featured

İstanbul Tercüme Bürosu İsimleri Neler? 10 Adımda İstanbul Tercüme Büroları Listesi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul tercüme bürosu, resmi evrakların firmalar adına bir dilden farklı bir dile çevrilmesini sağlamaktadır. Tercümanlar sahip oldukları dil bilgisine göre çevirilerini yapar.

Günümüzde İstanbul başta olmak üzere oldukça fazla sayıda tercüme büroları bulunmaktadır. Sayısının artması alınacak hizmet kalitesini belirmesi kadar seçimi zorlaştırmaktadır.

YouTube video

Büyük ya da küçük firmalar, kişisel evraklar için İstanbul tercüme büroları konusunda bir ihtiyacınız oluşmuş olabilir. Peki İstanbul tercüme bürosu isimleri neler?

İşte başvurabileceğiniz en iyi tercüme büroları için İstanbul tercüme büroları listesi

İstanbul Tercüme Bürosu İsimleri ve Listesi

Verilecek listedeki tercüme bürolarının tercüman kapasitesi ve dil bilgisine göre oldukça farklı hizmetlere denk gelebilirsiniz.

İstanbul tercüme bürosu çalışanları başta İngilizce olmak üzere birçok dilde çevirileri yapmaktadır. Tercümanların ise yeminli ve normal tercüman olarak ayrıldığı görülmektedir.

Eğer sizin de İstanbul tercüme büroları arayışınız varsa işte deneyebileceğiniz büro isimleri;

1- Çevirimvar Online Tercüme Bürosu

Çevirimvar Online Tercüme Bürosu

Web sitelerinde anında çeviri, teslimat ve fiyat bilgisi hizmeti sunan Çevirimvar Online Tercüme Bürosu, Akademik, Hukuk, Teknik Çeviri, Tıbbi Çeviriler, Ticari Çeviriler olmak üzere geniş bir hizmet yelpazesi sunuyor. Canlı destek ve ilgili personelleriyle müşteri memnuniyeti yüksektir. Çözüm ortakları içerisinde BKM Express, TEB, Türk Telekom, Ege Üniversitesi gibi kurumlar mevcuttur. https://www.cevirimvar.com/ adresi üzerinden Çevirimvar Online Tercüme Bürosuna ulaşabilirsiniz…

2- ProTranslate

Türkiye’nin en iyi tercüme bürosu denebilir mi emin değiliz ancak İstanbul’un en iyi tercüme büroları arasında ProTranslate bulunuyor.

Bahsedilen bu tercüme bürosu, çalışanları ile birlikte birden fazla dilde kişilere, firmalara hizmet vermektedir.

Başta İngilizce olmak üzere bu İstanbul tercüme bürosu; Arapça, Almanca, İspanyolca, Portekizce, Lehçe, İtalyanca, Felemenkçe, Fransızca, Farsça, Ukraynaca ve Rusça gibi çok sayıda çeviriler yapmaktadır.

Üstelik firmanın Türk Kızılayı, e-bebek, UNICEF, DeFacto, Karaca, Balparmak, Yolcu360, Acıbadem gibi bilinen ve kaliteli bir firma ortaklığı da bulunmaktadır.

3- Vadi Tercüme

Eğer İstanbul tercüme büroları arasında yeminli tercüman arayışındaysanız, deneyebileceğiniz firmalardan sadece birisidir.

Vadi Tercüme hizmetleri kapsamında Huawei, Kuveyt Türk, Ekol, Zorlu, Dominos gibi bilinen firmalarla çalıştığını belirtiyor.

İnternet sitesini incelediğinizde hizmetleri arasında; acil çeviri, redaksiyon işlemleri, hukuki tercümeler, noter tasdikli tercüme, sözlü tercüme ve yazılı tercüme gibi farklı alanlarda hizmetleri bulunuyor.

4- Yıldız Tercüme

İstanbul tercüme bürosu olarak hizmet veren Yıldız Tercüme 20 farklı dilde çeviriler yapıyor. Çok nadir bulunan Çince, Japonca, İsveççe, Kazakça, Kırgızca, Norveççe ve Fince gibi fillerde tercüme işlemleri mevcuttur.

Yeminli, yani noter imzalı onayı bulunan, tercümanlarıyla işlerine devam ediyorlar. Firma kendi çalışma sürecini; editör kontrolü, kalite kontrolü, son okuyucu kontrolü, DTP kontrolü, zamanında teslimat gibi çok aşamalı bir ilerleyişi mevcuttur.

5- Metropol Tercüme

Metropol Tercüme, diğer İstanbul tercüme büroları gibi benzer işlemleri müşterilerine sunmaktadır. Ancak bunun yanı sıra farklı hizmetleri de tercüme bürosu olarak sunmaktadır.

Tercüman hizmeti kapsamında simültane tercüme, tıbbi ve medikal tercüme, web sitesi tercümesi gibi çok farklı alanlarda çeviri işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

6- Boğaziçi Tercüme Bürosu

1989 yılından itibaren İstanbul tercüme bürosu olarak hizmet vermeye başlayan Boğaziçi Tercüme Bürosu, birçok alanda çeviri işlemlerini günümüzde de sürdürüyor.

Müşterilerine 7/24 ulaşılabilir olmayı ve kısa sürede tercümelerin teslimatını da sunmaktadır. Profesyonel çalışma sistemi ve grubu ile farklı evraklardaki farklı dilleri Türkçeye ve farklı dillere çeviri yapılmaktadır.

7- Bozok Tercüme

İstanbul Anadolu ve Avrupa yakasında hizmetlerini sürdürmeye devam eden Bozok Tercüme, diğer tercüme bürolarında olduğu gibi başta İngilizce olmak üzere farklı dillerdeki uluslararası evrakların çevirisini yapıyor.

Diğer firmalardan ayrılan kısımlardan birisi ise çevirisi yapılan dil kapsamında ortaya çıkıyor. Danca, Hintçe, Gürcüce, Hırvatça, İbranice gibi oldukça nadir bulunan çeviri dillerini bu İstanbul tercüme bürosu kapsamında bulabilirsiniz.

8- Mavim Tercüme

Tercüme bürosu isimleri arasında Mavim Tercüme firmasından bahsedilebilir. Firmanın bürosu, İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde bulunuyor.

1997 yılından itibaren hizmet vermeye devam eden Mavim Tercüme bu özelliği ile diğer İstanbul tercüme büroları arasından sıyrılmaktadır.

Senelerdir sürdürdüğü çeviri ve tercümanlık işlemlerinde yeminli tercüme işlemleri sunmaktadır. Tapu alım satımı, hukuki evraklar, turistik ya da ticari amaçlı evrak çevirilerini de yaptıklarını belirtmek gerekir.

9- Kenbil Tercüme

Yeminli tercüme bürosu İstanbul firması olarak Kenbil Tercüme, 1992 yılından itibaren çeviri işlemlerinde aktif olarak görev almaktadır.

Büro, İzmir 9 Eylül Üniversitesi Alman Dili Ana Bilim Dalı eğitimi bölüm mezunu Ahmet Taşer tarafından kurulmuştur.

İstanbul bölgesinde ilk kurulan tercüme bürolarından olması sahip olduğu tecrübe donanımı da zamanla kazandırmıştır.

Özellikle İstanbul Avrupa yakasında bulunan onu aşkın noter ile yeminli tercümanlık işlemleri devam etmektedir.

10- LINGUIN Çeviri Hizmetleri

İstanbul’un Kadıköy ilçesinde bürosu bulunan LINGUIN Çeviri bürosu, yüz yüze ve online tercümanlık hizmetini ihtiyacı olanlara sunmaya devam ediyor.

Büro kendini, 10 yılı aşan tecrübesi ve sürekli yeniliklere ayak uyduran bir firma olarak tanıtıyor. Ekip olarak çalışmalarını sürdürürken bir yandan da tercüme hizmeti kapsamında yenilikleri takip etmeyi hedeflemişler.

Bonus- İstanbul Tercüme Bürosu| Galaxy Tercüme ve Danışmanlık

İstanbul tercüme büroları arasında Galaxy bürosu özellikle diğer bürolardan farklı olarak sosyal medya çalışmaları göze çarpıyor.

Instagram, Facebook ya da Twitter gibi farklı sosyal medya hesapları adına çeviriler istek doğrultusunda gerçekleştiriliyor.

Noter tasdikli olması da tercih edilmesinde etkili olan unsurlardan sadece birisidir. Merkez olarak İstanbul Esenyurt ilçesinde yer alsa da İstanbul’un tamamına hizmetleri sürüyor.  

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!