İnsansepeti Tüm Sosyal Medya Hizmetleri Ajansı
İnsansepeti Tüm Sosyal Medya Hizmetleri Ajansı

İnsansepeti Tüm Sosyal Medya Hizmetleri Ajansı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal medya hizmetleri sektöründe lider konumunda İnsan Sepeti sosyal medya ajansımız, seneler boyunca sektörde edindiği deneyimler ve bilgi birikimi ile hizmet sunmaya aralıksız olarak devam etmekteyiz. Türkiye’de sosyal medya hizmetleri alanında bir numara olma nedenlerimizin başında sunduğumuz anında teslimat hizmeti ile telafi usulü yöntemini kullanıyor olmamızdan kaynaklanmaktadır. Türkiyenin en kaliteli ve hızlı sosyal medya hizmetleri insansepeti.com güvencesiyle sunmaktayız.

Aynı zamanda ödeme işlemleri sürecinde güvenilir ödeme seçenekleri sunuyor olmamız tercih edilme nedenlerimiz arasında gösterilebilir. Bu unsurların yanı sıra sosyal medya hizmeti süreci başlanan her bir müşterimizin hizmet sonrasında ve devamında yanında olmaya ve yardımcı olmaya devam etmekteyiz. Sunduğumuz bu hizmetlerin bir araya gelmesi ile kurumsal ve köklü bir sosyal medya ajansı olmamızı sağlamıştır.

İnsan Sepeti Sosyal Medya Hizmetlerinin Özellikleri

Sunduğumuz güvenli ödeme seçenekleri ile istediğiniz sosyal medya paketlerinden dilediğinizi seçebilir ve siparişinizi kolayca oluşturabilirsiniz. Aynı zamanda seçmiş olduğunuz sosyal medya paketinizin durumu hakkında bilgi sahibi olabilir ve hesabınıza ne zaman geçebileceği hakkında bilgilendirme alabilirsiniz.

İnsan sepeti sosyal medya ajansı olarak sunduğumuz özellikler arasında en sevilen hizmetimiz, sosyal medya hizmetlerimiz ile alakalı telafi garantisi sunuyor olmamızdır. Hesabınıza aktarım işlemi yapılmış potansiyel aktif takipçiler olduğu için hesabınızdan çıkış işlemi yapabilmektedirler. Bu nedenle telafi garantisi altında talep ettiğiniz sosyal medya hizmet paketini size tekrardan aktarabilmekteyiz. Telafi garantisi altında sunduğumuz sosyal medya hizmetinin süresi 1 ay olmaktadır.

İnsan Sepeti ile Gerçek Bir Kitleye Sahip Olma

Kurumsal nitelikli bir sosyal medya ajansı olarak sunduğumuz sosyal medya platformları için takipçi sayısı arttırma hizmetimiz bulunmaktadır. Her bir sosyal medya mecrası için sunduğumuz takipçi kitlesi, organik özellikte olup hesabını aktif kullanabilen kişilerden seçilmektedir. Takipçi arttırma hizmetimizi güvenli bir özel nitelikte yazılım hizmeti ile sağlayabilmekteyiz. Aynı zamanda yabancı takipçi kitlesi isteğinde bulunabileceğiniz gibi sadece Türk kesiminden olan takipçi kitlesine de saniyeler içinde sahip olabilirsiniz.

Gerçek hesaplı takipçilere sahip olmanızın sağladığı en büyük avantajlardan birisi de sosyal medya platformlarında yer alan keşfet alanı olmaktadır. Keşfet alanına kolayca düşebileceğiniz gibi işletmenizin kimliği de hızlı bir şekilde tanınmaya ve ön plana çıkmaya başlamanızı sağlayabilmekteyiz. Böylelikle doğal bir kitle üzerinden gelişmenize ve büyümenize şahit olacaksınız. Buna ek olarak sadece takipçi değil beğeni hizmetlerinden de yararlanabilirsiniz. Instagram beğeni satın al hizmeti ile sadece 6 dakika da beğenilerinizi arttırabilir ve keşfete çıkabilirsiniz.

İnsan Sepeti ile Güvenli Satın Alım İşlemleri Yapma

İnsan Sepeti sosyal medya ajansı olarak müşteri gizliliğine azami derecede önem vermekteyiz. Bu nedenle sosyal medya paket satın alım ve sosyal medya hizmetlerimizden yararlandığınız süre zarfı içerisinde sizi ilgilendiren hiçbir özel bilgi saklanmamakta olup üçüncü şahıslarla asla paylaşmamaktayız.

Aynı zamanda finansal ödeme tercihleri ile ilgili herhangi bir kısıtlama yapmamaktayız. Bu sebeple tercih etmek istediğiniz ödeme seçeneği ile hizmet alımı yapabileceğinizi bilmenizi isteriz. Bunun yanı sıra İnsan Sepeti müşteri hizmetleri ekibimiz 7 gün 24 saat aktif bir şekilde çalışmakta olup yaşadığınız sorunlara anında çözüm bulabilmekteyiz.

İnsan Sepeti ile Koşulsuz ve Şartsız Müşteri Memnuniyeti

Kurumsal nitelikte bir sosyal medya ajansı olarak firmamız için en önemli konu müşteri memnuniyeti konusu gelmektedir. Bu konu üzerinde gösterdiğimiz önem gereği sosyal medya hizmeti öncesinde veyahut da sonrasında fark etmeksizin hizmet vermeye kesintisiz olarak devam etmekteyiz. Alanında uzmanlaşmış profesyonel destek ekibimiz ve teknik ekibimiz ile hizmet sürecini idame ettirmekteyiz.

İnsan Sepeti web adresimiz üzerinden talep ettiğiniz sosyal medya paketleri, teknik destek ekimiz aracılığı ile özel bir yazılım sistemi kullanarak sosyal medya hesaplarınızı yasal yollara ile kolayca büyütebilmekteyiz. Tamamıyla güvenli ve de etkili bir yol üzerinden verdiğimiz hizmetler kesintisiz olarak hizmet vermeye devam edebilmekteyiz. Böylelikle hesaplarınızı kolayca popüler hale getirip belki de fenomen olmanıza kadar vesile olduğumuzu söyleyebilmekteyiz.

Neden İnsan Sepeti Hizmetini Tercih Etmeliyim?

İnsan Sepeti sosyal medya ajansı olarak 2012’den bu yana sosyal medya hizmetleri sektöründe tanınan ilk marka olma özelliğini taşımaktayız. Bu nedenle güvenli bir hizmet çerçevesi içinde sunduğumuz sosyal medya hizmetleri İnsan Sepeti çalışanları aracılığı ile sizlere sunabilmekteyiz. Hiçbir yasal yol kullanmadan hizmete sunduğumuz sosyal medya paketlerinden dilediğiniz kadar ve dilediğiniz sayıda talep edebilirsiniz.

Ayrıca sunduğumuz çeşitli iletişim yolları üzerinden irtibata geçerek siparişinizi oluşturabilirsiniz. Bu iletişim yolları arasında web sitemizde bulunan canlı destek hattı, iletişim formu ve e-mail aracılığı ile ulaşım sağlayabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!