featured

İngiltere Ordusu Uçan Askerleri Test Etti | İngiltere Donanması Uçan Tulum Teknolojisi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube video

İngiltere Kraliyet Donanması, yaptığı tatbikatta askerlerinin deniz üzerinde uçmasını sağlayan özel tasarımlı giyilebilir aygıtları test etti. Edinilen bilgilere göre Uçan Tulum teknolojisi sayesinde görev yapacak olan Uçan Askerler henüz tatbikat yapmak için hazır değil.

Uçan Askerler Test Edildi

İngiltre’nin güneybatı kıyısında bulunan Playmouth Üssü açıklarında, İngiltere Kraliyet Donanması tarafından Uçan Askerler test yaptı. Kraliyet Donanması’nın devriye gemisi olan HMS Tamar üstünden Uçan Tulum teknolojisiyle havalanan Uçan Askerler, ilginç görüntülere neden oldu. Askerlerin giydiği jet giysileri, bu teknolojinin geliştiricisi olan Gravity Industries firmasının pilotları tarafından kullanıldı. Tatbikatta pilotlar Zodiac tarz botlardan kalkış yaparak gemiye ulaştı.

Uçan Askerler Operasyonlarda Kullanılacak

İngiliz yetkililer tarafından Uçan Askerler’in dünya genelinde terörle mücadelede, korsan operasyonlarında ve kaçakçılık operasyonlarında kullanılmasının düşünüldüğü açıklandı. Ancak askeri olarak bu jet giysilerinin henüz hazır olmadığı bilgisi de verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!