featured

Huami Zepp Z | Yeni Akıllı Saat Modeli Resmen Tanıtıldı | Huami Zepp Z Fiyatı ve Özellikleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Xiaomi alt markası olan Huami Zepp Z akıllı saatini resmen tanıttı. Dev teknoloji şirketi Xiaomi’nin birçok farklı alt markası mevcut. İşte Zepp Z saatini tanıtan bu şirket, Xiaomi’nin giyilebilir teknoloji ürünleri için kullandığı bir alt marka olarak tanınıyor.

Markanın akıllı saati Zepp, karşımıza çok sade ve şık bir tasarım çıkıyor. Oldukça eski saatleri andıran bu tasarımın altında birçok akıllı özellik yer alıyor. Örneğin, akıllı saat Zepp içerisinde  uyku kalitesi ve 7/24 kalp atış hızı ölçme gibi birçok sağlık uygulaması mevcut. Ancak tabi ki bu akıllı saat sadece birkaç özellikten ibaret değil. Şimdi lafı daha fazla uzatmadan yeni akıllı saati birlikte daha yakından inceleyelim.

Huami Zepp Z Özellikleri Nelerdir? Huami Zepp Z Fiyatı Nedir?

Yeni akıllı saat Huami Zepp Z, ilk olarak sade ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor. Oval bir tasarıma sahip olan bu saatin çerçevesi titanyum alaşımdan oluşuyor. 46,3 mm boyutunda bir kadrandan oluşan saatin kutusunda 22 mm boyutunda bir deri kayış bulunuyor.

Saatin butonlarından en üstte ki, kullanıcıların sağlık uygulamalarına erişebilmesini sağlıyor. Bu sağlık uygulamaları ise uyku kalitesi ve stres seviyesi ölçme dahil olmak üzere birçok önemli uygulamalardan oluşuyor.

Ortada bulunan ve dönebilen buton ise kullanıcıların uygulamalar arasında geçiş yapabilmesine yarıyor. Cihazın bazı detayları bu şekilde oluşuyor. Şimdi bu detayları bir kenara bırakalım ve saatin özelliklerine biraz daha yakından bakalım.

1 – Huami Zepp Z Akıllı Saat Modunda 15 Gün Batarya Ömrü

Markanın insan hayatına değer verdiği yeni cihazın içerisinde 340 mAh kapasitesinde bir batarya yer alıyor. Şirketin iddialarına göre bu batarya, klasik saat modunda 30, akıllı saat modunda ise 15 gün kullanım sağlıyor.

2 – 16 MB RAM ve 256 MB Dahili Depolama

Huami Zepp Z özellikleri kısmında dikkat çeken bir diğer detay ise RAM ve dahili depolama oluyor. Cihazın içerisinde 16 MB RAM ve 256 MB dahili depolama kapasitesi bulunuyor.

3 – 5 ATM’ye Kadar Su Direnci ve 50’den Fazla Ara Yüz

Cihazın içerisinde 50’yi aşkın modern ve klasik saat arayüzü bulunuyor. Böylece saatten sıkılsanız bile istediğiniz zaman saatin arayüzünü değiştirerek yeni bir görünüme kavuşabiliyorsunuz. Bunun yanı sıra akıllı saatin 5 ATM’ye kadar su direnci sağladığını da belirtelim.

4 – Amazon Alexa Sesli Asistan ve Diğer Detaylar

 

Cihazın fiyatına geçmeden önce birkaç detaydan daha bahsetmek istiyoruz. İlk olarak yeni akıllı saatin Bluetooth 5.0 üzerinden verimli bir şekilde bağlanabildiğini belirtelim.

YouTube video

Bunun yanı sıra cihazın Android 5.0, iOS 10.0 ve üzeri işletim sistemlerini desteklediğini de belirtmekte fayda var. Son olarak yeni akıllı saatin Amazon Alexa sesli asistan ile birlikte geldiğini de belirtmek istiyoruz.

Huami Zepp Z Fiyatı Ne Kadar?

Yeni akıllı saat Huami Zepp Z fiyatı Avrupa için 349 Euro, ABD için ise 349 dolar olarak belirlenmiş. Çinli markanın yakın zamanda ülkemize geldiğini düşündüğümüzde bu saatinde ülkemize gelme ihtimalinin olduğunu söylememiz yanlış olmaz gibi gözüküyor.  

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!