featured

Kadın Elbise ve Etek Modelleri 2021 | İlkbahar Yaz Sezonu Yaz Elbiseleri  

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadın elbise ve etek modelleri 2021 sezonu için birbirinden farklı özel tasarımlarla vitrinlerdeki yerini aldı. Eski sezon ve yeni dönem ürünleri binlerce marka ve mağazadan temin edilebilir. Renk ve kombin açısından tatmin edici seçenekler görebilirsiniz.

Her Zevke Uygun Kalem ve Tesettür Etek Modelleri

YouTube video

Boy, desen, kumaş yapısı açısından etek modelleri her zevke uygun şekilde üretiliyor. Mevsime göre kumaş kalınlığı sayesinde konforlu kullanım oranı artacaktır.

1.  Yazlık Mini ve Midi Etek Modelleri

Yazlık kadın etek çeşitleri çiçek desenli, sade modeller, etnik görüntülü tasarımlar, tüllü uygulamalar gibi seçeneklerle görülebilir.  Yazlık etekleri almadan önce hareket konforu var mı bunu değerlendirebilirsiniz. Sıcak havaların neden olduğu ter ve neme karşı önlem almak iyi hislerinizi artırır.

2.  Tesettür Etek Modelleri

Tesettür etek modellerinde genellikle uzun ayak bileklerine kadar ve kloş, dar kalem etekler seçilebilir. Kumaş kalınlığı yaz aylarında genellikle ince ve pamuklu türde tercih edilebilir. Saten kumaşlar kullanılacaksa iç kısımlarda teri emici pamuk astar olmalıdır. Yüksek bel tesettür kemerle etkili şekilde kombin edilebilir.

3. Basma Etek Modelleri

Üzeri bolca desenli basma kadın etek modelleri sade bluz ile kombin edilerek etkili sonuçlar verecektir. Tüllü basma etekler veya etnik desenlerle bir arada kullanılabilir. Basma eteklerin klasik görüntüde olanları yanında karmaşık çiçek geometrik desenlerle birlikte kombin edilenleri de vardır.

4. Uzun Kadın Etek Modelleri | Kalem Etek Kombin Örnekleri

Uzun etek modelleri içerisinde kalem etek birçok farklı biçimde kombin edilebilir. İlkbaharda kısa kol ve uzun kollu ince bluzları renk karmaşası olmayacak şekilde kullanabilirsiniz. Kalem etekler kendi başına kullanıldığında dikkat çekici ürünlerdir. Koyu renklerde üst bölümü canlı tutabilirsiniz. Desenli kalem eteklerde ise üst kısım sade olmalıdır.

5. Kloş Etek Modelleri

Kloş kadın etek kullanırken üst bluz seçimi bol olmamalıdır. Alt ve üst kısım aynı anda bol olduğu anda ortaya boğucu görüntüler çıkacaktır. Kloş etekler desenliyse sade ve hafif dar bir şekilde değerlendirilebilir. Siyah ve canlı renkler, açık tonlar desensiz veya hafif desenli olacak şekilde kullanılabilir.

6. Uzun Pileli Kadın Etek Modelleri

Pileli kadın etek modelleri özel üretim modeller ile mağazalarda bulunabilir. Tarzınızı yansıtan pileli modeller diğer eteklere göre daha zorlu bir kullanım sunuyor. İş hayatınızda klasik etkiler yaratmak için pileli tasarımlara sıkça yer verebilirsiniz.

Yazlık Elbiseler | Yeni Sezon Kadın Elbise Modelleri

Yazlık kadın elbise modelleri günlük kullanım, sokak giyim, iş yeri giyim ve özel davetlere göre değişebilmektedir. Kendi stilinizi yansıtan modelleri dilediğiniz marka ve mağazadan temin edebilirsiniz.

Öne Çıkan Günlük Uzun Kadın Elbise Markaları | 2021 Uzun Yaz Elbiseleri

YouTube video

Yeni sezonda öne çıkan kadın elbise modelleri tesettür giyim, abiye elbiseler, günlük rahat elbiseler gibi kategorilerle mağazalarda yer alıyor.

1.  Kadın Elbise Tesettür Modelleri

Kadın tesettür elbise modelleri iç açan tasarımlarla günlük hayatınızı renklendiriyor. İş yerlerinde veya sokakta dilediğiniz her yerde tesettür elbiselerden temin edebilirsiniz. Önü düğmeli, cep detaylı, sade modeller gibi birçok model tek platformda bulunabilir.

2. Uzun Ucuz Yazlık Elbiseler | Trendyol Yazlık Elbise  

Yaz elbiseleri arasından uygun fiyata ve uzun elbiseler kendi stilinizi yansıtacaktır. Binlerce uzun elbiseyi istediğiniz ayakkabı ve de çanta ile mükemmel şekilde kombin edebilirsiniz. Renk geçişlerinde benzer tonlar veya zıtlık kullanılabilir.

3.  Abiye Elbise

Davetlere giderken abiye elbise modelleri arasından beden ve renk özelliklerine göre seçim yapmalısınız. Abiye elbiseler en zorlu kullanımı olan ürünler arasındadır. Elbise dışı bölümlere ekstra önem vermek gerekir.

4. Koton Elbise

Sade renklerle ve ferahlık temasıyla öne çıkan Koton kadın elbise modelleri kendinizi daha ferah hissetmenize katkı sağlayacaktır. Üzerinizde ağır yükler olmadan günü geçirmenin keyfini çıkarabilirsiniz. Basma elbiseleri de 2021 koleksiyonunda sıkça görebilirsiniz.

5. Mango ve ZARA Mini Elbise

Mango ten renginize uygun modellerle ön plana çıkıyor. Hemen her ten rengi için birbirinden özel kısa ve uzun elbise modelleri mağazalardan temin edilebilir. Zara yazlık elbise koleksiyonları, kendi fiziksel özellikleriniz doğrultusunda bir kategori sunuyor.

Tesettür Elbise Modelleri için Marka ve Site Önerileri  

Kadın elbise modelleri de Trendyol elbise uygun fiyatlarla sizlere ulaşmaktadır. Tesettür abiye modelleri seçenekleri ve mağaza detaylarını sayfa üzerinden bulabilirsiniz. Tesettür elbiseler için N11 satış noktasını ziyaret edebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!