featured

iHerb Güvenilir Midir? İşte İherb Kullanıcı Yorumları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

iherb Güvenilir Midir?

iherb, 1996 yılından günümüze kadar yüzlerce ülkeye vitamin ve ek besin takviyesi satışında bulunan bir dünya markasıdır. www.iherb.com adresinde 600’den fazla marka ve bu markalara ait on binlerce ürün bulunmaktadır. Türkiye’de ya da diğer yurt dışı kaynaklı satış sitelerinde 100$’a alınan bir vitamin ya da suplement ürününü iherb.com adresinde 30 ile 40$ arasında bir fiyata bulmak mümkündür. Fiyatın bu kadar uygun olduğu bir durumda ise kullanıcıların aklına aynı soru gelmektedir: “iherb güvenilir midir? Ürünlerin bu kadar ucuz olmasının sebebi nedir?”
iherb güvenilir midir?
İherb.com sitesi, ürün bazında değil ürün satışının sayısından kazanmaktadır. Yani ulusal bir siteden 10 tane satın alınan bir ürün, iherb’ün sitesinde bir günde yüzlerce satılmaktadır. Bu nedenle iherb.com’da ürünler diğer sitelere göre çok daha uygun fiyata satılmaktadır. iherb çok güvenilir bir sitedir. Siteye kayıt olmak, ürün satın almak ve sipariş takibi hem çok kolay hem de çok şeffaftır. Sitede 7/24 canlı destek bölümü olup, ürün ve içerikleri ile ilgili bilgi almak için uzun uzun yazılar okumak gerekmemektedir. Sitede diğer vitamin sitelerinin aksine, Türkiye’de geçerli olan kredi kartları da geçerlidir. Online olarak ödeme yaparak, istediğiniz ürünü 1 hafta içinde elde etmek iherb ile çok kolay.
Bakınız: iHerb.com Nedir? Güvenilir Midir? Siteden Alışveriş Nasıl Yapılır?

iHerb Sipariş Nasıl Verilir?


Daha önce de değindiğimiz gibi, iherb üzerinden ürün satın alabilmek için dolar hesabı olan bir kredi kartına ihtiyaç duymuyorsunuz. Ülkemizde kullandığınız herhangi bir kredi kartı ile ödeme yapma imkanı buluyorsunuz. Siteden sipariş vermek için ise yalnızca hesap açmanız yeterli oluyor.
Bakınız: İherb.com’da hesap nasıl açılır? 
Sitede hesap açtıktan sonra satın alınmak istenen ürünü seçmek ve satın almak çok kolaydır. Bu süreçte sitenin kendi yönlendirmeleri, size ilk alışverişinizde oldukça çok yardımcı olmaktadır. Ayrıca herhangi bir noktada yardıma ihtiyaç duyduğunuzda canlı destek bölümünden anında yanıt bulabiliyorsunuz.

İherb.com Kullanıcı Yorumları

iherb güvenilir midir?
iherb güvenilir midir? iherb.com’dan alışveriş yapmalı mıyım? İherb.com’dan aldığım ürünler gümrükten geçer mi? gibi sorular soruyor ve bu sorulara bir türlü cevap bulamıyorsanız, işte kullanıcı yorumları!
Heindie (Hindistan): iherb.com sitesinden ilk alışverişimi yaparken çok tereddüt ettim. Acaba aldığım ürün kapıma kadar gelecek mi? Yoksa ülkeye giremeyecek de gümrükle mi uğraşacağım? Kaç tane ürün birden alabilirim? gibi birçok soru vardı kafamda. Fakat ilk alışverişimde o kadar çok ürün aldım ki kargo parasına ödediğim fiyat, ürünlere ödediğim fiyattan daha yüksekti. Fakat Hindistan’da aynı ürünleri almak için 3 katı ücret ödemem gerekiyordu. Yani yine de 2 kat kardayım. Ürünlerim sağlıklı bir şekilde adresime teslim edildi. İstediğim ürünlerin aynısı geldi. İherb güvenilir mi? Bence çok güvenilir. 2 yıldır düzenli alışveriş yapıyorum.
Pluchart (Takma ismi) (Türkiye): Sipariş verdiğim günden 2 gün sonra ürünlerimi teslim aldım. Yurt dışı kaynaklı bir site olduğu için çok şaşırdım. Aynı ürünleri Türkiye’den 3 – 4 katına alabilecekken hem uygun fiyata hem de çok hızlı elime geçti. İherb.com bence oldukça güvenilir bir site.
Kratos (Yunanistan): Oldukça hızlı bir site. Ben çok beğeniyorum. Özellikle spor yapan ve protein tozu alışverişi yapan sporcuların çok kullandığını düşünüyorum. Zayıflama ve kilo alma ürünleri ile dolu bir site. Çok fazla ürün ve marka var. Seçmek çok zor. Ama neye ihtiyacınız olduğunu bilirseniz, iherb den alışveriş yapmak çok kolay. Eğer bilmiyorsanız, içinde kayboluyorsunuz.
Yvette Kinesiologist (Sidney): Uzun yıllardır siteden alışveriş yapıyorum. Bir defasında bir ürün hasarlı geldi. Hemen fotoğrafını çekerek mail attım. Hemen özür maili gelerek, iademi aldılar. Yeni ürün ile birlikte telafi amaçlı hediye de göndermişlerdi. Ben çok memnun oldum. Oldukça müşteri yanlı çalışan bir site.
Danahcam (Almanya): Çok uzun yıllardır alışveriş yapıyorum. Çok sayıda siteden alışveriş yaptım. Aynı hesap ile yurt dışına Avusturya’ya gittiğim bir zamanda adres değişikliğimi dikkate alarak yeni aldığım ürünleri yeni adresime ilettiler. Hem de aynı sürede. Site çok hızlı. İherb güvenilir mi? Evet, kesinlikle çok güvenilir.
Christa (Avusturya): Lütfen arkadaşlar dikkatli olunuz. Aynı ürünü kendi ülkenizden 3 kat para vererek satın almak sizi mutlu etmemeli. Yurt dışından satın alındığını düşünmeyin. Oldukça ucuz ve hızlı bir hizmeti var. Siteye ücretsiz kayıt oldum. Siparişlerim 3 gün içerisinde elime geçti. Şu an yeni sipariş veriyorum. Hatta siteden çok uygun fiyata satın aldığım ürünleri komisyon ekleyerek burada satıyorum. Siz de kendi çevrenizde kendi kozmetik zincirinizi kurabilirsiniz. Satın aldığınız her ürün açmadığınız sürece satılabilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!