İdeal Penis Boyu Kaç Cm'dir?
İdeal Penis Boyu Kaç Cm'dir?

Her Gece Cinsel İlişkiye Girilir Mi?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cinsel yaşam ruh sağlığımıza doğrudan etki ettiği gibi beden sağlığımızı da etkileyen çok önemli bir süreç. Bu nedenle her bireyin cinsel yaşamını belli bir düzene koyması ve mutlu olması son derece önemli konuların başında geliyor. Fakat haftada kaç kez cinsel ilişkiye girilir bu konuda tereddüt oldukça fazla.
Her Gece Cinsel İlişkiye Girilir Mi?

Haftada 2 İdeal

Uzmanlara göre haftada iki kere cinsel birliktelik ideal olarak kabul edilmektedir. Fakat bu sayı çiftlerin ihtiyaçlarına bağlı olarak artabilir ancak kesinlikle haftada ikinin altına düşmemelidir. Eğer en az haftada iki kere birlikte olmuyorsanız mutlaka monoton ilişkinizi ortadan kaldıracak aşk oyunları, cinsel fantaziler geliştirmeniz gerekmektedir.

Her Gece Olmaz

Yeni evlenenlerin hemen hemen her gece cinsel ilişkiye girdikleri bilinmektedir. Bu evliliğin getirdiği heves ve yılların verdiği özlemle ilk zamanlar çok normal karşılanabilmektedir. Fakat bunun sürekli alışkanlık haline getirilmesi erkeklerde de kadınlarda da ruhsal sorunların yanı sıra bedensel sorunları da beraberinde getirecektir. Erkeklerin kısa sürede erkeklikten emekliye ayrılması yani testosteron hormonunun yavaşlayarak artık cinselliğe karşı ilgi duymama nedeni olacaktır.

Kadınlarda da yine her gece yapmanın verdiği nedenden ötürü cinselliği tamamen duygusallıktan sıyırarak bedeni şehvetin giderilmesine dayandıran bir tabu olarak görmeye başlar.

İktidarsızlığa Neden Olur

Erken boşalma sorunları ve sertleşme sorunları iktidarsızlık olarak bilinen erkeklerin cinsel sorunları arasında gelmektedir. Kuşkusuz bunların temel nedeni haftada kaç kez cinsel ilişkiye girilmeli yönünden çiftlerin bilgisiz olmasından kaynaklanmaktadır. İktidarsızlık yaşamamak adına her gece ilişkiye girmemelisiniz.

Boşanma Nedenidir

Her gün cinsel beraberlik yaşamak eşlerin birbirlerini artık arzulamaması anlamına gelecektir. Bu da aşkın ve tutkunun yerini nefrete dönüştürmesi anlamına geliverecektir. İşte sizler de tümüyle bu sorunlarla karşı karşıya kalmak istemiyorsanız ideal cinsel ilişki sıklığı olarak haftada 2 kere birlikte olmanızda yarar vardır. Böylelikle hem birbirinizi arzulamış olmanın getireceği mutlulukla hem de tamamen cinsel ilişkinin verdiği rahatlıkla sürekli yenilenmiş olacaksınız. Bunun için kesinlikle çiftlerin her gece cinsel birlikteliği alışkanlık haline getirmemesi gereken bir konu olarak bilinmelidir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!