featured

Jackass Forever Beyaz Perdede Seyircileriyle Buluştu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2000 – 2002 yılları arasında MTV’nin önemli projelerinden biri olan Jackass, üç sezon sürmüştü ve adını tarihe yazdırmıştı. İzleyenleri ekran başına kilitleyen Jackass televizyon şovu o yıllarda yayınlanan en özel şovlardan bir tanesiydi. Johnny Knoxville ekibiyle birlikte öyle bir programa imza attı ki, üstünden yıllar geçmesine rağmen hala esprileriyle hatırlanıyor, cesaretleriyle takdir görüyor.

Jackass’in Dördüncü Filmi Jackass Forever!

2000 yılında MTV ekranlarında yayınlanan Jackass, ilk defa 2002 yılında Paramount yapımcılığıyla birlikte beyaz perdeyle buluşmuştu. 2006 yılında ve 2010 yılında gösterime giren iki devam filmi toplamda 335 milyon dolardan fazla ciro elde etmeyi başarmıştı. Bu filmlerin ardından 2013 yılında beyaz perdeyle buluşan Johnny Knoxville komedisi film Jackass Present: Bad Grandpa, gişede 152 milyon dolar kazandırmıştı.

Pandemiden Dolayı Gösterim Tarihi Ertelenmişti

Efsaneleşen televizyon şovu ve filmlerden oluşan serinin dördüncü filmi Jackass Forever, şimdilerde seyirci karşısında çıkmaya hazırlanıyor. Yönetmenliğini Jeff Tremaine’in üstlendiği filmin, aslında Knoxville’in 50. Yaş gününden hemen önce vizyona gireceği öngörülüyordu. Ancak pandemi dolayısıyla filmin hazırlanma süreci biraz uzadı ve gösterim tarihi 17 Ekim’e kadar ertelendi.

Jackass 17 Ekim’de Sinemada Seyircileriyle Buluştu

Steve-0, Acuna, Bam Margera, Jason “Wee Man”, Chris Pontius, Preston Lacy, Dave England ve Ehren McGhehey gibi ünlü isimleri bir arada izleyebileceğimiz film Jackass Forever’da Johnny Knoxville’in ne kadar aktif bir rolde yer alacağı merak edilmişti. Film, 17 Ekim’de vizyona girdi.

YouTube video

 

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!