Johnny Depp Amber Heard Davası Türkçe Detaylar

50 Milyon Dolarlık Johnny Depp Amber Heard Davası Türkçe Detaylar Hakkında Her Şey!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Johnny Depp Amber Heard davası hız kesmeden devam ediyor. Depp’in, eski eşi Heard’e açtığı 50 milyon dolarlık iftira davası sadece Amerika’nın değil tüm dünyanın gündeminde ve ABD’nin Virginia eyaletinde görülen bu dava tüm dünyada canlı olarak yayınlanıyor.

Bu yazıda neler var?

Johnny Depp’in Disney hayatını bitiren, Karayip Korsanları’ndaki Kaptan Jack Sparrow karakterine son veren ve oyunculuk kariyerine büyük bir darbe vuran Johnny Depp Amber Heard kavgası aslında ne? Johnny Depp Amber Heard hikayesi nasıl başladı, nasıl devam ediyor? Elon Musk bu hikayenin neresinde? Johnny Depp Amber Heard yatak (dışkı) olayı ne? İşte, A’dan Z’ye Johnny Depp Amber Heard mahkeme sürecihakkındaki tüm güncel bilgiler, Johnny Depp Amber Heard Türkçe mahkeme detayları…

[ilgiliMakale icerik_id=”87727″]

Johnny Depp Amber Heard Davası Nedir ?

Hollywood’un ve dünyanın en ünlü aktörlerinden Johnny Depp ve genç oyuncu Amber Heard 2015 yılında evlendi. Ancak evlendiklerinden kısa bir süre ünlü çift 2016 yılında boşandı.

Ünlü çift boşandıktan sonra Amber Heard, Depp’in adını vermeden Washington Post gazetesinde bir makale yayınladı ve aile içi şiddet gördüğünü iddia etti. Bunun üzerine İngiliz The Sun gazetesi Depp için‘’He is a Wife Beater’’ başlığı attı. Heard’ın makalesi ve The Sun gazetesinin haberi sonrasında ise Johnny Depp’in kariyeri olumsuz etkilendi, adeta Hollywood ve Disney’den veto yedi.

Johnny Depp Amber Heard Davası Türkçe Detaylar

Johnny Depp’in The Sun gazetesine dava açması nedeniyle de boşanmanın ayrıntıları ortaya çıkmış ve sansasyonel görüntüler, videolar, ses kayıtları dünya magazin ve hukuk gündemine düşmüştü. Tüm bunların sonrasında ise şimdi Depp, eski eşi Heard’e ‘’iftira davası’’ açtı ve dava görülmeye devam ediliyor.

Yani kısacası; Johnny Depp Amber Heard davası bir iftira davası ve Depp bu davayı adını temize çıkarmak için açmış durumda. Üstelik Heard’den 50 milyon dolar talep ediyor. İşte; adım adım, madde madde Johnny Depp Amber Heard hikayesi, kavgası, gelişmeleri ve Johnny Depp Amber Heard Türkçe mahkeme ayrıntıları…

1- Johnny Depp ve Amber Heard 2009 Yılında Tanıştı

Johnny Depp Amber Heard hikayesi ilk olarak 2009 yılında The Rum Diary (Tutku Günlükleri) filmi çekimlerinde başlıyor. Depp 46, Heard ise 23 yaşındaydı.

Film setinde tanışan çift o dönem başka kişilerle birlikteydi. Johnny Depp Vanessa Paradis ile uzun bir ilişkideydi ve bu ilişkiden 2 çocuk sahibiydi. Amber Heard ise lezbiyen bir ilişki yaşıyordu ve Tasya Van Ree ile birlikteydi. Tutku Günlükleri filminde tanışan çift bu dönem birlikte olmadıklarını söylüyor.

2- Johnny Depp Amber Heard Ne Zaman Evlendi ?

2011 yılında sevgililerinden ayrılan çiftin kendi beyanlarına göre ilişkileri; film tanıtımı için 2 yıl sonra tekrar bir araya geldiklerinde başlıyor. 2014 yılında nişanlanan Amber ve Johnny 3 Şubat 2015’te evlendiler.

johnny depp amber heard davası türkçe

3- Amber Heard ‘’Para Avcısı’’ Olarak Gündem Oldu

Fransız şarkıcı Vanessa Paradis ile uzun bir birlikteliği olan, bu ilişkiden Lily Rose ve John Christopher adında iki çocuğu bulunan Depp’in ayrılıp, Heard ile nişanlanması magazin gündemine bomba olarak düşüyor.

Üstelik Amber Heard’ın nişan yüzüğü, magazin medyasında adının ‘’para avcısı’’ olarak çıkmasına neden oluyor. Kısacası; Johnny Depp Amber Heard kavgası haberleri çıkana kadar en sansasyonel haber bu. Çift hakkında bu zamana kadar çıkmış herhangi bir şiddet haberi bulunmuyor.

Johnny Depp Amber Heard Davası Türkçe

4- Çift 2016 Yılında Boşandı

Evlilikleri yalnızca 18 ay sonra son buluyor. Evliliği bitiren olayın ise günümüzde mahkemede Johnny Depp Amber Heard yatak olayı yani yatağa dışkı yapma olayı olarak konuşuluyor. Boşanma davası açan Heard ayrıca uzaklaştırma kararı da aldırıyor.

Boşanma davası Johnny Depp’in Amber Heard’a 7 milyon dolar tazminat vermesiyle sessiz ve olaysız sonuçlanıyor. Ancak burada en önemli nokta; Amber’ın aldığı tazminatı hayır kurumlarına bağışlayacağını söylemiş olması. Bu önemli çünkü şu an Johnny Depp Amber Heard davası konularından biri. Amber, aldığı tazminatı hayır kurumlarına bağışlamış değil!

Dolayısı ile bu bağışın tamamen gerçekleşmemesi Johnny Depp Amber Heard mahkeme sürecine de etki ediyor ve Amber’ın güvenirliliğini zedeliyor.

https://youtu.be/EhnKxb99Li8

5- Johnny Depp Amber Heard Kavgası Magazine Sızdırıldı

Bu ana kadar çiftin özel hayatı magazine düşmüş durumda değildi ve herhangi bir şiddet olayı söz konusu değildi. Ta ki boşandıktan sonra (iddialara göre) Amber Heard’ün gizli kaydettiği ve editlenen Johnny Depp’e ait videoyu TMZ adlı magazin sitesine sızdırana kadar.

Videoda Johnny Depp eşi Amber Heard’e şiddet uygulamıyor fakat sinirli bir şekilde hareket ediyor ve alkol tüketiyor. Johnny Depp Amber Heard mahkeme kanıtlarında bu videoya da yer verildi. Johnny Depp Amber Heard Türkçe dublajlı olarak bu video izlendiğinde de Depp’in Amber’a asla zarar vermediği sadece sinirli olduğu görülüyor.

6-  Johnny Depp’in Kariyerini Olumsuz Etkileyen Washington Post Makalesi Oldu

TMZ’ye sızdırılan video sonrasında Amber Heard 2018 yılında Washington Post gazetesinde bir makale yazdı ve ‘’aile içi şiddet mağduru’’ olduğunu Johnny Depp’in adını vermeden belirtti. Bunun üzerine Johnny Depp’e olan tepkiler başlayarak çığ gibi çoğaldı.

7- The Sun ‘’Wife Beater’’ Başlığı ile Johnny Depp’i Hedefe Aldı

Amber Heard’ün şiddet gördüğünü yazması ve Depp’i işaret etmesi üzerine İngiliz The Sun gazetesi ‘’Wife Beater’’ yani ‘’ karısını döven adam’’ başlığıyla haber yaptı. Böylelikle Johnny Depp’in kariyeri lekelenmeye devam etti ve hem Hollywood’tan hem de Disney’den veto yemeye başladı.

Johnny Depp Amber Heard Davası Türkçe Detaylar

8- Karayip Korsanları Kaptan Jack Sparrow Karakteri, Bu Olayla Son Buldu

‘’Eşine şiddet uygulayan adam’’ olarak adının çıkması üzerine en başarılı seri filmlerden olan Karayip Korsanları filminde Johnny Depp’in canlandırdığı Kaptan Jack Sparrow karakterine son verildiği Disney tarafından açıklandı.

Kaptan Jack Sparrow karakterine can veren, karakteri yaşatan, çoğu replikleri kendi yazan ve film dışında o karakterle hastane ziyaretleri gibi çeşitli organizasyonlarda yer alan Johnny Depp seriden çıkartılarak hem büyük bir maddi kayıp yaşadı hem de manevi olarak hasar aldı. Günümüzde mahkemede de bu kırgınlık Depp tarafından dile getirildi.

Hatta Johnny Depp 300 milyon dolar verseler bile artık Kaptan Jack Sparrow karakterini canlandırmayacağını mahkemede ifade etti.

9- Johnny Depp The Sun Gazetesine Dava Açtı ve Kaybetti

Yaşanan tüm bu olayların sonrasında Johnny Depp The Sun gazetesine İngiltere’de dava açtı ancak kaybetti. Belirtmek gerekir ki; bu davanın kaybedilmesinin Amber Heard’e şiddet uygulamasıyla ya da şiddet uyguladığının kesinleşmesiyle bir ilgisi yok.

Davada The Sun gazetesi, yaptıkları haberi ve attıkları ‘’Wife Beater’’ başlığını, Amber Heard’ün Washington Post gzetesinde yazdığı makaleye dayandırdı. Kısacası; The Sun bir gazete olduğu, kaynak gösterdiği için bu haberi yapabilir ve o başlığı atabilirdi. Dolayısı ile Johnny Depp davayı basın özgürlüğü nedeniyle kaybetti.

10- The Sun Gazetesi Davası ile Johnny Depp Amber Heard Kavgası Ayrıntıları Ortaya Çıktı

The Sun gazetesine açılan davaya kadar Depp ve Heard çiftinin boşanma ayrıntıları henüz tam olarak bilinmiyordu. Ancak The Sun davası ile boşanmanın ayrıntıları tamamen ortaya çıktı, tanıklar dinlendi, çapraz sorgulamalar yapıldı, yeminli ifadeler verildi. Böylelikle daha fazla video ve fotoğraf ortaya çıktı.

Johnny Depp Amber Heard Davası Türkçe

11- Johnny Depp İtibarını Temizlemek için Eski Eşi Amber Heard’e 50 Milyon Dolarlık İftira Davası Açtı

Gelelim artık esas konumuza…. Buraya kadar anlattığımız her şey Johnny Depp Amber Heard davası için kilometre taşı oldu. The Sun gazetesi davasıyla boşanmanın, şiddetin ayrıntılarının ortaya çıktı ve artık boşanmanın gizli bir tarafı kalmadı. Bu nedenle de Johnny Depp itibarını yeniden kazanmak, üzerine atılan suçları kanıtlamak ve adını temizlemek için eski eşi Amber Heard’e 50 milyon dolarlık iftira davası açtı.

2022 Nisan ayında başlayan mahkeme günümüzde hala sürüyor ve Johnny Depp Amber Heard dava sonucu ne olacak tüm dünyada merakla bekleniyor. Dava Amerika Virginia’da açıldı çünkü tüm bu olayların fitilini ateşleyen Washington Post serverları Virginia’da bulunuyor. Gelelim Johnny Depp Amber Heard davası hakkındaki en güncel bilgilere…

12- Amber Heard Johnny Depp’e 100 Milyon Dolarlık İftiranın Reddi için Karşı Dava Açtı

Johnny Depp Amber Heard davası ikili için önemli çünkü Johnny Depp’in 50 milyon dolarlık iftira davasına karşılık amber Heard de 100 milyon dolarlık iftiranın reddi ve karşı dava açtı. Kazanan kim olursa olsun, dünya gündeminde Johnny Depp amber Heard davası sonucu çok konuşulacak.

13- Johnny Depp ‘’Aile İçi Şiddetin Kurbanıyım’’

Johnny Depp Amber Heard davası, Depp’in tanık sandalyesine oturması, ifade vermesi, çapraz sorgulama yapılması ve yeminli ifade vermesiyle başladı. Depp aile içi şiddet görenin kendisi olduğunu iddia etti ve kanıtlarını da sundu. Hatta Amber Heard alınan bir ses kaydında Johnny Depp’e

‘’Söyle onlara Johnny. Ben Johnny Depp, aile içi şiddetin kurbanıyım de. Gör bakalım ne kadar insan inanır ya da senin tarafını tutar.’’

diyor. Johnny Depp ise hem ses kaydında şiddet gördüğünü kabul ediyor ve tanıklık ifadesini verirken de Amber Heard’den şiddet gördüğünü tekrarlıyor. Söz konusu ifade için Johnny Depp Amber Heard Türkçe altyazılı aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

https://youtu.be/2u25CEwpnNY

14- Amber Heard Yaşadığını İddia Ettiği Şiddeti Gözyaşları İçinde Anlattı

Johnny Depp’in ifadesinden sonra Amber Heard’ün tanıklığına geçildi ve hala Amber mahkemede ifade vermeye devam ediyor. Yaşadığını iddia ettiği şiddeti gözyaşları içinde anlatan Heard çapraz sorguda çok da başarılı değil. Hatta Johnny Depp amber Heard davası takipçileri mahkeme önünde Johnny Depp’e destek olurken, amber Herad’e tepki gösteriyor.

15- Johnny Depp Amber Heard Yatak ve Dışkı Olayı Nedir ?

En çok konuşulan konu Johnny Depp amber Heard yatak ve dışkı konusu. Hatta bu olay, evliliğin bitmesine neden olan son olay. Olayın içeriği ise; yaşanan bir tartışma sonrası Amber Heard’ün yatağa dışkısını yapması…

21 Nisan 2016’da Amber Heard’ün doğum günü ve Johnny Depp doğum gününe geç kalacağını söylüyor. 1.5-2 saat kadar geç kalan Johnny eve geliyor fakat Amber Heard Depp’i herkesin içinde azarlayıp aşağılıyor. Bunun üzerine Depp evi terkediyor. Heard ise ertesi gün arkadaşları ile Coachella’ya gidiyor ve boşanma dilekçesini imzalıyor.

https://youtu.be/WkRYoxD0Go4

Amber’ın evde olmamasını fırsat bilen Johnny kişisel eşyalarını almak üzere gitmek istiyor. Ancak 30 yıldır evde çalışan kişi, bunun iyi bir fikir olmadığını Depp’e söylüyor ve yataktaki dışkının fotoğrafını çekip Johnny Depp’e atıyor.

Depp ise mahkemede bu olay karşısında tepki olarak sadece güldüğünü ifade etti. Amber ise bunu yapmadığını, köpeklerin dışkısı olduğunu iddia etti. Ancak Depp, köpeklerinin küçük olduğunu, yatağa bile çıkamadıklarını mahkemede dile getirdi.

Ayrıca uzmanlar da bunun bir köpek dışkısı olmadığı görüşünde. Ayrıca evdeki çalışan da bunun insan dışkısı olduğunu teyit ediyor. Kısacası; Johnny Depp Amber Heard yatak üzerindeki dışkı, evliliğin bitmesinden önceki son olay ve hatta evliliği bitiren hamle.

16- Amber Heard Elon Musk ve Jane Frenko ile Eşi Johnny Depp’i Aldattı mı ?

En çok konuşulanlardan biri de Amber Heard James Franko ilişkisi iddiası. Heard’ün Johnny Depp ile evliyken James Franko ile aldattığı iddiaları var ve konu hakkında asansördeki video görüntüsü mevcut.

https://youtu.be/Yuf3ZT7Pj4M

Ayrıca Amber Heard Elon Musk ilişkisi de evlilik esnasında başladı diye düşünülüyor. Her ne kadar Heard boşandıktan sonra kısa bir süre Elon Musk ile birlikte olduğunu açıklasa da boşanmanın öncesinde ilişkileri olduğu tartışılıyor. Bu ilişki iddiası için de Amber Heard Johnny Depp evliyken çekilen asansördeki video kayıtları konuşuluyor.

https://youtu.be/0gpxNDWm7KA

17- Johnny Depp’in Parmağı Nasıl Kesildi ?

Johnny Depp Amber Heard kavgası sonucunda Depp’in orta parmağının ucu kesildi. Ancak ikili, bu olayın gerçekleşmesini farklı şekillerde anlatıyor. Heard’ün iddiasına göre Depp parmağını kendi kesti. Depp’in iddiasına göre ise; parmağı bir tartışma esnasında Heard’ün attığı votka şişesinin kırılmasıyla kesildi.

Ancak tanıklar dinlendiğinde bu olayda da Johnny Depp haklılığını daha fazla kanıtlamış durumda. Çünkü bu olay yaşandığında Amber, çok fazla şiddet gördüğünü ifade etmişti. Tanık ise Amber’da o gün hiçbir şiddet izi olmadığını söyledi.

Johnny Depp Amber Heard Davası Türkçe Detaylar

18- Psikolog Amber Heard’e Borderline Kişilik Bozukluğu ve Histerik Kişilik Bozukluğu Teşhisleri Koydu

Johnny Depp Amber Heard davası sürecinde her iki taraf da kendi çalışacağı klinik ve adli psikoloğu belirledi. Johnny Depp’in çalıştığı psikolog Amber Heard’e Borderline Kişilik Bozukluğu ile Histerik Kişilik Bozukluğu teşhislerini koydu. Psikolog bu teşhisleri koymadan önce Amber Heard’e 567 soruluk bir çalışma uyguladı.

19- Amber Heard Johnny Depp İlişkisi Nasıl Bozuldu ?

Johnny Depp Amber Heard davasıkonuları arasında ilişkilerinin başladığı ve nasıl bozulmaya başladığı da ele alındı. Depp’in anlatmasına göre; ilişkileri ortak noktaların varlığı ile başlamış. Örneğin; Amber’ın Blues müzik hakkındaki bilgisi üzerine sohbet ederek samimiyetleri ilerlemiş. Ayrıca Depp mahkemede, Heard için başlarda oldukça eğlenceli ve iyi olduğunu söyledi.

Depp mahkemede, ilişkilerinin Heard’ün kavga çıkartmalarıyla bozulmaya başladığını da dile getirdi. İlişkilerinin bozulmasına ve anlamsız kavgalara örnek veren Depp mahkemede, Amber’ın uykusu geldiğinde onunla birlikte yatağa gitmediği için yaşadıkları kavgadan bahsetti.

20- Johnny Depp Komik Mahkeme Anları | Mahkeme Salonu Kahkahaya Boğuldu

Johnny Depp Amber Heard davası komik anlara da neden oluyor. Örneğin; Johnny Depp’in bir tartışma sonrasında evin holüne tuvaletini (idrarını) yaptığı iddia edilince o anlara tanık olan korumanın ifadesi alındı. Böyle bir olayın yaşanmadığını söyleyen koruma ‘’Johnny Depp’in penisini görsem bunu hatırlardım.’’ dedi.

https://youtu.be/Z-zDAzSC5UY

21- Johnny Depp Dior Reklamı Gündeme Geldi

Johnny Depp Amber Heard davası tanıklarından biri de Depp’in kız kardeşi Christi Dembrowski oldu. Amber Heard’ün Johnny Depp’i aşağıladığı bir ana tanıklık ettiğini ifade eden Christi Dembrowski, Dior markasının Johnny Depp ile çalışmak istemesi üzerine toplantıya geldiğini ve Amber Heard’ün buna inanmayarak, iğrenir bir yüz ifadesi ile Depp’e şunları söylediğini belirtti:

‘’Dior neden seninle iş birliği yapmak istesin ki? Onların bir klası ve tarzı var. Senin tarzın yok.’’

Belirtmek gerekir ki; Amber Heard gerçekten böyle düşünüyor olsa da Dior Johnny Depp ile işbirliği yaptı bir reklam filminde Johnny Depp rol aldı. 😎😎

https://youtu.be/vukWFu1szSQ

22- Johnny Depp Camille Vasquez Aşk mı Yaşıyor ?

Johnny Depp Amber Heard davası canlı yayınlanan açık bir dava olduğu için söylentilerin de ardı arkası kesilmiyor. Davayı yakından takip edenler Johnny Depp’in avukatı Camille Vasquez Johnny Depp arasında aşk mı yaşanıyor diye konuşuyor. İkilinin yakın tavırları video editleri ile sık sık paylaşılıyor.

https://youtu.be/6-nTy9kUgg4

23- Johnny Depp Amber Heard Çocuğu Var mı ?

Amber Heard Johnny Depp evliliğinden çocuk bulunmuyor. Johnny Depp’in kızı Lily Rose Deep ve oğlu John Christopher Deep, Johnny Depp’in Heard’den önceki uzun ilişkisi Vanessa Paradis’ten.

24- Johnny Depp Amber Heard Mahkeme Jürisi Ne Karar Verecek ?

ABD mahkeme sistemi ile bizim mahkeme sürecimiz oldukça farklı. ABD mahkemesinde jüri bulunuyor ve Johnny Depp Amber Heard mahkeme jürisi karar büyük etki edecek. Ancak mahkeme süresince jürinin dışarıdan bilgi alması, araştırma yapması yasak.

Jüri, yalnızca mahkemede öğrendikleri doğrultusunda kanıya varacak. Dolayısı ile Johnny Depp Amber Heard mahkemejürisinin görüşleri, şu an kamuoyunun görüşlerinden farklı olabilir.

25- Johnny Depp Amber Heard Mahkeme Süreci Heard Açısından Olumsuz İlerliyor Olabilir

Amber Heard Tasya Van Ree ile olan ilişkisi, b davaya etki edeceğe benziyor. Çünkü Amber Heard Tasya Van Ree ile olan ilişkisinde, 2009 yılında şiddet uygulamış ve bu nedenle tutuklanmış. Johnny Depp’in ise herhangi bir şiddet geçmişi bulunmuyor.

Johnny Depp Amber Heard Davası Türkçe Detaylar

26- Pek Görüntü ve Ses Kaydı Var ama Direkt Şiddet İçeren Kayıt Yok

Amber Heard defalarca kez şiddet gördüğünü, duvardan duvara çarpıldığını , burnunun kırıldığını ve daha pek çok şiddet içeren iddiayı dile getirdi. Ancak aldığı ses kayıtlarında ya da video kayıtlarında direkt olarak Johnny Depp’in kendisine şiddet uyguladığı görülmüyor. Johnny Depp Amber Heard davası içeriğinde de Amber’abu durum açıkça soruldu. Üstelik şiddet gördüğüne dair herhangi bir resmi sağlık raporu da bulunmuyor.

27- Johnny Depp: Hiç Bir Kadına Şiddet Uygulamadım

Amber Heard’ün şiddet geçmişi hatta bu şiddet yüzünden tutuklanmış olması gerçeği varken Johnny Depp ise böyle bir geçmişe sahip olmadığı için avantajlı görülüyor. Johnny Depp Amber Heard mahkeme ifadesi esnasında sadece Amber’a değil, hiçbir kadına şiddet uygulamadığını açık bir şekilde ifade etti.

Johnny Depp Amber Heard Davası Türkçe Detaylar

28- Johnny Depp Amber Heard’ün Yüzüne Neden Hiç Bakmıyor Belli Oldu!

Johnny Depp Amber Heard mahkeme süreci başladığından beridir en fazla göze çarpan detay; Johnyy Depp’in asla Amber Heard’ün yüzüne bakmamış olması. Bunun nedeni de 16 Mayıs 2022 Pazartesi günü yapılan duruşmada belli oldu!

Amber Heard’ü çapraz sorguya alan Johnny Depp’in avukatı Camille Vasquez sorduğu sorularla durumu açıklığa kavuşturdu. Johnny Depp Amber Heard davası kayıtlarına göre; boşandıktan 1 ay sonra 2016 yılında Amber ile Johnny bir araya geliyor ve Johnny bu buluşmayı ses kaydına alıyor.

Ses kaydında Amber Heard, Johnny Depp’e son bir ez sarılmak istediğini söylüyor ve adeta bunun için ağlayarak yalvarıyor. Depp ise buna izin vermiyor Heard’ün sarılam isteğine şu sözlerle cevap veriyor:

‘’Tüm bu söylediklerinden (iftiralarından) sonra mı? Zaten ben bir hiçtim senin için her zaman da hiç kalacağım. Bir daha asla gözlerimi göremeyeceksin’’ 😔

Ses kaydında Johnny Depp’in bu sözlerinden sonra da Heard ısrar etmeye, ağlamaya devam ediyor. Ancak Depp izin vermiyor. Kısacası; Johnny Depp Aber Heard mahkeme süresince asla yüzüne bakmaması bu ses kaydı ile ortaya çıkmış oldu.

johnny depp amber heard davası türkçe

Johnny Depp Amber Heard Mahkeme İzle

Johnny Depp Amber Heard mahkeme izle seçeneği Youtube üzerinden de veriliyor. Eğer davayı canlı izlemek istiyorsanız aşağıdaki Johnny Depp Amber Heard mahkeme izle seçeneği sunan Youtube kanalına tıklayabilirsiniz.

https://youtu.be/2-bmsvS1Dus

Johnny Depp Amber Heard Türkçe Mahkeme İzle

Johnny Depp Amber Heard Türkçe altyazı ve dublaj sıkıntısı var ve Türkiye’de bu davayı takip edenler kaynak arayışına giriyor. Maalesef ki Johnny Depp Amber Heard mahkeme izle seçeneği sadece İngilizce olarak veriliyor. Ancak yazımızı takip ederek Amber Heard Johnny Depp davası hakkındaki gelişmelere erişebilirsiniz…

Johnny Depp Amber Heard Dava Sonucu Ne Olacak?

Johnny Depp Amber Heard Davası Türkçe Detaylar

Johnny Depp Amber Heard mahkeme sonucu ne olacak merakı güncelliğini koruyor. Tüm tanıklar dinlendikten, sorgulama bittikten ve ifadeler verildikten sonra sonuç belli olacak. Ama bu ana kadar daha çok Johnny Depp kamuoyunda haklı olarak görülüyor. Çünkü Amber Heard’ün ifadelerindeki çelişkiler, yanlış bilgiler tepki çekiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!