istanbul-nakliye-firmalari

İstanbul Nakliye Firmaları ile Çalışmanın 6 Püf Noktası!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul nakliye firmaları; evden eve nakliyat başta olmak üzere ofis taşımacılığı, şehirler arası nakliyat, parça eşya taşıma gibi çeşitli görevleri üstlenmektedir. Şehirler arası nakliyat özellikle en zor olan alan olmakla birlikte nakliyat firmaları arasında seçim yaparken her hizmet için dikkatli olmak gerekir. İstanbul nakliyat firmaları sayıca diğer şehirlere göre fazla olsa da evden eve nakliyat firması sayısının artması seçimi de zorlaştırmaktadır.

Peki evden eve nakliyat hizmeti temelde olmak üzere ofis taşıma hizmetleri ve diğeri için İstanbul nakliyat firmaları ile çalışırken nelere dikkat etmeli? İşte, avrupa ve anadolu yakası evden eve nakliyat hizmeti sunan firmalarla çalışmanın püf noktaları.

İstanbul Nakliye Firmaları Seçerken ve Çalışırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Evden eve nakliyat sektöründe taşınacak malzemeler belli iken evden eve nakliyat hizmetini sunan firmalar da buna göre hareket eder. Halbuki evden eve nakliyat şirketi aynı zamanda diğer taşıma hizmetlerini de üstlenir. Ve yapılacak her bir hizmet karşılığında farklı taşımacılık prensipleri kabul edilir. Hangi amaçla olursa olsun; ister eşya eve taşımacılık ister ofis taşımacılığı dikkat etmeniz gerekenler şöyledir:

1- En İyi Nakliye Firmaları Araştırılmalı

İstanbul nakliyat firmaları günümüzde değişik profesyonellik kapsamında bir şekilde hizmet verir. Evden eve nakliye esnasında sağladığı çalışan sayısından tutun da yılların verdiği tecrübeye bağlı olarak ‘en iyi’ olarak adlandırılır. İstanbul nakliye firmaları arasında bazı firmalar özellikle göz önüne bu yüzden çıkar. Gerek İstanbul evden eve taşımacılık gerekse eşya depolama konusunda en iyisini bulduğunuza emin olun.

2- İstanbul Nakliye Firmaları Hizmetleri Hakkında Bilgi Edinin

Günümüzde var olan İstanbul nakliye firmaları farklı hizmetler sunarak kişilere yardımcı olmaya çalışır. Örneğin; en çok evden eve nakliyat evden eşyaların çıkarılması ve götürülmesiyle ortaya çıkar. Ancak değişik hizmet kapsamları da mevcuttur. Böylece size uygun firma olup olmadığına karar verebilirsiniz.

A- Evden Eve Nakliyat Firmaları

Ev eşyalarının olası taşınma durumlarına göre bir yerden başka yere taşınma işlemidir. İstanbul nakliye firmaları evden eve nakliyat olarak hem Avrupa hem de Anadolu yakasına genelde hizmet sunar. Ancak her firma ortak özelliklere sahip olmadığından özellikle evden eve taşımacılık ve evden eve nakliyat fiyatları hakkında bilgi edinin.

B- Şehirlerarası Nakliye Firmaları

Şehirlerarası nakliyat taşımacılığı başta ev taşıma olmak üzere özellikle üretilen ürünlerin ihraç edilmesi ve pazarlara ulaşması amacıyla tercih edilir. Büyük parçalar olduğu gibi görece küçük parçalar da bir şehirden diğer şehre götürülebilir. Bu noktada  özellikle mesafe artışına bağlı olarak ücretler artar. Hem ücret hem de araç desteği konusunda dikkatli olmak gerek.

istanbul-nakliye-firmalari
İstanbul Nakliye Firmaları

C- Ofis Taşımacılığı

Ofis eşyalarının şehir içi taşınması en sık karşılaşılan durumdur. İş alanında kullanılan büyük-küçük parçaların zarar görmeden taşınması adına ekstra efor gerekir. Bu aşamada varsa firmanın bu hizmetini öğrenmeli, aynı zamanda detaylarını elde etmelisiniz. Böylece sandığınızdan daha rahat ve güvenilir taşınabilirsiniz.

3- Firmanın Taşımacılıkta Kullandığı Teknolojileri Öğrenin

İstanbul nakliye firmaları klasik taşınma ile kalmayarak taşınmayı daha kolay hale getirmeye çalışır. Bunun için de teknolojiyi daima takip etmek zorunda kalır. Özellikle İstanbul asansörlü taşıma bu yüzden ortaya çıkmıştır. Üst katlı binalara taşınacaksanız asansörlü nakliyat yapılıp yapılmadığına dikkat etmek oldukça kritiktir.

4- Baştan Taşımacılık için Sözleşme Yapın

istanbul-nakliye-firmalari

Eşya nakliyat İstanbul firması konusunda karar verdikten sonra baştan sözleşmenizi yapmalısınız. İstanbul eşya taşıma firmaları tarafından sözleşme genel olarak uygulanır fakat kimileri sözleşme yapmaz. Halbuki sözleşme sayesinde aldığınız hizmetleri kesin olarak belirtirsiniz. Bununla birlikte fiyatta sonradan değişim olmasının da önüne geçmiş olursunuz.

5- Tır Nakliye Firmaları Hangi Araçları Kullanıyor Öğrenin

Eşyaların istendiği şekilde İstanbul nakliye firmaları tarafından taşınması için araç filosu oldukça önemli. Firmanın ne kadar geniş bir araç filosu varsa taşıma o kadar kolay ve rahat yapılacaktır. İhtiyaç sahibi kişi tarafından taşınacak eşya boyutu ve miktarına uygun olarak araçların seçilmesi gerekir. Size araç desteğini daha çok sunacak bir firma ile çalıştığınıza emin olun.

6- Kurumsal Evden Eve Nakliyat Firmaları Fiyat Listesini Öğrenin

istanbul-nakliye-firmalari

Olmazsa olmaz durumlardan birisi de İstanbul nakliye firmaları tarafından belirtilen fiyatlardır. Fiyatlar günümüzde çok değişiklik gösterdiğinden tüm firmaların ortak ücretlendirmeleri bulunmaz. Sadece firmalar; kar, uzaklık mesafesi, verilen hizmet, benzin fiyatları gibi ortak etmenlere göre ücretlerini oluşturur. Fiyat konusunda derinlemesine araştırma yapmadan karar vermek yanlış olacaktır.

İstanbul başta olmak üzere şehirlerarası evden eve nakliyat firmaları arasında ön sırada yer alan Hankoç Nakliyat ile taşınmak hem ekonomik hem de memnuniyet bırakır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!