featured

Hydrafacial Cilt Bakımı ile Yazı Karşılayın

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hydrafacial cilt bakımı uygulaması, dünya genelinde bakıl yaptırmak isteyen kadınların ilk tercihleri arasında yer alıyor. Bu uygulama cildin derinlemesine temizlenmesini ve ihtiyaç duyduğu bakımın yapılmasını sağlıyor. Hydrafacial uygulaması cilt yüzeyinde meydana gelen akne, leke, sivilce, kuruluk gibi birçok sorunu da ortadan kaldırıyor. Seansları ortalama 30 dakika civarında sürerken, 4-6 seansta yaşlanmış ciltleri gençleştiriyor ve derinlemesine yenileme sağlıyor. Üstelik kozmetik olarak da tercih ediliyor. Yani cildinizde gerekli temizlemeyi ve yenilemeyi yaptıktan sonra, ayda 1 kere yaptırmanız yeterli olacaktır.

Cilt bakımı seansları sürecinde cildin ölü derilerden arındırılması ve ihtiyaç duyduğu bakımının yapılması gibi her seansta geçerli olan beş farklı işlem yapılmaktadır. Hydrafacial cilt bakımı uygulaması, diğer uygulamalardan farklı olarak ciltte herhangi bir tahriş ya da kızarıklığa neden olmamaktadır. Örneğin farklı farklı cihazlar ile farklı cilt bakımlarının yapılması, çeşitli sorunlar çıkarabilir.

Tabii ki uzmanlar tarafından yapılıyorsa bu sorunlar geçici olup, cilt bakımının bir parçası olarak karşımıza çıkıyor. Ancak hydrafacial sayesinde tüm bunların ortadan kalktığını en başta belirtelim. Özellikle uygulamanın sadece 20-30 dakika arası sürüyor olması ve son derece konforlu olarak cilt yenileme işleminin yapılması ve işlemin ardından işinize devam etmeniz harika bir deneyim olarak da karşımıza çıkıyor.

Cilt Yenilemesinde Hydrafacial Dönemi

Şu an için en gelişmiş yeni nesil medikal teknoloji olarak karşımıza çıkan hydrafacial uygulaması, aslında cihazın adı. Ama o kadar iyi sonuçlar veriyor ki, cihazın adı uygulama adı olmuş durumda. Ve herkes bu uygulamaya hydrafacial cilt bakımı diye adlandırıyor. Çeşitli mecralarda yani ülkelerde ise farklı isimle anılabiliyor. Örneğin Amerika’da Hollywood cilt bakımı olarak bilinirken, Avrupa’da ise Amerikan cilt bakımı olarak adlandırılıyor.

Bu uygulamanın avantajlı olan yani ise uygulama son derece kısa olup, acı ya da ağrı vermemesidir. Ayrıca uygulandığı bölgeye ise masaj rahatlığından bir cilt bakımı sağlamasıdır. Hydrafacial uygulamasının en önemli avantajlarından biri Türkiye’de bulunan tüm cilt tipleri için uygun olmasıdır.

Normal şartlarda 4 cilt tipine uygun olan bu uygulama, Türkiye, Amerika ve Avrupa ülkelerinde ki kadınların cilt tiplerine uygun olarak karşımıza çıkıyor.

Şunu da belirtelim ki diğer cilt bakım uygulamalarının yanı sıra hydrafacial cilt bakımı yapılacağı zaman ile ilgili herhangi bir kısıtlama da bulunmuyor. Tabii ki yaz mevsiminde yaptırılan hydrafacial uygulamasının ardından güneş kremi kullanılması özellikle hassas ciltler için oldukça önemlidir. Ayrıca uygulamanın yapıldığı gün su ile temas etmemelisiniz. Yani cildinizi bir gün sonra yıkamanız gerekiyor. Bu nedenle uygulama öncesinde ve uygulama sonrasında makyajda yapmamalısınız.

Neden Hydrafacial Yapılmalı?

Bunun bir nedeni yok. Burada önemli olan cildinizin ne şekilde bir bakıma ihtiyaç duyduğunu bilmeniz ve buna göre doğru cilt bakımını belirlemeniz olacaktır. Hydrafacial uygulamasının temel amacı ise cildin gözeneklerinin derinlemesine temizlenmesidir. Cildin en alt katmanına kadar derinlemesine temizlik sağlayan vakumlu vortex başlığı ile hem cilt üstünde temizlik yapıyor, hem gözenekleri açıyor, hem gözeneklere peeling yaparak ufalmasını sağlıyor hem de deri altına uyguladığı solüsyon ile cildin yağ/nem oranını dengelerken kolajen üretimini de yeniden canlandırıyor olmasıdır.

Cilt yüzeyinde biriken kiri ve ölü derileri soyarak, cildi arındıran hydrafacial cilt bakım uygulaması, her açıdan avantaj sağladığı için, kozmetik için de tercih ediliyor.

Hydrafacial uygulaması bu sayede rutin cilt bakımı için de uygulanabileceği gibi sivilce ve akne tedavisinde yan uygulama olarak tedavi amaçlı olarak kullanılmaktadır.

Her mevsim, tüm cilt tiplerine uygulanan hydrafacial sayesinde tam anlamıyla cildin yenilenmesini sağlamış ve bakımını da yapmış olacaksınız. Bu cilt bakımı sayesinde derinlemesine bir cilt bakımı yapılmasının yanı sıra ince cilt kırışıklıkları da giderilmektedir. Böylelikle cildin gerginleşmesi de sağlanmış oluyor. Ayrıca gözeneklerin küçülmesini sağlayan, leke tedavisinde etkili olan ve akne tedavisinde de etkin bir şekilde kullanılan hydrafacial ile çok amaçlı bir cilt yenilemesi yaptırmış oluyorsunuz.

Hydrafacial Kaç Seans Yapılmalıdır?

Bunun da çok önemi bulunmuyor. Daha doğrusu ilk defa yaptırıyorsanız eğer, öncelikli olarak cildinizin temizlenmesi, yenilenmesi, gözeneklerin kapanması, cildin sıkılaşması, kolajen üretiminin yeniden oluşması gerekiyor. Sonrasında ise ayda bir ya da iki ayda bir düzenli seanslar ile yenilenmeye devam edebilirsiniz. Esasında tek seans bile hydrafacial cilt bakımının etkisini görmek için yeterli sonuçları veriyor. Ama tedavi amaçlı uygulamalarda yani ilk başta belirtiklerimizin yapılması durumunda ortalama 4 ile 6 seans arasında etkili çözüm elde ediliyor. Eğer daha zorlu bir cilde sahipseniz o zaman 8 seansa kadar uzayabilir.

Bu seansların sonrasında ise leke, akne, sivilce, kuruluk, yağlanma vb. problemler kurtulmuş olacaksınız. Tabii ki bunlar yeniden oluşacağı için, yapmanız gereken bu seansları ara ara kozmetik amaçlı olarak yapmanız olacaktır. Üstelik kozmetik seansların da hydrafacial fiyatları da daha uygun olmaktadır. Cilt bakımı son derece rahat olduğu gibi, oldukça kısa sürede tamamlanıyor olması da zamandan tasarruf etmenizi sağlayacaktır.

Hydrafacial Cilt Bakımında Ağrı Ya da Acı Olur Mu?

Hayır olmaz. Hydrafacial cilt bakım uygulaması, cilt tipi ne olursa olsun yaptıran kişiye kesinlikle acı veya ağrı hissettirmez. İşlem sırasında ya da sonrasında kızarıklık ya da tahriş meydana gelmez. Ancak şunu da belirtelim çok hassas ciltlerde kısa bir süre hafif kızarıklık olabilir. Bunun yanı sıra seans süresi olan 20-30 dakikalık zamanda ise masaj konforunda seans yaptırmış oluyor ve sonrasında acının tam tersine ciltte bir rahatlama hissediyorsunuz. Ölü derilerinden arındırılan derinin daha iyi nefes almaya başlamasını da hem gözle görüyor ve hem de ciddi anlamda hissediyorsunuz.

En fazla merak edilen soruları cevapladığımız için, artık faydalarının neler olduğunu da madde madde anlatalım. Bu sayede bu uygulamayı yaptırmak isteyenler neye fayda sağladığını öğrenmiş olsun.

Hydrafacial Cilt Bakım Uygulamasının Faydaları Nedir?

Aşağıda belirtmiş olduğumuz tüm faydaları, yaptıran her kişi istisna olmaksızın görmektedir. Özellikle bu faydaların durumlarına göre hydrafacial fiyatları belirlendiğini de söyleyelim. Bunlardan birinin sizde daha fazla olması, kullanılacak peeling ve solüsyon içeriğini ve miktarını değiştirmektedir. Ayrıca ilk temizlenme sürecinde de daha fazla işlem yapılmasına neden olacaktır.

Akne izlerine giderir, yeni akne izlerinin çıkmasını geciktirirsiniz.Lekelerden kurtulursunuz. Ayrıca yeni leke oluşumunu da geciktirirsiniz.Sivilcelerden kurtulursunuz. Yeni çıkacak sivilcelerin de daha geç çıkmasını sağlarsınız.Siyah noktalardan kurtulursunuz. Yeni siyah noktalar daha zor ve geç çıkar. Hatta bir çok yerde siyah noktadan, kapanmış ya da küçülmüş gözenekler nedeniyle kurtulmuş olursunuz.İnce çizgi ve kırışıklıklardan kurtulursunuz. Çünkü bu işlem cildin gerilmesini sağlar ve doğal olarak bu çizgilerden kurtulmuş olursunuz.Cildin ihtiyacı olan nemi kazanmasını sağlar.Cildin ihtiyacı olan yağın oluşmasını veya fazla ise dengelenmesini sağlar.Cildin yıllar içerisinde kaybetmiş olduğu elastikiyetini yeniden kazanmanızı sağlar.Cilt yenileme sürecine girer ve ölü hücreler yerine ortadan kaybolur.

Ayrıca genel cilt bakımı yapmanızı da sağlar. Görüldüğü üzere bir çok faydası olan hydrafacial uygulamasının, tek seansta dahi tüm bunları elde etmenizi sağlamasından dolayı, sizinde tercihiniz olabilir.

Üstelik derinlemesine cilt bakımına ihtiyacı olanlar için yapılacak olan 4-6 seanstan sonra, düzenli olarak hydrafacial cilt bakımı yaptırmanız durumunda, sivilce, akne, leke, çizgilerden kurtulmanız ve her zaman genç bir cilde sahip olmanız da kaçınılmaz olacaktır.

Hydrafacial Yaptıranlar Memnun Mu?

Dünya genelinde oldukça etkin olan hydrafacial cilt bakımını öncelikli olarak yaptıranlara sormanız gerekiyor. Çünkü işlem kendinden o kadar eminki, bu konuda kararsız olanların dahi karar vermesini sağlıyor. Bunu ise hydrafacial yaptıranların yorumlarına bakarak görebilirsiniz. Sosyal medya siteleri, forumlar, haber siteleri ve güzellik merkezlerinin sitelerinde de yapılmış olan yorumları görebilirsiniz.

FDA onaylı hydrafacial uygulamasının oldukça güvenli olmasından dolayı, yaptıranlarda tam memnuniyet sağlıyor olması nedeniyle ve tabii ki hydrafacial fiyatları da cazip olmasından dolayı, her geçen gün daha fazla kişi tarafından tercih ediliyor.  

Hem kadınlarda hem de erkeklerde uygulanabilen hydrafacial cilt bakımını sizde yaptırmak istiyorsanız, bunun için doğru güzellik merkezlerini bulmanız gerekiyor. Böylelikle istediğiniz etkiyi en net şekilde elde etmiş olacaksınız. Doğru merkezlerde ise orijinal cihaz bulunuyor ve bu cihazların bakımları da zamanında yapılmış oluyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!