featured

Herkeste Bulunması Gereken İşe Yarar İcatlar

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bugün sizlere dahice düşünülmüş işe yarar icatları listelemek istedik. İnsanların hayatını kolaylaştıran ve herkeste bulunması gereken bu icatlar ile hayatımız daha kolay olabiliyor. İşlerimizi yaparken daha pratik çözümler üretebilen bu icatlar evimizde bulunması gereken ve kullanışlı icatlardan oluşuyor. Birçok insanın sahibi olmak isteyeceği bu icatları gelin sizlere sıralayalım.

Neverwet

Günlük hayatımızda üzerimize dökülebilen kahve ve benzeri olaylardan kurtulmak için icat edilmiş işe yarar buluşlardan bir tanesidir. Sprey olarak satılmakta olan Neverwet telefonunuza, gömleğinize, tahta zemine, kumaş zemine sıkıldığında spreyin etki ettiği bölgeler su geçirmez olarak kullanılmaktadır. Neverwet uygulanan bölgeler anında üzerine su dökerek test edebiliyor, kumaşın veya herhangi bir zeminin suyu iteklediğini görebiliyorsunuz. 15 dolar gibi bir fiyata sahip olabileceğiniz bu ürünü yurt dışından getirtebilir ve 500 milimlik spreyleri su geçirmesinden şikayetçi olduğunuz bölgelere sıkarak bu tür problemlerden kurtulabilirsiniz.

Cyber Clean

Oyun hamuruna benzeyen bu icat ilk başta bakıldığında çocuklar için tasarlanmış gibi görünebilir. Fakat bu icadın asıl amacı temizlik olarak kullanılmasıdır. Zorlu bölgelere kolayca erişebilen esnek bir yapıya sahip olan Cyber-Clean en dar bölgelere ulaşılması güç alanlara erişebiliyor ve orayı temizleyebiliyor. Esnek ve akışkan bir yapıya sahip bu icat kopmadığı için geri çektiğinizde o bölgeyi temizleyip tüm olarak tekrar elinize toplanıyor. Yüzeye temas ettiği an tüm toz ve kirleri topluyor ve dezenfekte özelliğiyle temizliyor. Sürüldüğü bölgede iz bırakmayan bu icadın fiyatı toplam 5 dolar gibi ucuz bir fiyata satın alınabiliyor.

Fly Legs Up

Uçak veya Otobüs seyahatlerinde kolayca kullanabileceğiniz Fly Legs Up icadıyla tanışmanızı isterim. Ayaklarınızı uzatmak isteyeceğiniz anlar olduğunda bu icat ön koltuğa kolayca kurabiliyor ve içerisinde bulunan yastıklarına ayağınızı koyarak rahat bir yolculuk geçirebiliyorsunuz. Çocukların dahi kolayca kurulumunu gerçekleştirebileceği Fly Legs Up yurt dışından kolayca getirtilebilir bir icattır. Bakınız: Gelecekte Kullanılacak 5 Teknoloji Harikası

Coosno İcatlar

Açılır kapanır masa tarzında olan bu icat ise soğuk içecekleri saklamak konusunda işe yaramaktadır. Kapandığında masa olarak kullanılabilen esnek görünümüyle teknolojik bir icat olarak tasarlanmış Coosno, müzik dinlemenize de yarayan bir icattır. Toplamda 6 hoparlör barındıran ve soğutma özelliğiyle içeceklerinizi saklayabileceğiniz güzel ve kullanışlı bir icattır. Masa üzerine telefonunuzu bıraktığınızda uzaktan şarj edebilme özelliği de taşımaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!