featured

Hatice Aslan Kimdir | Annemizi Saklarken Benan Demir Hatice Aslan Kimdir | Hatice Aslan Kaç Yaşında?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatice Aslan kimdir? Annemizi Saklarken Benan Demir Hatice Aslan kimdir? Hatice Aslan kaç yaşında?

Ekranların yeni dizisi olan Annemizi Saklarken dizisinde ekranlara Benan Demir karakteri ile dönen Hatice Aslan, tekrardan ekranlara dönüşü ile merceklere takılan isimler arasında yer almaya başladı.

Hatice Aslan, daima yer aldığı her dizi ve film projesinde başarısını gözler önüne seren bir oyuncu olmuştur.

Yakın zamanda yayın hayatına başlayan ve başrollerini Hande Doğandemir ile Kutsi’nin paylaştığı Annemizi Saklarken dizisinin konusu çocuk yaşlarda anne olmuş bir kadının hikayesini anlatıyor. Peki Annemizi Saklarken dizisinin Benan Demir’i Hatice Aslan kimdir?

Annemizi saklarken Hatice Aslan Kimdir? Hatice Aslan Biyografi

20 Şubat 1962 Sivas doğumlu Hatice Aslan, başarılı bir oyuncudur. Kariyer hayatı boyunca birçok dizi ve filmde rol alan Hatice Aslan; özellikle Ferhunde Hanımlar ve En Son Babalar Duyar dizileri ile Üç Maymun filminde hayat verdiği karakterler ile üne kavuşmuştur.

Lise eğitimini Sivas’ta alan Hatice Aslan, lisans eğitimini Ankara Devlet Konservatuarı’nda tiyatro bölümünde tamamladı. Hatice Aslan gençliği ve oyunculuğu ile her dönemin en başarılı oyuncusu olmayı başarmıştır. Lisans eğitimini tamamladıktan sonra vakit kaybetmeden projelerde yer almaya başlamış ve böylece oyunculuk serüvenine adım atmıştır.

Annemizi Saklarken Benan Demir Kimdir?

Annemizi saklarken Benan Demir son dönemlerde fazlasıyla merak edilen karakterlerden birisi haline gelmiştir. Dizinin başrol oyuncusu olan ve Kutsi’nin hayat verdiği Dündar Demir’in kardeşi Benan Demir’dir.

Benan Demir ise dizide Hatice Aslan tarafından adeta içselleştirilerek canlandırılıyor. Anne ve babasının tüm öğrettiklerini eksiksiz aklına kazıyan Benan Demir; soğukkanlı olmasının yanı sıra aynı zamanda adeta kibir ve mesafe abidesidir.

Dizide tüm olayların akışını değiştirecek bir karakter olacağa benzeyen Benan Demir, Annemizi Saklarken dizisi karakterleri arasında sevilen bir karakter olmayı çoktan başardı gibi görünüyor.

Hatice Aslan Kaç Yaşında?

Hatice Aslan, 20 Şubat 1962 tarihinde Sivas’ta doğmuştur. 59 yaşında olan Hatice Aslan burcu ise balık burcudur.

Hatice Aslan Boyu ve Kilosu Kaçtır?

Fit görünümü ve güzelliği ile adeta gençlere taş çıkartan Hatice Aslan’ın boyu 1.69, kilosu ise 59’dur. Sağlıklı beslenmeye ve sağlıklı yaşamaya özen gösteren Hatice Aslan, kilosunu sürekli kontrol altında tutuyor.

Hatice Aslan Evli mi?

Oyunculuk hayatı boyunca birçok dizi ve film projesinde yer alan Hatice Aslan, hayatı boyunca iki evlilik yapmıştır. Hatice Aslan 12 yıl süren ilk evliliğini Hakkı Ergök ile yaptı. 12 sene sonra Hakkı Ergök ile olan evliliğini bitiren Hatice Aslan, 1992 senesinde ressam Renan Kaleli ile yaptı.

Hatice Aslan’ın Renan Kaleli ile yapmış olduğu evliliği ise 8 sene sürdü. İkinci evliliğini bitirdikten sonra ise Hatice Aslan, bir daha evlenmedi. Hatice Aslan sevgilisi olup olmadığı sorularını ise mümkün olduğunca cevapsız bırakıyor.

Zaman zaman ünlü isimler ile aşk yaşadığı iddiaları ortaya atılan Hatice Aslan Kenan Ece ile de bir dönem aşk yaşamıştır.

Hatice Aslan Çocuğu Var mı?

İki evlilik yapan Hatice Aslan’ın ilk evlilik yaptığı Hakkı Ergök’ten bir oğlu olmuştur. Ayrıca Hatice Aslan Ece Dizdar adında bir manevi kızı olduğu da biliniyor.

Ece Dizdar, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi sırasında ailesini kaybetmiştir. Bu acı kayıp sonrasında Hatice Aslan, Ece Dizdar’ı manevi kızı olarak kabul etmiştir.

Hatice Aslan’ın Oğlu Kimdir?

Hatice Aslan’ın ilk evlilik yaptığı Hakkı Ergök’ten olan oğlunun adı Ekin Ergök’tür. New York’ta büyük ilgi gören Ekin Ergök, Mimar Sinan Üniversitesi’nde Grafik Tasarımı eğitimi almıştır. Şimdilerde ise New York’ta büyük markaların fazlasıyla ilgi gösterdiği tasarımcı olarak tanınıyor.

Hatice Aslan Dizileri

Sayısız birçok dizide yer alan ve yer aldığı her film gibi her dizi projesinde de başarısını ortaya koayn Hatice Aslan; özellikle Ferhunde Hanımlar ve En Son Babalar Duyar dizileri ile kendisini izleyiciye kanıtladı. Bu dizilerin yanı sıra Hatice Aslan;

– Elif’in Rüyaları

– Deli Balta

– Kınalı Kar

– A.G.A

– Hırçın Menekşe

– Hürrem Sultan

– Masumlar

– Lale Devri

– Samanyolu

– Düğün Şarkıcısı

– Dr. Dilara

– Ayrılsak da Beraberiz

– Mayıs Kraliçesi

– Firar

– 9on

– Bugünün Saraylısı

– Vücut

– Kot Farkı

– Bayrampaşa Ben Fazla Kalmayacağım

Şimdilerde ise Başarılı oyuncu Hatice Aslan, Annemizi Saklarken Benan Demir rolü ile ekranlarda olmaya devam ediyor.

Hatice Aslan İnstagram Hesabı

Hatice Aslan’ı yakından takip etmek isteyen izleyiciler, diğer yandan başarılı oyuncunun instagram hesabını da merak ediyor. Hatice Aslan’ın instagram hesabına @hatisaslan adı ile ulaşabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!