featured

İnternette Para Kazanmak İstiyorum Ne Yapmalıyım Diyenler Buraya! 9 Adımda İnternette Para Kazanma Yolları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnternette para kazanmak istiyorum ne yapmalıyım diye merak mı ediyorsunuz? Sabit geliriniz size yetmiyor, geçinmek, birikim ya da yatırım yapmak için ek gelir kaynağı mı arıyorsunuz? Eğer öyle ise bu yazımızda sizler için internette para kazanma yolları nelerdir ele aldık ve internette para kazanmak istiyorum ne yapmalıyım diyenlere, internetten para kazanmak için 9 maddede cevap verdik. İşte, internetten para kazanmak için ne yapmalıyım sorusunun yanıtları…

İnternette Para Kazanmak İstiyorum Ne Yapmalıyım ? İnternetten Günlük Para Kazanma Yolları 

Son yıllarda özellikle koronavirüs salgını sonrasında işsizliğin artmasına ve artan hayat pahalılığına bağlı olarak internette para kazanmak istiyorum ne yapmalıyım diye araştıran kişi sayısında oldukça artış yaşandı ve de yaşanmaya devam ediyor. Eğer siz de bu grupta iseniz internetten para kazanmak için pek çok seçeneğiniz olduğunu bilin.

Gerek yeni iş fikirleri ile gerekse de internetten para kazanmak üzerine pek çok seçeneği sizler için listeledik. İnternetten para kazanmak için siz de kendinize en uygun olanı tercih edebilir ve hemen günlük olarak para kazanmaya başlayabilirsiniz. İşte, internette para kazanmak istiyorum ne yapmalıyım diyenlerin yararlanabileceği fikirler…

1- Anket Doldurarak Para Kazanmak

Günümüzde pek çok kişinin anket doldurarak para kazandığını biliyor muydunuz? Anket doldurarak para kazanmak, internette para kazanma yolları arasında neredeyse en kolay ve maliyetsiz olanı. Çeşitli anket sitelerine üye olup giriş yaparak ya da mobil uygulamalarını indirerek size iletilen anketleri doldurduğunuzda, anket başına para kazanabilirsiniz.

Anket doldurarak para kazanmada, anket başına ücretlendirme yapıldığı için kazanç size biraz düşük gelebilir. Ancak ne kadar çok anket doldurursanız o kadar çok kazanç sağlayabilirsiniz. 

Ayrıca bilmelisiniz ki, pek çok kişi anket doldurarak kazandığı paraları biriktiriyor ve ay sonunda altın, döviz, gümüş, hisse senedi gibi yatırımlara dönüştürüyor. Sıfır maliyetle internetten para kazanmak için ne yapmalıyım diyenlerin tercih edebileceği anket sitelerinden bazıları ise şunlar:

tr.jtnpanel.comwww.ipsosisay.com/tr-trtr.toluna.com/#/ www.lifepointspanel.comhttps://surveys.thepanelstation.comhttps://surveypago.comhttps://metroopinion.com

2- İnternette Görevleri Yerine Getirerek Para Kazanmak

Sıfır maliyetle internette para kazanmak istiyorum diyenlere bir seçenek daha; Yorumla Kazan internet sitesine üye olmak ve verilen görevleri yerine getirmek. Bu siteye üye olup, yorum yapmak gibi internet üzerinde verilen görevleri yerine getirerek kazanç elde edebiliyorsunuz.

www.yorumlakazan.net sitesinde görevler tamamlandıktan sonra kazanılan meblağ, üyelik hesabına hemen aktarılıyor. Siz de belirli bir kotaya ulaştığınızda, üyelik hesabınızdaki paranızı banka hesabınıza aktarabiliyorsunuz.

3- Kullanılmayan Eşyaları Satarak Para Kazanmak

İnternetten para kazanma yolları arasında kullanılmayan eşyaları satmak da yer alıyor. Eğer artık kullanmadığınız eşyalarınız, giymediğiniz kıyafetleriniz varsa ya da el emeği bir ürün yapabiliyorsanız, bunları ikinci el satış sitelerine yükleyerek satabilirsiniz.

İkinci el eşya satarak ara kazanmak belki size uzak bir fikir gibi gelebilir. Ancak günümüzde pek çok kişi, kullanmadığı eşyaları satıp paraya çevirerek yatırım yapıyor. Siz de giymediğiniz ayakkabı, elbise, mont ve benzeri gibi eşyalarınızı satarak ve bunlardan gelen paraları biriktirerek, küçük küçük meblağlarla mobil bankacılık kullanarak altın, döviz, gümüş satın alabilirsiniz. Bunun için tercih edebileceğiniz ikinci el eşya satış siteleri ise şunlar:

Dolap / www.dolap.comGardrops / www.grdrops.com

4- Makale Yazarak Para Kazanmak

Ev kiramı ödeyecek kadar internette para kazanmak istiyorum ya da masraflarım çok internetten para kazanmak için iş arıyorum diyorsanız, makale yazarak para kazanmak tam da size göre! Ancak makale deyince aklınıza bilimsel yayınlar gelmesin.

Siz de uzmanı olduğunuz ya da bilgi birikimi sahibi olduğunuz konular hakkında yazılar yazarak ve bunları satarak ciddi kazançlar elde edebilirsiniz. Günümüzde geçimini sadece makale yazarak sağlayan, kirasını ve faturalarını ödeyen pek çok kişi bulunuyor. Üstelik SEO Google uyumlu makale yazarak günlük para kazanma da mümkün. İnternetten para kazanmak için ve makale satmak için şu sitelerden yararlanabilirsiniz:

www.makaleyaz.netwww.iyimakale.comwww.icerik.netwww.makale.netwww.dijitalyazarlar.com

5- Reklam İzleyerek Para Kazanma

Reklam izleyerek para kazanma da internette para kazanmak istiyorum ne yapmalıyım diye soranların aldığı cevaplar arasında bulunuyor. Ancak reklam izleyerek para kazanmak için çoğunlukla yeterli seviyede İngilizceye sahip olmanız gerekiyor.

Eğer İngilizce dil bilginiz yeterliyse siz de çeşitli internet sitelerine üye olarak ve bu sitedeki reklamları izleyip, sorulara cevap vererek internetten para kazanmak için iş yapabiliriniz. Reklam izleyerek para kazanmak için tercih edebileceğiniz güvenilir siteler ise şunlar:

www.swagbucks.comwww.fusioncash.netwww.instagc.comwww.successnox.net

6- İnternet Sitesi Kurarak Para Kazanmak

İnternetten para kazanmak için ne yapmalıyım, internette para kazanmak istiyorum diyenlerin tercih edebileceği ancak biraz uğraş ve bilgi gerektiren bir seçenek de; internet sitesi kurmak. Bilindiği üzere internet siteleri; reklam, sponsorlu içerik ve tıklanma sayısı sayesinde kazanç elde ediyor.

Siz de bir internet sitesi kurarak internetten para kazanabilirsiniz. Ancak bunun için öncelikle Pazar araştırması yapmanız ve nasıl içerikte bir site kuracağınıza karar vermeniz gerekiyor. Daha sonrasında ise web sitesi kurdurmak için profesyonel bir hizmet almanız gerekiyor.

7- Satış Yaparak İnternetten Para Kazanmak

Toptancılardan dekorasyon, aksesuar ve tekstil gibi ürünler alarak ya da el işi bir ürün ortaya koyarak da internette satış yapıp para kazanmanız mümkün. Anca bunun için mutlaka bir sermaye gerekiyor. Eğer yeterli sermayeniz varsa hemen markanızı oluşturabilir ve çeşitli pazaryerlerinde hem toptan aldığınız ürünlerin hem de kendin yap ürünlerin satışını yapabilirsiniz.

Dilerseniz de markanız adına instagram hesabı açabilir, ürünlerinizin görsellerini buraya yükleyerek milyonlara ulaştırabilirsiniz. Eğer internette para kazanmak istiyorum diyor ve satış yapacak pazaryeri siteleri arıyorsanız şunlardan yararlanabilirsiniz:

Trendyol / www.trendyol.comCimri / www.cimri.comHepsiburada / www.hepsiburada.comN11 / www.n11.com

8- Youtube Para Kazanma

Bilindiği üzere artık Youtube para kazanma yolları arasında bulunuyor. Birçok sosyal medya fenomeni, Youtube kanalı açarak oldukça yüksek meblağda gelir elde ediyor. Ancak Youtube’dan para kazanmak için kanal açıp içerik yüklemek yeterli değil.

Youtube para kazanma ve dikkat çekmek için abone sayınızın ve izlenme sayınızın yüksek olması gerekiyor. Eğer siz de içeriklerinizle kitleleri etkileyebileceğinizi düşünüyorsanız hemen bir youtube kanalı açarak para kazanmaya başlayabilirsiniz.

9- Oyun Oynayarak Para Kazanma

Oyun oynayarak para kazanmak da internette para kazanmak istiyorum diyenlere verilecek cevaplar arasında. Üstelik bunun için bir bilgisayarınızın, akıllı telefonunuzun ya da tabletinizin olması yeterli!

Günümüzde pek çok kişi profesyonel online oyun oynayarak yada bu oyunlarda karakter geliştirip daha sonra bunları satarak kazanç elde ediyor. Oyun oynayarak para kazanmak için yararlanabileceğiniz bazı oyunlar ise şunlar:

Counter Strike Global OffensiveLeague of Legends / LOLDepthDota

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!