featured

İkizler Burcu Hangi Ay Doğar? İkizler Burcu Hangi Ay İş Aramalı? İkizler Burcu Hangi Ay Yatırım Yapmalı? İkizler Burcu Hangi Ay Özelliklerini Taşır?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İkizler burcu hangi ay doğar ve hangi özellikleri taşır biliyor musunuz? İkizler, yaz başında doğanlar da dahil olmak üzere dengesiz özellikleriyle bilinir. 22 Mayıs – 22 Haziran arasında doğan insanlar İkizler burcu olur. İkizler burcu hangi ay hangi özellikleri taşıdığını, hangi tercihleri yaptıklarını ve genel durumlarını öğrenmek için en için doğru yerdesiniz! Haberimizin devamında İkizler burcu özellikleri ve burçlar hangi ay neler yapmalı detaylı olarak öğreneceksiniz!

İkizler Burcu Hangi Ay Doğmuştur? İkizler burcu Hangi Ay 2021

Hava grubunun İkizler’i yetenekleriyle tanınır. Hepimizin burcunda olduğu gibi, İkizler burcu da bulunduğu grubun ve doğduğu ayın özelliklerini taşımaktadır. Burçlar bize özelliklerimiz, iş hayatımız, aşk hayatımız, anlaşabileceğimiz insanlar, anlaşamadığımız insanlar hakkında bilgi vermektedir. Peki bu bilgiler nasıl belirlenir? Hangi ay hangi burç özelliklerini taşımaktayız? İkizler burcu kadını ve ikizler burcu erkeği hangi ay değişkenlik gösterir? İşte detaylar!

1- İkizler Burcu Hangi Ay Doğan Burçlarla Arkadaş Olur?

İkizlerin şeytanın tüyleri, canlılığı, tatlı dili ve gülümseyen ifadeleri herkesin kalbini çalmaktadır. İkizler geniş bir insan çevresine sahip oldukları için her ruha uygun dost bulmaktadırlar. Arkadaş çevresini kendisi gibi insanlardan seçen İkizler burcu arkadaş seçimleri yaparken çok dikkat ederler.

Genellikle tembel olmayı sevenler ve ağır kanla hareket edenler, hızlarına ayak uyduramadıkları için İkizler’in gerisine düşerler. Terazi, Kova ve Koç burcuyla en iyi dostlukları kuran İkizler, Ekim, Şubat ve Ocak aylarında doğan burçlarla sorunsuz anlaşır.

2- İkizler Burcu Hangi Ay Duygusal İlişkiye Hazır Hisseder?

İkizler aşk hayatı seçimlerinde çok ilginçtir. İkizler’den asla sıkılmayacaksınız. İkizler arkadaşlarıyla veya sevgilisinin arkadaşlarıyla birlikte olduğu için aşk hayatında ve sosyal hayatında oldukça ilgi çekicidir. Aslan, Terazi ve Kova burçlarına ev sahipliği yapan Ağustos, Ekim ve Şubat ayları İkizler için ideal romantik havayı sağlayacaktır. 

3- İkizler Burcu Hangi Ay Alım-Satım Yapmalı?

Finans sektöründe de oldukça isabetli kararlar alan İkizler, aslında her zaman maddi sınırlarını aşmaya çalışır. Geleceğe odaklı düşündüğünde büyük yatırım yapmayı ve çok para harcamayı seven İkizler risk almakta sorun görmez.

İkizler burcu ekonomi sahasında tehlikenin son aşamasına gelene ve gerçeklerle yüzleşmek için kapının önüne yaslanana kadar iyimserliğini ve umudunu kaybetmez. İkizler burcu , bir kişinin en iyi yatırımının dövize yapması gerektiğini savunur ve buna göre gelecek planları yapar. Kendilerini Nisan ve Mayıs aylarında yatırım yapmak için en iyi finansal motivasyona sahip olarak gören İkizler, risk adı altında bazen de kaybetmeye mahkum olur.

4- İkizler Burcu Hangi Ay Hastalıklarla İç İçe Olur?

İkizler burcu hastalık konusunda biraz fazla kendini dinler. Omuzları, kolları, elleri, parmakları, akciğerleri, bronşları, düşünceleri, sinir sistemini, safrayı, dili, kalçayı oldukça yoğun hissederler. Kış günlerinden pek haz etmeyen İkizler burcu, Kasım ve Aralık aylarında fazlasıyla gribal enfeksiyona yakalanır. Burcunuza göre hangi hastalığa yatkınsınız mutlaka öğrenmenizde fayda var!

5- İkizler Burcu Hangi Ay Asosyal Hisseder?

İkizler burcu son derece sosyal bir burçtur. Bu nedenle arkadaşlarının ve ailelerinin onlar için çok özel bir hayatı vardır. İkizler çok cana yakınlar ve aileleri ve arkadaşları ile vakit geçirmeyi seviyorlar. Her zaman iletişim kurmak için fırsatlar ararlar ve gerçekten konuşmak isteyen insanları seçerler. Eğer evde geçirmeleri gereken bir zaman olursada, mutlaka eve arkadaşlarını davet ederler.

Aile onlar için çok önemlidir, özellikle çocukları ile aralarındaki iletişim çok uyumludur. Psikolojik olarak kendilerini en çok eve kapatmaları gereken zamanlarda yalnız olurlarsa, Ocak, Şubat aylarında yoğun olarak asosyallik psikolojisi altına girebilirler.

6- İkizler Burcu Hangi Ay Ev Değişikliği Yapmak İster?

İkizler burcu, dünyadaki estetik ve güzellik kavramının bir temsilidir. Ev işi yapmayı sevmezler. Taşınmak için senenin başında karar veren İkizler ancak senenin sonuna doğru taşınma işlemlerini tamamlayabilirler. İkizler burcu taşınmak için motivasyonlarının en yüksek olduğu yaz aylarını yani Haziran ve Temmuz aylarını beklemelidirler.

7- İkizler Burcu Hangi Ay Tatile Çıkmayı Tercih Eder?

İkizler burcu seyahat yapacağı zamanyeni şeyler öğrenmek, heyecan verici deneyimler yaşamak, ufkunuzu genişletmek ve hayata yeni bir bakış açısı kazanmak için harika bir fırsat demektir. İkizler tatile değil, bir değişiklik bulmak için giderler.

Tatil planı yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli şey gideceği yere tam olarak katılabilmesi için bazı aktivitelere katılabilmesidir. Bu nedenle İkizler burçları için en ideal tatil ayları Temmuz ve Ağustos aylarıdır. Yaz sporlarını yapabildiği aylarda fazlaca keyifli olurlar!

8- İkizler Burcu Hangi Ay Doğan Burçlarla Arkadaş Olmaz?

İkizler neşeli, aktif, çok yönlü ve çeşitli bir kişiliğe sahiptir. İkizler burcunun bir kötü özelliği ise çok çabuk sıkılır, kararlarını çabuk değiştirirler ve ilgileri hızla dağılır. Akrep, Boğa ve Yengeç ile geçinmeleri zordur. Akrep kontrol edilir, kararlıdır ve içe dönüktür, Boğa aşırı hareket ve çeşitliliği sevmezken, Yengeç geleneksel ve anneye özgüdür, bu da İkizler ile bu burçlar arasında bir zıtlığa yol açacaktır. Mayıs, Kasım ve Haziran ayı doğumlular, İkizler burcunun arkadaş radarının dışında kalır.

9- İkizler Burcu Hangi Ay Çocuk Sahibi Olmalı?

İkizler burçları ebeveynlik konusunda da Çılgınlıkları ile tanınır. ikizlerimiz, anne ya da baba olduklarında en sempatik ebeveynlerden biri haline gelir. Aynı anda iki çocuk sahibi olmak, yani ikiz sahibi olmak onların en büyük hayalidir.

Dahası kendilerini en iyi hissetikleri Yaz mevsiminin başlarında, Nisan ve Mayıs aylarında çocuk sahibi olma fikrine daha çok sıcak bakarlar ve bu hamilelik süreci içinde de oldukça pozitif hissederler.

10- İkizler Burcu Hangi Ay Nasıl Giyinmeli?

Özgür ruhlu, enerjik İkizler insanı modaya ayak uydurmayı sever. İkizler insanının tarzını tanımlayabiliriz, genellikle hem kadınsı hem de havalı rahat kıyafetler giymeyi severler. Oversize gömlekler, boyfirend kot pantolonlar ve sneaker’lar modanın vazgeçilmez bir parçası.  Bu sebeple Sonbahar mevsimine daha uygun ve seçici giyinen İkizler burçları, Eylül, Ekim aylarında Oversize ve kot pantolon uyumunu yakalayabilir. 

11- İkizler Burcu Hangi Ay Spor Yapmalı?

İkizler burcu spor hayatında enerji, güzellik ve esnekliği başta tutar. Bu nedenle İkizler, Pilates ve yoga gibi kendilerini hem tazeleyebilecek hem de zindelik sağlayabilecek egzersizlere yönelmelidir. Bahar aylarının gelişiyle kendisini en yüksek motivasyonda hisseden İkizler burçları, Mart sonu Nisan başı gibi spora başlayabilir, form tutabilirler…

12- İkizler Burcu Hangi Ay Meditasyon Yapmalı?

İkizler burcu insanları kendini sürekli dinleyen ve aslında içten içe dertlerini saklayan insanlardır. Tüm bu sesleri dinlemek ve içinde yaşamaya çalışmak İkizler için çok yorucudur. Bu sesleri kapatmak için hangi sesi dinleyeceklerini bilmezler ve kararsız kalırlar.

Ancak İkizler meditasyon yapma alışkanlığına sahipse bu sıkıntılarla karşılaşmadan içerisindeki tüm sesleri birleştirmeyi öğrenebilir ve ondan gelen seslere güvenebilir. İkizler için en uygun meditasyon ayları Kasım ve Aralık aylarıdır çünkü kendilerini en çok bu aylarda huzursuz hissederler. İçe yönelen İkizler için Kış mevsimi meditasyonun anahtarı olabilir. 

13- Bonus! İkizler Burcu’nun Tüm Olumlu ve Olumsuz Özelliklerini Biliyor musunuz?

YouTube video
İkizler burcu hangi ay doğar ve hangi aylarda neler yapmalı artık hakimsiniz! Peki İkizler burçlarının olumlu ve olumsuz yönlerine de aynı şekilde hakim misiniz? İşte sizler için faydalı bir içerik! İyi seyirler! 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!