istanbul-yilbasi-2023-mekan-onerileri

İstanbul Yılbaşı 2023 Mekan Önerileri Listesi!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul yılbaşı 2023 mekanları bu yıl da eğlencenin merkezi olmayı hedefliyor! Yılbaşının vazgeçilmez şehirleri arasında yer alan İstanbul’da siz de güzel bir mekanda yeni yılı selamlamak istemez misiniz? İster şık bir restoranda sevdiklerinizle yemek yiyebilir isterseniz beş yıldızlı bir otelde tüm gece boyunca kalabilirsiniz.

Eğer siz de İstanbul yılbaşı 2023 mekanları konusunda arayıştaysanız bahsedilecek bu liste sayesinde hayalinizdeki mekanı bulabilirsiniz!

İstanbul Yılbaşı 2023 Kutlaması için Mekan Önerileri

Yılbaşı kutlamaları kişi ya da kişilerin zevkine göre değişecek bir durumdur. Kimileri daha sakin ortamlardan hoşlanırken kimileri daha hareketli, eğlenceli mekan arayışına girecektir. İstanbul yılbaşı 2023 kutlamaları da diğer şehirlere göre her türden zevke hitap edebilecek çeşitliliğe sahiptir. İşte 2023 yılbaşı İstanbul mekanları için değerlendirebileceğiniz birkaç öneri!

1- Minoa Village Restaurant

istanbul-yilbasi-2023-mekan-onerileri

Beşiktaş Akaretler mevkisinde bulunan Minoa Village bağımsız bir kitapevi olarak bulunuyor. Hemen yan tarafında küçük ve nezih restoranında ise misafirlerini ağırlamaktadır. Eğer daha sakin İstanbul yılbaşı mekanları arıyorsanız tercih edebileceğiniz alanlardan birisidir. Yemek yerken sevdiklerinizle samimi sohbet edebilirsiniz. Ayrıca mekanın kokteyllerini denemeyi de unutmamalısınız!

2- Büyük Kulüp

istanbul-yilbasi-2023-mekan-onerileri

İstanbul yılbaşı 2023 planınızda şık bir restoranda yemek organizasyonu bulunuyorsa değerlendirebileceğiniz köklü markalardan birisi. Bünyesinde yer alan Baron Restoran, Safran Restoran, İskele Restoran, Gurme Restoran gibi değişik konseptli mekanlarından birisini tercih edebilirsiniz. Kadıköy’de yer alan bu restoranda unutulmaz bir yılbaşı yemeğine hazır olun!

3- The North Shield Pub – Tuzla Viaport Marina

YouTube video

Yaz kış fark etmez benim için deniz manzarası ayrıdır diyenler için Tuzla Marina’da yer alan The North Shield Pub, Tuzla yılbaşı programları için oldukça doğru bir adres olacaktır. Tuzla Marina’da deniz eşliğinde sevdikleriniz ve aileniz ile yılbaşını kutlayabileceğiniz mekanda çeşitli alkol türevleri ve içecekleri mevcut. Profesyonel ekipleri ile yemek ve servisleri de bulunuyor.

4- Sofitel Hotel

istanbul-yilbasi-2023-mekan-onerileri

Yılbaşı partisi 2022 yılında da en çok dile gelen hatta her yıl İstanbul yılbaşı mekanları kapsamında adı duyulan semtlerden birisi Taksim’dir. Taksim’de siz de yılbaşı kutlamak istiyorsanız Sofitel Hotel tercihiniz olabilir. İstanbul yılbaşı fırsatları kapsamında isterseniz rezarvasyon işleminizi hemen yapabilir, restoranında yemek yiyebileceğiniz gibi gece konaklama adına da değerlendirebilirsiniz.

5- Kayık Bahçeşehir Meyhane

istanbul-yilbasi-2023-mekan-onerileri

Yılbaşında nereye gidilir 2022 araştırmasında da birçok kişinin tercihi olan Kayık Bahçeşehir Meyhane, Başakşehir’de yer alıyor. Eğlenceli ve şarkılı ortamında lezzetli mezelerinin tadına bakabilirsiniz. Keyiften bir gece çalmak isteyenler için doğru bir adres olacak olan bu meyhane oldukça nezih bir ortama sahiptir. İstanbul yılbaşı 2023 kutlamaları için nadir adreslerden birisi!

6- Hilton Garden Inn Beylikdüzü

https://www.youtube.com/watch?v=9oh4zEoZnGc

İstanbul yılbaşı 2023 kutlaması için şık bir otelde çeşitli galalara, yılbaşı programlarına katılmak isteyenlerin tercihi yine Hilton Garden oluyor. Beş yıldızlı otelde birbirinden farklı eğlenceye tanık olabilirsiniz. Dilerseniz şık bir yemek programı dilerseniz müzik ve eğlenceli anların tadını çıkarabilirsiniz.

7- The Cheerss Pub

istanbul-yilbasi-2023-mekan-onerileri

Gece boyu eğlenmek ve yeni yılın ilk gününde sabahlara kadar vakit geçirmek isteyenler The Cheerss Pub’da buluşuyor. Beylikdüzü’nde yer alan mekanda çeşitli alkol ve kokteyllerle dolu bir gece yaşayabilirsiniz. Mekan, eğlenceli ve müzikli paylaşımları da sıkılmanızın önüne geçecek, size unutulmaz bir İstanbul yılbaşı 2023 programı sunmaya hazırlanıyor.

8- DoubleTree by Hilton Ataşehir

istanbul-yilbasi-2023-mekan-onerileri

İstanbul yılbaşı mekanları listesinde bir diğer otel olarak DoubleTree yer alıyor. Avrupa yakasından ziyade Anadolu yakası kapsamında eğlenebileceğiniz bir mekana ihtiyacınız varsa araştırabilirsiniz. Ataşehir’de yer almasıyla ulaşım açısından da size bir zorluk yaratmayacaktır. Şık bir yemek, farklı eğlence programları ve galalar ile misafirlerini bekliyorlar!

9- Dorock XL Venue

YouTube video

İstanbul yılbaşı 2023 eğlence mekanları denildiğinde Dorock XL listede olmazsa olmazlar arasında! Farklı semtlerde mekanları bulunsa da Beyoğlu’nda yer alıp çeşitli aktiviteler için hazırlıklar yapılıyor. Eğlenceli müzikler, alternatif müzik seçenekleri ve DJ ile gerçekleştirilecek partileri ile tercih edenleri pişman etmeyecek bir gece bekliyor.

10- Galatasaray Kalamış Cafe & Restaurant | İstanbul Yılbaşı 2023 Mekanları

istanbul-yilbasi-2023-mekan-onerileri
İstanbul Yılbaşı 2023 Mekan Önerileri

Anadolu yakasında İstanbul yılbaşı 2023 mekanı arayanlara bir diğer öneri Kalamış’tan geliyor. Kadıköy’ün nezih ilçesinde yer alan Kalamış farklı restoranlara ev sahipliği yapıyor. Denize sıfır bu alanda Galatasaray Kalamış Cafe & Restaurant bir tercihiz olarak listenizde yer alabilir. Özel yılbaşı menüleri, çeşitli mezeleri, lezzetli içecekleri ve nezih mekanı ile pişman etmeyecek bir alternatiftir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!