featured

İlayda Alişan Kimdir | İlayda Alişan Hangi Dizilerde Oynadı?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlayda Alişan kimdir? Masumiyet dizisiyle başarılı oyunculuğunu ön plana çıkaran İlayda Alişan, kısa zamanda birçok izleyici tarafından merak edilen bir oyuncu haline geldi. Oyunculuktaki başarısı, sempatik tavırları ve güzelliği deyim yerindeyse izleyicilerin gönlünde taht kurmasını sağladı. Peki, İlayda Alişan kimdir? İlayda Alişan Serkay Tütüncü aşkı gerçek mi? İşte tüm merak edilenler…

İlayda Alişan Kimdir? İlayda Alişan Kaç Yaşında

İlayda Alişan kimdir? Öncelikli olarak İlayda Alişan kaç yaşında sorusuna yanıt vererek, yazımıza başlayalım. 26 Şubat 1996 doğumlu olan Alişan, 25 yaşındadır. Minyon bir tipe sahip olan ünlü oyuncu, bu görüntüsüyle yaşından çok daha genç bir görünüm sunmaktadır. İlayda Alişan Serkay Tütüncü ile rol aldığı dizide çok küçük göründüğüne dair paylaşımlarla sıkça karşılaşmıştı.

1- İlayda Alişan Ne Okuyor? İlayda Alişan’ın Eğitim Hayatı

İlayda Alişan kimdir? Ünlü oyuncu ilk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamlamıştır. Lise mezuniyeti sonrasında moda sektörüne ilgi duyduğunu fark eden ünlü oyuncu bu sektörde ilerleme kararı almıştır. Bunun sonucunda ise İstanbul Bilgi Üniversite moda tasarımı bölümünden mezun olmuştur. Ancak İlayda Alişan, oyunculukta büyük başarı sağladığı için mesleğini yapamadan oyuncu olmuştur.

2- İlayda Alişan Aslen Nereli? İlayda Alişan Babası ve Annesi Kimdir?

İlayda Alişan kimdir? İlayda Alişan’ın anne tarafının Erzincanlı, baba tarafının ise Trabzonlu olduğu bilinmektedir. Tam bir laz kızı olduğunu ifade eden Alişan, masmavi gözleri ve sarı saçları ile yöresinin fiziksel özelliklerini de taşımaktadır.

İlayda Alişan babası kimdir konusu kadar annesinin kim olduğu ve nerede yaşadığı da merak edilmektedir. İlayda Alişan kimdir? Ünlü oyuncunun annesi ne yazık ki ünlü oyuncu daha 9 yaşındayken yaşamını yitirmiştir. Kanser nedeniyle annesinin yaşamını yitirmesi sonrası Alişan’ın ablası ünlü oyuncuya annesi gibi bakmış ve büyütmüştür.

3- İlayda Alişan Ablası Var mı?

İlayda Alişan kimdir? İlayda Alişan ablası yukarıda da belirttiğimiz gibi ünlü oyuncunun bakımını üstlenmiştir. Ünlü oyuncunun bir tane ablası ve bir babasından başka aile bireyi bulunmamaktadır. İlayda Alişan’ın ablası ve özel hayatına dair herhangi bir bilgi paylaşımı bulunamamıştır.

4- İlayda Alişan Boyu ve Kilosu Nedir? İlayda Alişan Evli mi?

İlayda Alişan kimdir? İlayda Alişan boyu ve kilosu da izleyici tarafından oldukça merak ediliyor. Minyon bir kadın olduğu bilinen ünlü oyuncu 1.60 boyunda ve 48 kilogramdadır. Minyon fiziği onu olduğundan daha küçük göstermektedir.

5- İlayda Alişan Sevgilisi Kimdir? İlayda Alişan Serkay Tütüncü Aşkı Gerçek mi Oldu?

İlayda Alişan kimdir? İlayda Alişan Serkay Tütüncü arasında aşk var mı? Öncesinde İlayda Alişan sevgilisi olarak Halit Özgür Sarı gösterilmişti. İlayda Alişan Halit Özgür, Bir Çocuk Sevdim adlı dizide başrol oynayan iki oyuncuydu.

Söylentilere göre başrol olmaları sebebiyle aralarında bir yakınlaşma ortaya çıktı ve ikili kısa süre sonra yeni bir aşka yelken açtı. Ancak bu ilişki çok sürmedi ve ikili ayrıldı. İlayda Alişan kimdir? Yeni dizisiyle ekranlara geri dönen ünlü oyuncu, bu dizide ise Serkay Tütüncü ile başrolü paylaştı.

Dizinin kısa süre sonrasında final yapmasıyla ikilinin arasındaki ilişki de resmen açığa çıktı. Şu sıralar İlayda Alişan Serkay Tütüncü ilişkilerini gizlemiyor ve sosyal medya hesapları üzerinden aşk dolu paylaşımlar yapıyor.

6- İlayda Alişan Kimdir Hangi Dizilerde Oynadı? İlayda Alişan Oynadığı Diziler

İlayda Alişan kimdir? İlayda Alişan oynadığı öncesinde Ülker, Akbank, Coca Cola, Nestle gibi önemli markaların reklam filmlerinde rol almıştır. Daha sonra ise ünlü oyuncu Bir Çocuk Sevdim adlı dizide Merve karakterine hayat vererek sektöre başarılı bir giriş yapmıştı. Oyunculuktaki başarısı kısa zamanda izleyici üzerinde adeta büyüleyici bir etki yarattı.

YouTube video

2013 yılında Gönül Hırsızı adlı dizide yardımcı karakterlerden Harika’yı canlandıran oyuncunun 3. Projesi ise Benim Adım Gültepe idi. 2015 yılında Serçe Sarayı adlı dizide Sinem’i canlandıran oyuncu, daha sonra Bana Sevmeyi Anlat dizisinde rol aldı. Oyuncunun yıldızının parlamasına vesile olan dizisi ise Çukur oldu.

2017-2019 yılları arasında Akşın Koçovalı karakterine hayat veren oyuncu bu dizideki başarısı ile büyük popülarite elde etti. Çukur dizisinden ayrılması sonrası Netflix’in büyük ses getiren yapıtı Hakan Muhafızda Aylin karakterini oynamıştı. İlayda Alişan kimdir? Şampiyon dizisinin güzel Neslihan’ı olarak bir yıl ekranlarda kalan İlayda Alişan’ın son projesi ise Masumiyet’ti.

Bu dizide İlayda Alişan Serkay Tütüncü ile başrol paylaşmıştı. İlk kez bir başrol oyuncusu olarak rol alan oyuncunun bu dizisi reyting mağduru oldu ve kısa süre sonra final yaptı.

Geriye ise İlayda Alişan Serkay Tütüncü aşkı ve dizideki güzel dostluklar kaldı. Şimdilerde sezonun yorgunluğunu üzerinden atmaya çalıştığını bildiren İlayda Alişan, önümüzdeki sezon için birkaç teklif aldığını ve bu teklifleri değerlendireceğinin müjdesini de verdi. Çukur dizisi izle için buraya tıklayabilirsiniz.

7- İlayda Alişan İnstagram Hesabı Nedir?

İlayda Alişan kimdir? İlayda Alişan İnstagram hesabı üzerinden özel hayatı ve iş hayatı hakkında eğlenceli paylaşımlar yapmaktadır. Ünlü oyuncunun İnstagram hesabı üzerinden İlayda Alişan Serkay Tütüncü aşkı ile ilgili paylaşımlara da ulaşabilmeniz mümkündür. 2.4 milyon takipçi sayısına sahip ünlü oyuncunun İnstagram hesabı @ilaydalisan şeklindedir. Narsist ne demek yazımızı okumak için tıklayınız.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!