featured

Kadınlar İçin En İyi 10 Küçük Otomobil Modelleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birçok kadın, uygun fiyatlı ve sürmek için rahatlık ve konfor sağlayacak bir araca sahip olmak istemektedir. Bir araba almadan önce, hazırladığımız rehberi inceleyerek, gerçekten ihtiyacınız olan gerçek arabayı bulabilir ve kendiniz için en iyi otomobil arayışınızı sonlandırabilirsiniz. İşte, 10 farklı en iyi küçük otomobil modeli .

Mini Cooper

Mini Cooper

Hem performans hem de yakıt verimliliği açısından uygun bir araç arıyorsanız, Mini Cooper tam da size göre bir araçtır. Tasarımının şıklığı dışında, tam bir kadın arabası olan araç, 62,8 mpg yakıt verimliliği sunmaktadır.

Performans açısından 7.9 saniyede 0-62 mil/saat hıza çıkan arabanın listemizdeki diğer arabalara göre tek dezavantajı, listedeki diğer araçlara göre biraz daha yüksek fiyatlı olmasıdır.

Volkswagen Polo GT

Volkswagen Polo GT

Volkswagen Polo GT, sportif havalı bir araçtır. Yakıt tasarrufu olan araç, 1,2 L dört silindirli TSI motorludur. Aracın elektronik denge programı vardır ve dört hava yastığı sayesinde, tepe sürüşü için oldukça idealdir

Renault Clio

Renault Clio

Sürüş zevki eğlenceye dönüşen Renault Clio, kadın sürücüler için tasarlanmış yapısıyla, benzinli ve dizel motorlu olarak iki seçenek sunmaktadır. Benzinli motora sahip olan araç 61.4 mpg kapasitelidir. Bu yüzden dizel modeline göre daha az yakıt sarf etmektedir.

Renault Clio dizel motor ise 88.3 mpg yakıt tüketmektedir. Benzinli motor modeline göre biraz daha fiyatı yüksektir.

Fiat 500

Fiat 500

Sevimli ve şık bir tasarıma sahip olan Fiat 500, kadınların kullanırken zorlanmayacağı mükemmel bir araç olarak karşımıza çıkmaktadır. Renk skalası oldukça geniş olan araç, oldukça makul fiyatlarıyla, kadınlar tarafından ilgi görmektedir.

Bayanlar için en iyi küçük arabalar içinde Fiat’ın bu küçük arabası, yakıt açısından oldukça tasarruf sağlıyor. İki silindirli turba ikiz hava 857 cc motora sahip olan araç, Mini Cooper ve Vauxhall gibi markalarla karşılaştırıldığında Fiat 500, kullanımı çok kolay olduğu görülmektedir. Üstelik boyutları küçük olduğu için, park etme sıkıntısı da oldukça minimuma inmektedir.

Peugeot 208

Peugeot 208

Peugeot 208, 94,2 mpg yakıt verimliliği bakımından oldukça iyidir. Şık tasarımıyla da kadınların ilgisini çekmektedir. Sürüşte kolaylık sağlayan araç, fiyatıyla oldukça uygundur.

Emisyon oranı 79g/km CO2 olan araçta GTI benzinli motorla çalışan hothatch tipi de bulunmaktadır. İkisi karşılaştırıldığında Hothatch ürün, Peugeot 208’e göre daha maliyetlidir.

Ford KA

Ford KA

Ford KA, listemizdeki Fiat 500 marka aracın, en büyük rakibidir ve listedeki araçlardan çok daha düşük fiyata sahiptir. Yol tutuşu oldukça etkili olan araç, şehir içi kullanım için oldukça uygundur.

Honda FIT

Honda FIT

Kadınlar için ideal araba listemizdeki araçlar içinde en geniş araç olan Honda FIT, 1.5 L motora sahiptir. Yakıt tasarrufu sağlayan araç, sürüş kolaylığı sağlarken, şanzımanı otomatiktir.

Özellikle çocuklarını kendi araçlarıyla okula getirip götüren anneler için ideal bir araç olarak görülmektedir.

Citroen DS3

Citroen DS3

Zarif tasarımıyla ön plana çıkan Citroen DS3, kadın sürücüler tarafından sıklıkla tercih edilen araba modelidir. Dört kişilik olan araç, farklı renk seçeneklerine sahiptir. Kompakt Cabrio model araç, Miata’ya göre çok daha geniş bir hacim sunmaktadır.

Ford Fiesta

Ford Fiesta

Genç kadın sürücüler için oldukça ideal olan Ford Fiesta, en yüksek hız ve stereo ses seviyesine sahiptir. Ford My Key özelliği sayesinde deneyimi olmayan sürücüler için de uygundur.

İç hacmi oldukça iyi olan araç, otoyolda ve şehir içinde kullanımı oldukça kolay ve eğlencelidir.

Mazda MX-5 Miata

Mazda MX-5 Miata

Kadın sürücüler için küçük araba listemiz bulunan Mazda MX-5 Miata, iki kapılıdır. Yakıt tasarrufu olan araç, pratik kullanımıyla, kadınlar için oldukça idealdir. Eğlenceyi ve sürüş keyfini yaşamak isteyen kadınlar için oldukça uygun bir araçtır.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!