featured

İstanbulda Evlilik Teklifi Yapabileceğiniz En Romantik 4 Mekan

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbulda Evlilik Teklifi… Gönül bu saat tutmaz. Evlilik teklifi etmeyi düşünüyorsanız beklemeyin artık. Zamanın önemi yok sevdiğiniz kişiye sürpriz bir evlilik teklifi yapmak için mekan arıyorsanız gelin beraber değerlendirelim.
Bu özel anının kalbinizdeki yerini tarif etmek imkansız. Bu yüzden romantik teklifler için mekanları sizler için özel olarak seçtik. Unutulmaz bir evlilik teklifi için zaman ve mekan önemli olsada doğru kişiyi bulduysanız şanslısınız.
BAKINIZ: KADINLARI ETKİLEYEN EVLİLİK TEKLİFLERİ

İstanbulda Evlilik Teklifi Anadolu Hisarı Lacivert

Anadoluhisarı’nda yer alan bu mekan sahip olduğu manzarası ile evlilik tekliflerini özel hale getirebiliyor. Boğaz‘ın tam altında, denizin bütün huzurunu sizlere sunan mekan Akdeniz lezzetleriyle dolu mutfağıyla damaklarınıza da hitap ediyor.

Golden City Hotel

Romantik bir akşam yemeğinde evlilik teklifi yapmak istiyorsanız Golden City Otel’i tercih edebilirsiniz. Haliç’in güzel manzarası eşliğinde unutulmaz bir gün yaşatacak olan mekan hava karardığı zaman Haliç Köprüsünün göz kamaştırıcı manzarasını sizlere sunuyor. Evlilik için şimdiden plan yapmaya başladıysanız rezervasyon yaptırmanızı öneriyoruz. Rezervasyon için özellikle cam kenarı masalarını tercih edebilirsiniz. Son derece zengin bir menüsü bulunan Golden City Hotel damakta unutulmayan lezzetleri ile şık bir hizmet sunuyor.

Kız Kulesi Restaurant

Kız Kulesi’nde aşkın tadı bir başkadır. Klasikler arasında yer alan Kız Kulesi’nde evlilik teklifi yaparak aşkın en özel anını yaşayabilirsiniz.

Villa Boshorus Beylerbeyi

Boğaziçi Köprüsü’nün, Anadolu yakasında yer alan Villa Boshorus Beylerbeyi denize sıfır tarihi yalı da hizmet veriyor. Her iki köprüyü gören mekan, sahip olduğu konumuyla İstanbul’da ilk akla gelen balık restoranlarından bir tanesidir.
Bu yazımızdan yararlanarak sizde sevdiğiniz kişiye unutulmaz bir evlenme teklifi yapabilirsiniz. Mekana gitmeden önce mutlaka rezervasyon yaptırmanızı tavsiye ediyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!