featured

İstikbal Köşe Takımı Modelleri ile Ferah ve Modern Oturma Odaları Tasarlayın!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstikbal köşe takımı modelleri ile yaşam alanlarınızı ferah ve modern bir çizgiye taşıyabilirsiniz. Yaşam kalitemizi etkileyen köşe koltuk takımları özellikle küçük yaşam alanları için oldukça uygundur. Konfor ve rahatlığın ön planda olduğu bu takımlarda, elbette modern dekorasyon algısı yaratabilmek mümkündür. Peki, kalitesi ve şıklığı ile büyüleyen İstikbal’de köşe takımı fiyatları neler? İstikbal köşe takımı modelleri arasında neler var? İşte, bu konuya dair tüm merak edilenler ve yanıtları…

İstikbal Köşe Takımı Modelleri | En İyi Köşe Takımları Hangi Markada Var?

İstikbal köşe takımı modelleri, oturma odalarında istediğiniz konforu ve modern dekorasyonu oluşturabilmek adına tasarlanmıştır. Kalitesi ile uzun yıllar kullanabileceğiniz markanın ucuz köşe takımları bir hayli fazla olduğundan, her bütçeye uygunluk sağlayacağı da söylenebilecektir. Bu yıl koyu renklerin hakim olduğu İstikbal köşe takımları, hem şıklığı hem de konforu ile göz dolduracaktır.

1- Mary Köşe Takımı

Köşe takımı- İstikbal markasının ürünlerinden biri olan Mary serisi, modüler yapısı sayesinde oldukça kullanışlı bir seçim olacaktır. Modüler yapısı sayesinde bu köşe takımı hem açık hem de kapalı formuyla kullanılabilecektir. Tarz görüntüsü ile beğeni toplayan bu köşe takımında koyu gri renk tonu kullanılmıştır.

YouTube video

Bu nedenle her renkteki dekorasyon parçaları ile uyumlu bir bütünlük elde edebilecektir. Yüksek ayakları sayesinde kolayca temizleyebileceğiniz bu İstikbal köşe takımı modelleri, doğa dostu sünger yapısı ve silinebilir kumaşı ile uzun ömürlü kullanım vaad edebilecektir. Şıklığı ile spor bir yaşam alanı tasarlayabileceğiniz bu köşe takımı, fiyat açısından da memnun edebilecektir.

2- Canyon Köşe Takımı

İstikbal köşe takımı modelleri arasında yer alan Canyon küçük ama kullanışlı eşyalardan biridir. İstikbal köşe takımı küçük formda bir ürün arıyorsanız, kesinlikle bu ürüne göz atmalısınız. Şık, modern ve spor görüntüsü ile yaşam alanlarınıza enerji katacak bu köşe takımında koyu gri renge yer verilmiştir.

Döner uzanma mekanizması kullanıldığından, yalnızca birkaç dakika içerisinde yatak formuna getirilebilecektir. Estetik tasarımı, sünger sistemi ve yumuşak kumaş dokusu sayesinde beklentinizi karşılayacak üründe yüksek ayaklara yer verilmiştir. Bu nedenle, kolayca temizlenerek yeniden hijyenik forma ulaşabilecektir.

3- Diego Köşe Takımı

İstikbal köşe takımı modelleri içerisinde yer alan bir diğer model Diego köşe takımıdır. Hafif parlak kumaşı, koyu gri rengi ve sırt kısmında kullanılan kapitone desenleri ile bu modelin oldukça dekoratif bir ürün olduğu söylenebilecektir.

Özel çektirme desen ile modeli zenginleştirilen bu ürün, saniyeler içerisinde yatak formuna dönüştürülebilir. Rahat temizlik açısından yüksek ayak tasarımı bulunan bu üründe de silinebilir kumaş ve doğa dost sünger malzemeye yer verilmiştir. Bu İstikbal köşe takımı fiyatları açısından da kullanıcıları memnun edebilecektir.

4- Star X Köşe Takımı

İstikbal köşe takımı Star X modeli, gül kurusu renk tonu ve modern tasarımı ile yaşam alanlarınıza çok yakışacaktır. Sandık ve yatak olabilme fonksiyonlarına sahip bu köşe takımı, küçük oluşu ile tüm yaşam alanlarınıza kullanılabilecektir. Zero Wall mekanizması sebebiyle oldukça konforlu olan bu üründe silinebilir kumaş yapısı ve yüksek ayak tasarımına yer verilmiştir. İstikbal Star X köşe takımı fiyatları için, web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İstikbal Star X köşe takımı modeli için tıklayınız.

5- İstikbal Köşe Takımı Modelleri: Estilo X Köşe Takımı

İstikbal köşe takımı modelleri arasında bulunan Estilo X serisi, deri görünümlü tarzı ile çok konuşulacak. Modern bir görünüm sunan bu takımda ip çektirme modeli uygulanarak, şıklık düzeyi arttırılmıştır.

Parlak yapısı ve yüksek ahşap ayakları ile beklentinizi karşılayan İstikbal köşe takımı ölçüleri, bakımından da her odaya uyum sağlayabilecektir. Estetik tasarımı, silinebilir yumuşak kumaş dokusu ve yatak- sandık gibi işlevsel özellikleri ile her ayrıntının düşünüldüğü bu köşe takımına, mutlaka bir göz atmalısınız.

6- Lena Köşe Takımı

İstikbal köşe takımı modelleri içerisinde öne çıkan bir diğer tasarım Lena köşe takımıdır. Mavi ve lacivert renk tonunun bir arada kullanıldığı İstikbal köşe takımı lena, ekoseli detayları ile oldukça modern bir görünüme sahiptir. İstikbal Lena köşe takımı, modern ve estetik görünüm sunması açısından yüksek ayaklarla kombin edilmiştir.

İstikbal köşe takımı modelleri arasında bulunan ürünün sırt kısmında kullanılan büyük kare kırlentlerle konforu arttırılmıştır. Malzeme içeriğinde kullanılan yumuşak dokulu kumaşı silinebilirdir. Yatak olma özelliği bulunan bu eşyalarda Zero Wall mekanizması ve S yay sistemi kullanılmıştır.

7- Troy Köşe Takımı

İstikbal köşe takımı modelleri içerisinde bulunan Troy serisi, spor şıklığın adeta simgesi olacak! Bordo krem renklerinin kullanıldığı bu modelde, silinebilir parlak deri kumaşa yer verilmiştir. Bu köşe takımı modelinde renk ve yatak olabilme fonksiyonunda değişikler yapılabilmektedir.

Dilerseniz yatak ve sandık olabilen işlevsel köşe takımı tasarlayabilir ya da sabit olarak kullanılabilen köşe takımlarını tercih edebilirsiniz. Yüksek ayak formu ile hızlı ve konforlu bir şekilde temizliğini yapabileceğiniz bu İstikbal köşe takımı modelleri, mutlaka detaylı olarak incelenmelidir.

8- Sole Köşe Takımı

İstikbal köşe takımı modelleri arasında Sole köşe takımı, en çok dikkat çeken modellerden biri konumundadır. Minimal hatları, kült tasarımı, rahat oturum yapısı ve ekonomik yapısı ile dikkat çeken bu modele mutlaka göz atmalısınız. Yüksek ayaklı yapısı, fitil ve sırt tasarımında kullanılan şık düğmeler ile beğeni toplayan bu köşe takımında yumuşacık kumaş içeriği kullanılmıştır.

Bu şık kumaş silinerek ilk günkü görünümünü koruyabilecektir. Yatak mekanizması sayesinde gerek duyulduğunda konforlu bir yatağa dönüştürülebilecektir. Bunun yanı sıra sandıklı depolama özelliği de bir diğer işlevsel yanıdır. Bordo rengi ile gönüllerde taht kuran bu İstikbal köşe takımı modelleri, başka renklerde de tasarlanabilecektir.

9- Elizya Köşe Takımı

Çağdaş çizgileri ile İstikbal köşe takımı modelleri içerisinde bir adım öne çıkan Elizya, parlak kumaşı ve kapitone detayları ile spor bir görünüm sunuyor. Kol kısmında kullanılan nervür dikişleri, evinize farklı bir ambiyans katacaktır. Minimal boyutları ile tüm oturma odaları için tercih edebileceğiniz bu model, silinebilir kumaşı sayesinde daima hijyenik görünebilecektir.

Yatak ve sandıklı olarak kullanabilme özelliği bulunan bu köşe takımında S yay sistemi ve yüksek ayak yapısına yer verilmiştir. Kiremit renklerin hakim olduğu bu İstikbal köşe takımı modelleri soğuk ve karakteristik oturma odaları yaratmak isteyenler için kusursuz bir seçim olabilir.

10- Vigo Köşe Takımı

İstikbal köşe takımı modelleri, P kol yapısı tasarımıyla konforunu gözler önüne serebilecektir. Kol kısmı ve alt kasa bölümünde kullanılan ip çektirme modelleri, köşe takımının daha şık ve zarif görünmesini sağlamaktadır. Yatak olma özelliğine sahip bu ürünü dilerseniz sandıklı depolama alanı olarak da kullanabilirsiniz.

Vizon renginin yoğun olarak kullanıldığı bu modelde krem ve etnik detaylara sahip kırlentlere yer verilmiştir. Fonksiyonelliği ve şıklığı ile sizden tam not alacak Vigo köşe takımı, fiyat açısından da her bütçeye uygun olabilecektir.

11- Lauren Köşe Takımı

İstikbal köşe takımı modelleri listemizde son olarak yer vereceğimiz tasarım Lauren’dir. Mavi ve grinin en tatlı tonunun kullanıldığı bu takımda maksimum konfor amaçlanmıştır. Bu nedenle bu ürün sadeliğin ön planda, konforun maksimum düzeyde olduğu bir köşe takımıdır. Ahşap iskeleti ve regular tarzı ile dayanıklılığını gözler önüne seren köşe takımında ekoseli ve düz renkli kırlentler kullanılmıştır.

Yalnızca oturmaya uygun olarak tasarlanan bu İstikbal köşe takımı modelleri diğerleri gibi yatak ya da sandıklı olarak kullanılamayacaktır. Yumuşacık kumaş dokusu silinebilir oluşu ve yüksek ayak tasarımı temizlik açısından büyük konfor sunacaktır. Sağlamlık ve şıklık adına her detayın düşündüğü İstikbal koltuk takımı Lauren serisine mutlaka göz atmalısınız.

Daha geniş alanlar için uygun olan koltuk takımları için İstikbal koltuk takımı modelleri ile eviniz güzelleşsin yazımıza göz atabilirsiniz. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!