featured

Kaan Yıldırım Kimdir | Hadise ile Kaan Yıldırım Aldatma Yüzünden mi Ayrıldı?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaan Yıldırım kimdir? Sansasyonel evliliği ve sonrasındaki ilişkisi ile ön plana çıkan Kaan Yıldırım, son günlerin en popüler isimlerinden… Son olarak Hadise ile yaşadığı ilişki ile dikkat çeken Kaan Yıldırım’ın yeni sezonda herhangi bir dizide oynayıp oynamayacağı ise merak konusu! Peki Kaan Yıldırım kimdir? Kaan Yıldırım aslen nereli? İşte yanıtları…

Kaan Yıldırım Kimdir? Kaan Yıldırım Kaç Yaşında?

Kaan Yıldırım kimdir? Kaan Yıldırım kaç yaşında? 24 Aralık 1986 doğumlu olduğu bilinen oyuncu 34 yaşındadır. Kaan Yıldırım yaş bilgisinin 34 olduğunu öğrenen birçok izleyici şaşkınlığını gideremiyor. Çünkü ünlü oyuncu kusursuz fiziği ve görüntüsü ile yaşından çok daha küçük gösteriyor.

1- Kaan Yıldırım Aslen Nereli? Kaan Yıldırım’ın Babası Ne İş Yapıyor?

Kaan Yıldırım aslen nereli? Doğma büyüme İstanbullu olan oyuncunun ailesi de İstanbulludur. Kaan Yıldırım’ın babası Hakan Yıldırım’dır. Ünlü oyuncunun babasının mesleğinin ne olduğu ise bilinmiyor.

2- Kaan Yıldırım Ailesi Hakkında Bilgiler

Kaan Yıldırım kimdir? Kaan Yıldırım ailesi hakkında bilgiler verilecek olursa annesinin Seyhan Yıldırım olduğu söylenebilecektir. Kaan Yıldırım tek çocuk olduğu için başka kardeşi bulunmamaktadır. Anne ve babası gözlerden uzakta İstanbul’da yaşamını sürdürmektedir.

3- Kaan Yıldırım Nereden Mezun? Kaan Yıldırım’ın Mesleği Nedir?

Kaan Yıldırım kimdir? Ünlü oyuncu ilk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamlamıştır. Lise eğitimi sonrasında ünlü oyuncu üniversite eğitimi için Londra’ya yerleşmiştir.

Burada Brunel Üniversitesi pazarlama bölümünden mezun olmuştur. Mezuniyeti sonrası oyunculuk kariyeri üzerinde duran oyuncu, Başkent Üniversitesi İletişim Bilimleri Akademisine kayıt olmuştur. Burada oyunculuk eğitimi alarak, kariyerini bu yönde sürdürmüştür.

4- Kaan Yıldırım Boyu ve Kilosu Nedir?

Kaan Yıldırım kimdir? Kaan Yıldırım boyu 1.80 kilosu ise 70 olarak bilinmektedir. Düzenli olarak spor yapan oyuncu, kilo kontrolünü sağlayabilmek adına sağlıklı beslenmeye büyük önem veriyormuş.

5- Kaan Yıldırım Oynadığı Diziler

Kaan Yıldırım oynadığı diziler nelerdir? Kaan Yıldırım oyunculuk kariyerine Kayıp dizisiyle başlamıştır. Bu dizide Kadir karakterine can veren oyuncu, asıl çıkışını ‘’Ulan İstanbul’’ dizisiyle yakalamıştır. Dizide Ferdi karakterini canlandıran oyuncu, sempatik tavırları ve başarılı oyunculuğu ile göz doldurmayı başardı. Bu diziden sonra Kaan Yıldırım,  Adı Mutluluk dizisinde eski eşi Ezgi Eyüpoğlu ile başrolleri paylaşmıştır. Halka projesinde de yer alan oyuncu, burada da birkaç bölüm rol alarak Hekimoğlu projesine dahil olmuştur. Kaan Yıldırım kimdir? Yaklaşık bir buçuk yıl süren Hekimoğlu, reyting mağduru olarak geçtiğimiz günlerde final yapmıştı. Şimdilerde herhangi bir dizide rol alıp almayan oyuncunun, önümüzdeki sezon bir dizide rol alıp almayacağı ise merak konusu.

6- Kaan Yıldırım Ezgi Eyüpoğlu Neden Ayrıldı?

Kaan Yıldırım kimdir? Adı Mutluluk adlı dizide başrol oynadıktan sonra aşk yaşayan Kaan Yıldırım ve Ezgi Eyüpoğlu 2016 yılının yazında nikah masasına oturmuşlardı. Halk tarafından da birbirine çok yakıştırılan çift, aşkları ile magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Ancak evliliklerinin üzerinden henüz 3 yıl geçmişken ünlü çift boşanma kararı aldı. Tek celsede boşanan çift, hayranlarını da büyük hayal kırıklığına uğratmıştı. Ayrılık sonrası açıklama yapan ikili, anlaşamadıkları için ayrıldıklarını arkadaş kalma kararı aldıklarını ifade etmiştir.

7- Kaan Yıldırım Hadise ile Ayrıldı mı?

Kaan Yıldırım Hadise ayrıldı mı? Kaan Yıldırım kimdir? Ünlü oyuncu Ezgi Eyüpoğlu ile ayrılığından kısa bir süre sonra Hadise ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Bu aşk Kaan Yıldırım’ın hayranlarını ise ikiye bölmüştü.

Kimi kesim ikiliyi çok yakıştırmış, kimileri ise Ezgi Eyüpoğlu’ndan sonra Hadise’yi yakıştıramamıştı. Uzun bir süre birlikte yaşayan çifti evlenmesine neredeyse kesin gözle bakılıyordu.

Kaan Yıldırım kimdir? Hatta Hadise birlikte baktıkları Benek adındaki köpeğe İnstagram hesabı açmış ve özel yaşantısı gözler önüne seren paylaşımlarda bulunmuştu. Ancak beklenen olmadı ve ikili ayrıldı.

İkilinin ayrılık sebebi ise adeta bomba idi. Rıza Zarrafoğlu ile Hadise arasında geçmiş döneme dair çıkan aşk dedikoduları ilişkinin pimini çekti! Geçmişe dair iddiaları kaldıramayan Kaan Yıldırım, Hadise ile ilişkisini sonlandırdı.

YouTube video

İlişkiden etkilendiği her halinden belli olan Hadise, aşk acısını çabuk unuttu. Ayrılıktan kısa bir süre sonra Hadise Mehmet Dinçerler ile aşk yaşamaya başladı. Kaan Yıldırım’ın ise Çağla Şikel ile aralarında aşk dedikoduları çıksa da ikili bu iddiaların yalan olduğunu ifade ediyor. İlhan Şen kimdir yazımızı okumak için tıklayınız. 

8- Kaan Yıldırım İnstagram Hesabı Nedir?

şeklindedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!