featured

İtalya’da Evler 2 Euro’ya Satışa Sunuluyor! İtalya’dan Ev Almayı Düşünür müsünüz?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İtalyan kasabalarında, hem de bir çoğunda evler 2 Euro’ya satışa sunuluyor. Yeni bir hataya başlamak için bulunmaz bir fırsat olarak nitelendirilen evler yalnızca 2 Euro’dan satılıyor. Dış göç kaynaklı nedenlerden dolayı kasabalar, kısmen de olsa boşalmış durumda ve göç öncesi eski günlerine dönebilmek için terk edilmiş olan evleri neredeyse bir çay veya kahve parasına satıyorlar.

İtalya’da Evler 2 Euro! 

Napoli yakınlarında bulunan ve bir ortaçağ kasabası olan Bisaccia da bunlardan birisi ve nazik kasaba olarak ün salan Bisaccia da neredeyse kahve fiyatına 2019 yazından bu yana evler satışa konulmuş durumda. Hala bu kasabada bu fiyata evler bulabilmek için fırsatlar da bulunmakta. Bisaccia kasabasının diğer kasabalardan farkına gelinecek olursa eğer, salkım stilinde mimarisi bulunmakta ve geniş aileler ya da arkadaş gruplarıyla birlikte topluca taşınmak isteyenler için uygun olması.

Campania bölgesinde yer alan bu kasabayı diğer kasabalardan ayıran bir diğer özelliğinin de satılan tüm evlerin Bisaccia Belediyesi’ne ait olması. Bu nedenle de buradan alınan evlerin ilk aşamasında mirasçı ya da üçüncü kişilerle uğraşma sorununda ortadan kalkıyor olması önemli bir rol oynuyor.

Yalnız bu kasabadan ev alanların hemen satış sonrasında restorasyon ve ikamet taahhüdü vermesi şart koşuluyor.

Bu şekilde 1 Euro’ya Napoli yakınlarında yer alan Zungoli de, Sicilya adasında bulunan Mussomeli, Biyona, Gangi ve Salemi ile ayrıca Sardunya Adası’nda bulunan Ollalai kasabaları da evlerini satmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!