Modatrend Kadın Sandalet Tasarımları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hasır sandalet modelleri konforlu bir hisle hareket etmenizi sağlar. Ana malzemenin doğallığından kaynaklı hasır sandalet modelleri bizlere çok sıcak gelir. Baharlık kombinlerde kullanılan ürünlerin cıvıl cıvıl ve rengarenk görünümleri vardır. Ergonomik yapıya sahip olan modeller özel olarak tasarlanmaktadır.

Hasır Sandalet Özellikleri | Şık Sandalet Modelleri

Hasır sandalet tasarımlarında kullanım rahatlığına ve şık görünümüne dikkat edilir. Farklı kıyafet zevklerine uyum sağlayabilmesi için farklı tasarımlarla tercihe sunulmuştur. Hasırın en kaliteli hali kullanıldığından uzun yıllar zarar görmez. Dış darbelere karşı dayanıklı olan ürünlerin görselliği ise son derece harikadır. Düz, dolgu topuk, gizli topuk seçenekleriyle her tarza hitap etmektedir.

Bağcıklı Hasır Sandalet Modelleri

Bağcıklı hasır sandalet modelleri yeni sezonun favorileri arasındadır. Bağcıklı modellerde düz yani kısa topuk kullanılır. Yüksek topuklu modellerde bağcık çok fazla tercih edilmemiştir. Ayakuçları açık veya kapalı seçenekleri bulunmaktadır.

Topuklu Kadın Sandalet Modelleri

Hanımlar kıyafetlerinin duruşu ve yürüyüşlerinin daha feminen olması için topuklu modelleri daha çok tercih etmektedir. Topuklu, tek veya çapraz bantlı modeller çok dikkat çekicidir. Topuk yüksekliği kişisel tercihe uygun olarak çeşitlilik gösterir. 4 cm’e kadar çıkan gizli topuklar çok estetik durmaktadır. Ürünlerin iç kısmında suni deri kullanılmıştır. Zengin model çeşitliliğine https://www.modatrend.com.tr/kadin-hasir-sandalet-modelleri linkinden ulaşabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!