featured

İnstagram Reels Video İndir | İnstagram Reels Nasıl İndirilir? Reels Videomu Nasıl İndiririm?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnstagram reels video indir işlemi, reel video çeken ve başkalarının videolarını kullanmak isteyen kişilerin en çok araştırdığı konular içerisinde yer alıyor. İnstagram’ın en yeni özelliklerinden biri hiç kuşkusuz Reel video oluşturma. Oldukça renkli görüntüler sunan Reels videolar, kullanıcıların keyifli vakit geçirebilmesine imkan sağlıyor. Elbette ki oluşturulan bu videoları indirebilmek ve kullanabilmek mümkün! İşte reels videomu nasıl indiririm sorusunun yanıtları sizlerle…

İnstagram Reels Video İndir | İnstagram Reels Video Nedir?

İnstagram reels video indir işlemi öncesinde bu video içeriklerinin ne olduğunu anlatmakta fayda var. Reels videolar insanların ses, efekt ve yaratıcı araçlar kullanarak 15 saniyelik videolar çekebilmesine imkan sağlayan uygulama olarak biliniyor. İnstagram hesaplarınızı en aktif hale nasıl getirebilirsiniz yazımıza mutlaka göz atmalısınız.

Henüz birkaç aydır var olan bu özellik, son günlerde oldukça büyük bir popülarite kazandı. Kimi zaman eğlenceli, kimi zaman duygusal ya da anlamlı içeriklerle karşımıza çıkan Reels videolarını indirebilmekte mümkün. İşte İnstagram reels video indirme işlemi ile ilgili tüm merak edilenler…

1- İnstagram Reels Video İndirme IOS ve Android

İnstagram reels video indirme IOS ve Android cihazların tamamında aynı şekilde yapılabilmektedir. Bilindiği üzere İnstagram uygulaması açıldığında en alt kısımda farklı imgelerin yer aldığı görülecektir. Soldan sağa doğru 3. Sırada yer alan video imgesi, reel videoların yer aldığı alandır. Buraya tıkladığınızda hem reel videosu oluşturabilir, hem de videoları indirme fırsatı bulabilirsiniz.

İnstagram reels video indir işleminde, indirmek istediğiniz videoyu seçmelisiniz. Bu videonun en alt kısmında üç nokta üst üste simgesinin bulunduğu görülecektir. Bu simgeye tıkladığınızda karşınıza farklı veriler çıkacaktır. Bu veriler içerisinde ‘’Kaydet’’ bölümü bulunmaktadır. Kaydet kısmına tıkladığınızda reels videolarınız, sizin için özel olarak oluşturulan bölümlere kaydedilecektir. 

Kaydedilen bölüm sizin dışınızda kimse tarafından görüntülenemez. Ayrıca kaydettiğiniz videolar istenildiğinde kendi profilinizde paylaşılacaktır. Ancak Kaydet denildiğinde video cihazınıza indirilemez.

2- İnstagram Reels Video İndir Uygulaması

İnstagram reels video indir uygulaması indirmeniz halinde videoyu cihazınıza indirmeniz mümkün olacaktır. Çünkü kaydet butonu videoyu yalnızca İnstagram üzerinde paylaşmanızı sağlayacaktır. Facebook, Twitter gibi uygulamalarda video paylaşmak istiyorsanız bu durumda ilk olarak bir program indirmelisiniz. İnstagram reels video indir saveform işlemi için çok çeşitli uygulama seçeneği bulunmaktadır.

En çok kullanılan uygulamalardan bir tanesi ‘’İnstagram için Video Downloader’’uygulamasıdır. Bu uygulamayı devreye koyduğunuzda video direkt olarak indirilecektir. Peki İnstagram reels video indir downloader işlemi nasıl yapılır? Bunun için ilk olarak indirmek istediğiniz videoyu seçmelisiniz. Videonun bağlantısını öğrenebilmek için üç nokta üst üste simgesine tıklamalısınız.

Simgeye tıkladıktan sonra ‘’Bağlantıyı Kopyala’’ kısmına tıklamalısınız. Daha sonra bu videodan çıkarak, indirdiğiniz uygulamaya girin ve bağlantıyı yapıştırın. Onay verdikten sonra İnstagram reels video indir mp4 şeklinde gerçekleştirilebilecektir.

3- İnstagram Reels Video Nasıl Çekilir?

Peki İnstagram reels video nasıl çekilir? Profilinizde reels videoları oluşturarak paylaşmak isterseniz, bunun oldukça kolay olduğunu belirtmek isteriz. Bunun için öncelikli olarak İnstagram kişisel profilinize giriş yapmalısınız.

Altta yer alan simgelerden video simgesine tıkladığınızda karşınıza videoların geldiğini göreceksiniz. Sağ üst kısımda kalan fotoğraf makinesi simgesini seçtiğinizde video çekimi yapabileceğiniz bölüm ekrana gelir.

Bu bölüm üzerinden efekt, etiket ve daha birçok yaratıcı araçları kullanarak keyifli videolar tasarlayabilirsiniz. Tasarladığınız videoyu ise paylaş seçeneği ile en sevdikleriniz ile paylaşabilirsiniz. İnstagram reels video indir ve çek işlemleri ile sizde sosyal medyayı daha keyifli bir şekilde kullanma fırsatı bulabilirsiniz.

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!