featured

Her Tahmini Tutan Uzman Yine Tarih Verdi! “Gram Altının Fiyatı 1.450 TL Olacak!”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaptığı doğru altın tahminleri ile gündeme bomba gibi düşen İslam Memiş, bu sefer yine gram altın ve gümüş fiyatları üzerine tahminlerde bulundu. İslam Memiş’in dediğine göre 2022 yılında gram altın fiyatı 1.450 TL’yi, gümüş fiyatları ise 20 TL’yi bulacak!

Altın ve para piyasasında uzman olan İslam Memiş, yüksek fiyattan altın alanların içini ferahlatacak bir tahmin yaptı. Saatler öncesinden 20 Aralık’ta dolar ve altın fiyatlarının çıkacağını tahmin eden ve tahminlerinde yanılmayan İslam Memiş, 2021 yılının risk alarak yatırım yapanların ve dolayısıyla da panik alım ve satımlarının çok fazla bir sene olduğunun altını çizdi.

Gram Altın 1.450 TL’yi Bulacak mı?

Geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından açıklama yapan İslam Memiş, 2022 yılında gram altın fiyatının 1.450 TL, gümüş fiyatının ise 20 TL olmasını beklediğini söyledi. Açıklamalarının devamında ise kısa vadede “olmadı” diyenlerin kaybedeceğini ancak yatırımını arttırarak uzun vadede bekleyenlerin ise büyük kar edeceğini vurguladı.

İslam Memiş’in “Gram altın 1.450 TL olacak” tahminlerine ise “Hani düşecekti?” eleştirileri gecikmedi. Bu eleştirilere ise İslam Memiş sert tepki verdi ve böyle düşünenlerin daha şimdiden kaybettiğini söyledi.

Peki Nasıl Yatırım Yapılmalı?

İslam Memiş, “Nasıl ve neye yatırım yapmalıyız?” yönünde gelen sorulara da cevap vermekte gecikmedi ve 2022 yılına yönelik tahminlerini dile getirdi.

2. dip geldikten sonra yıl bazında miktarın sürekli artış göstereceğini vurgulayan İslam Memiş, bu sözleriyle yatırım yapmayı düşünenlere dolaylı da olsa uzun vadeli altına yatırım yapmalarını tavsiye etti.

Uzun Vadeyi Göze Alanlar Kazanacak!

Kısa vade düşünen ve uzun vadeli yatırımcı olarak yatırımcıları ikiye ayıran İslam Memiş, uzun vadeli yatırım düşünenlerin daha şimdiden kazandığını söylüyor. 2022 altın sisteminin tüm dengeleri bozacağının altını çizen Memiş, 2022 finans sisteminin ise daha başarılı olacağını öngörüyor.

Dolandırıcılık Olayları Artacak!

Kripto para ve metaverse piyasalarının gerçek olduğunun altını çizerek dolandırıcılık olaylarının artacağını söyleyen İslam Memiş, bu noktada yatırımcıları uyardı ve dikkatli olmaları konusunda telkin etti.

Değişen dünyaya kayıtsız kalınmaması gerektiğini ifade ederken diğer yandan yatırım yapmak isteyenlerin de işi bilen uzman kişileri takip ederek yönlendirmelerinden faydalanmaları gerektiği konusunda telkin etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!