featured

İzmir’de pedallar bağımlılıktan uzak nesiller için çevrildi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeşilay, bağımlılıklardan uzak sağlıklı bir yaşam hedefiyle sürdürdüğü çalışmalardan biri olan Bisiklet Turu’nun 10’uncusu 29 Mayıs Pazar günü gerçekleştirdi.

Yeşilay İzmir Şubesi’nin düzenlediği bisiklet turu etkinliği saat 10.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda başladı. Büyük ilgiyle başlayan etkinliğe yaklaşık 300 kişi katıldı.

Spor gibi sağlıklı yaşama yönelik faaliyetlerin bağımlılıktan uzak bir yaşama büyük katkı sağladığını belirten Yeşilay İzmir Şube Başkanı Necmettin Gülak şunları ifade etti:

“Yeşilay olarak; beş bağımlılık alanında yüz yılı aşkın süredir aralıksız mücadele ediyor, her bireyin iyi ve sağlıklı yaşaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm insanımızın bağımlılıklardan uzak sağlıklı bir yaşam konusunda farkındalık sağlamasını amaçlıyoruz. Bu konuda spor etkinlikleri düzenlemeye de büyük önem veriyor; artık geleneksel hale gelen Yeşilay Bisiklet Turu ile her yıl hep birlikte pedal çevirmekten mutluluk duyuyoruz. Bu faydalı amaç için büyük bir heyecanla gerçekleştirdiğimiz etkinliğimize katılan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz.”

Cumhuriyet Meydanından bisikletleriyle çıkış yapan grup, Cumhuriyet Bulvarı, Konak, Mustafa Kemal Sahil Bulvarından İnciraltı’na kadar pedal çevirdi. Çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu etkinliğe katılanlar, program sonunda Kent Ormanında şenlikli anlar yaşadı. Burada Ege’nin meşhur Zeybek ve Efe oyunlarını oynayan gençler, halay çekip bağımlılığa karşı birlik mesajı verdi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!