featured

İpek Tanrıyar Nasıl Zayıfladı? Hamilelik Sonrası Kilo Verme İpuçları ile İpek Tanrıyar Diyeti !

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Daha önce düşündünüz mü? Hamilelik sonrası kilo verme konusunda ünlüler nasıl başarılı oluyor? Takip ettiğimiz neredeyse tüm ünlüler bir anda kolaylıkla incecik bir fiziğe sahip oluyorlar. Sizce bunu nasıl başarıyorlar? Geçtiğimiz aylarda doğum yapan İpek Tanrıyar nasıl zayıfladı ? İpek Tanrıyar kaç yaşında ? İşte, İpek Tanrıyar ve kilo verme serüveni!

İpek Tanrıyar Nasıl Zayıfladı?

Ünlü oyuncu İpek Tanrıyar kimdir ? Nasıl zayıfladı? Hamilelik sonrası kilo verme konusunda başarılı olan güzel oyuncu hangi rutinleri takip etti? Hayatında neleri değiştirdi? İşte, detaylar…

1 – Hamilelik Sonrası Kilo Verme Egzersizleri Yaptı!

Ünlü isim hamilelik sonrası kilo verme egzersizleri yaparak günlük sporunu yaptığını ifade etmektedir. Takipçilerine çok yoğun bir egzersiz yapmamalarını öneren güzel oyuncu, bu konuda ipuçları da vermeyi unutmuyor. Çok ağır egzersizler, süt içinde bulunan laktik asit oranını artırabilir, ve böylece sütün tadını değiştirebilir. Sonuç olarak bebeğin anne sütünü reddetmesine sebep olabilir.

Hamilelik sonrası kilo verme için yapılacak en güzel egzersiz haftada 3-4 gün hafif tempoda yürümek şeklindedir. Ayrıca taze anneler, ağırlıkla yapılan egzersizlerden uzak durmalıdır. Aksi takdirde yeni sağlık problemleri ortaya çıkabilir.

Gebelik boyunca 16 kilo aldı. Kilo alırken kendisini sevmekten hiç uzaklaşmadı. Bu dönemin geçici olduğunun farkında olan Güzel oyuncu İpek Tanrıyar

“Şu an hamile kalmadan önceki kilomun da altındayım. Doktorlar, diyetisyenler konuşur. Genetik güler! Tabi normal doğum ve emzirmenin katkısını da unutmayalım”

sözlerini ekleyerek kişisel farklılıkların ve emzirmenin doğum kilosu verme konusundaki başarının da altını çizdi. 

2 – Hamilelik Sonrası Kilo Verme Diyeti – İpek Tanrıyar Diyeti

İpek Tanrıyar hamilelik süreci boyunca tam 16 kilo almıştır. Hamilelik sonrası kilo verme diyeti sayesinde bu kiloyu fazlasıyla eritmiştir. Düzenli olarak uygulanan doğru ve kolay diyet listesi ile kesinlikle güzel sonuçlar elde edilecektir. 

Sabah

1 haşlanmış yumurtaKüçük dilim peynir4 zeytin2 ince dilim tam buğday1 dilim ananas

Ara Öğün

Yeşil çay6 adet fındık1 elma

Öğle Yemeği

Fırınlanmış sebze½ kase yoğurt1 dilim kepek ekmeği

Ara Öğün

Bir armutBir bardak süt

Akşam Yemeği

Bir kase çorbaTavuk / BalıkBir kase yoğurt / bir kase cacıkYeşillikli salata2 dilim tam çavdar ekmeği

Hamilelik sonrası kilo verme konusunda üstteki listeyi örnek alıp çeşitlendirebilirsiniz. Hamilelik sonrası kilo nasıl verilir sorusuna egzersiz ve diyet listesi cevabı yeterli olacaktır.

İpek Tanrıyar Kimdir ?

1980 yılında dünyaya gelen İpek Tanrıyar kaç yaşında sorusunun cevabı ise 2020 itibari ile 40 olmaktadır.  Oldukça dikkat çekici fiziği ile tanınan ünlü oyuncu ve model, taze anne olan ünlüler arasında yerini almıştır. Geçtiğimiz aylarda bir bebek sahibi olan güzel oyuncu hamilelik dönemi alınan kilolar ile başa çıkmayı çok başarılı bir şekilde yapmıştır. Gebelik döneminde aldığı 16 kiloyu verdiği görünen İpek Tanrıyar kimdir ? Gelin birlikte görelim!

1 – Turizm Fakülltesi Mezunu

Güzel oyuncu, Trakya Üniversitesi, Turizm Bölümü mezunu olup, alanında kariyer yapmak yerine oyunculuk ve modellik eğitimleri almıştır. 2002 yılına kadar aldığı eğitimler sonucunda ilk deneyimini yaşayan güzel oyuncu kariyer basamaklarını emin adımlarla atmayı tercih etmiştir. 

2 – İlk İpek Tanrıyar Filmi – Brindar 

2002 yılında ilk film tecrübesini yaşayan Tanrıyar Brindar ismindeki sinema filminde oyunculuğa profesyonel olarak adım atmıştır. Ardından Bir Tatlı Huzur, Serseri ve Karaoğlan dizilerinde roller alan güzel oyuncunun yıldızı sunuculuk deneyimi ile parladı!

3 – Şahane Pazar İpek Tanrıyar

https://www.youtube.com/watch?v=u0wrpy4lnFM

Süheyl Uygur ve Behzad Uygur kardeşlerin sunduğu Şahane Pazar eğlence ve yarışma programında yardımcı sunucu ve oyun tanıtıcı olarak görev yapan güzel oyuncu, ekranların aranan ismi olmayı başardı.

4 – İpek Tanrıyar Instagram Fenomeni mi Oluyor?

https://www.youtube.com/watch?v=U9KR6RDYEzo

Güzel oyuncu doğal ve sempatik tavırları ile instagram fenomeni olma yolunda ilerliyor. Oldukça şirin davranışları ve ses tonu ile dikkat çeken güzel model, içinizi ısıtacak. 

5 – İpek Tanrıyar Murat Evler İlişkisi

2019 yılının 28 Şubat’ında ise Murat Evler ile evlenen İpek Tanrıyar taze anneler listesine adını yazdırmıştır. Doğum kilosu verme yolları konusunda da oldukça başarılı olan güzel oyuncu, mutlu bir evliliği bir de bebekle taçlandırmanın keyfini yaşamaktadır. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!