featured

İstanbul’dan Bursa’ya Kolay Ulaşım

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnternet, yaşamımızın her alanında hızlı ve kolay bir şekilde aradığımız tüm bilgilere ulaşmamızı sağlar. Seyahat planı yaparken online otobüs bileti almak da bu kolaylıklara iyi bir örnek olarak verilebilir. İstanbul’dan Bursa’ya otobüs ile ulaşım sağlamak isteyen bir kişi, hiçbir yere gitmesine gerek kalmadan sadece bir tık ile internet üzerinden otobüs bileti satın alabilir. Hem zaman tasarrufu sağlamanızı hem de güvenli bir alışveriş yapmanızı kolaylaştıran online bilet alma işlemine birkaç dakikanızı ayırmanız yeterlidir. Bursa otobüs bileti almanın rahatlığını yaşayabilir, yolculuğun tadını çıkarabilirsiniz. Uzun yıllardır yüzlerce otobüs firmasının biletlerini online olarak hizmete sunan NeredenNereye.com seyahat tutkunlarını güvenilir ve kolay bilet alma deneyimi ile buluşturuyor.

Bursa Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Bursa mutlaka görülmesi gereken, tarihi eserler açısından oldukça zengin olan bir şehrimizdir. Şehirde yer alan Ulu Camii, Yeşil Camii, Koza Han, Emir Sultan Camii ve Külliyesi, Saat Kulesi, Bursa Kalesi, Orhan Gazi Türbesi tarihi ve mimari açıdan oldukça önemli eserlere örnektir.

Uludağ’a çıkıp kayak yaparak kışın tadını, Gemlik ve Mudanya’da da yazın tadını çıkarabilirsiniz. İpek kumaşı ve havluları ile ünlü Bursa’da alışveriş yapmaktan da büyük keyif alabilirsiniz. Konaklamak için çevre köylerden biri olan Cumalıkızık Köyü’nde ise, tarihi evlerden yapılmış butik otellerde konaklamak güzel bir tercih olacaktır.

Bursa yemekleri ile özellikle İskender kebabı ile ün yapmış bir şehirdir. İskender kebabın yanı sıra İnegöl köfte, pideli köfte ve cantık adlı pide de en önemli lezzetler arasında sıralanabilir. İskender kebap yiyebileceğiniz pek çok restoran seçeneği vardır. Şehri ziyaret ettiğinizde kebap yemeyi ihmal etmeyin. Kestane şekeri dışında dilber dudağı, marşal pasta, ve tahinli pide mutlaka tadılması gereken tatlılardandır. Mihaliç peyniri şehrin en meşhur besinlerinden biridir. İstanbul’da yaşıyorsanız ve Bursa gidilecekler listenizde yerini aldıysa en kısa süre içinde İstanbul Bursa otobüs bileti almalı ve şehri ziyaret etmelisiniz. Birkaç gününüzü ayırmak şehri gezmek için yeterli olacaktır.

Bursa Otobüs Bileti Nasıl Alınır?

Yerinizden kıpırdamaya gerek kalmadan sadece aktif bir internet bağlantısı ve akıllı telefonla otobüs biletinizi online olarak alma imkanına sahipsiniz. Sadece internet tarayıcınız üzerinden girebileceğiniz NeredenNereye.com sayesinde kısa bir süre içinde Bursa otobüs bileti alabilirsiniz. Bilet alma işlemine başladığınızda ana sayfa üzerinde bulunan arama kısmından hareket ve varış noktalarını seçmeniz ve seyahat tarihinizi belirlemeniz yeterlidir. (Örneğin İstanbul-Bursa otobüs bileti için Nereden kısmına “İstanbul” Nereye kısmına ise “Bursa” şehirlerini seçmelisiniz.

Seyahat edeceğiniz tarihi eklemeyi unutmayın.) Bir sonraki adımda ucuz bilet bul butonunu tuşlayarak, kriterlerinize en uygun otobüs seferlerini görüntüleyebilirsiniz. Ülkemizin güzide şehirlerinden biri olan Bursa’yı ziyaret etmek için bu uygulama üzerinden yüzlerce otobüs firması arasından fiyat ve sefer olarak sizin için en uygun olanı seçme imkanına sahipsiniz. Bursa otobüs firmaları ve otobüs seferleri hakkında tüm aradıklarınız bir tık kadar yakınınızda!

Keyifli yolculuklar

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!