featured

Kadınları İlişkiden Soğutan 6 Erkek Davranışı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erkekler tarafından ilişkide yapılan hatalar, kadınların ilişkiden soğumasına ve ilerleyen süreçlerde ilişkiyi sonlandırmasına neden olabilmektedir. Flörtleşme aşamasında ya da uzun birliktelikler esnasında karşı cinste rahatsızlık duyulan davranış biçimlerinin ortaya çıkması, kadınların tahammülsüzlükleri ile sonuçlanabilmektedir. İşte Kadınları İlişkiden Soğutan 6 Erkek Davranışı…

Erkeklerin ilişkide yaptıkları hatalar nelerdir?

Kadınları İlişkiden Soğutan 6 Erkek Davranışı

Kıskançlık

Çiftler arasında tartışmalara neden olan ve kadınları ilişkiden soğutan kıskançlık hissi, erkeklerde davranışlarının değişmesine ve kadınları kısıtlamalarına neden olmaktadır. İlişki esnasında kendini özgür hissetmek isteyen ve bir erkek tarafından kendisine sınırlar çizilmesini kabul etmeyen kadınlar, bu his karşısında ilişkiden soğumaktadır. Başta giyim olmak üzere kadına karışma amacıyla çeşitli şekillerde sergilenen davranışlar, kadınları ilişkiden kopma noktasına getirebilmektedir.

Ayrıca İlginizi Çekebilir: ALDATILDIĞINI ANLAMANIN 8 YOLU


Kadınları ilişkiden soğutan erkek davranışları nelerdir?

Küçümseme hissi

Aldığı eğitim, sahip olduğu mevki ya da elde ettiği ekonomik kazanç vb. konularda kadın ile arasında var olan eşitsizlikler nedeniyle ilişkide kadını küçümseyici hareketler sergileyen erkekler, kadınların küçümsediği hissine kapılmasına neden olmaktadır. İlişkilerde erkeğin çeşitli sebeplerden ötürü kadına karşı kendini üstün görmesi ilişkilerin sona ermesine yol açmaktadır.


İlişkilerde erkeklerin hataları nelerdir?

İletişimsizlik

Çiftler arasında yaşanan iletişimsizlik problemleri, bireylerin birbirlerini anlamaması ya da farklı anlaması ile sonuçlanmaktadır. Karşısındaki erkeğe kendini ifade etmek için büyük çaba sarf eden kadınlar ilişkiden soğumaktadır.


İlişkide yapılan hatalar nelerdir?

Sosyal medya kullanımı

Bir erkeğin sosyal medya platformlarında fazla zaman harcaması ve bu ortamlarda yeni arkadaşlıklar kurması, kadınları ilişkiden soğutan erkek davranışları arasında sayılmaktadır. Erkeklerin sanal mecralar üzerinden başka kadınları beğenme davranışları, kadınlar tarafından olumsuz değerlendirilmektedir.


İlişkide erkeklerin hataları nelerdir?

Arkadaş çevresi

Kadınların ilişki esnasında karşı cins hakkında önemsedikleri bir diğer konu ise arkadaş çevresidir. Sevgilisinin arkadaşlarından olumsuz etkilendiğini düşünen ve onlarla zaman geçirmesinden rahatsızlık duyan kadınlar, arkadaş çevresi ile arasına belli bir mesafe koymayan erkeklerden soğumakta ve ilişkiyi bitirme noktasına gelmektedir.

Kabullenmeme

Bir ilişkide yapılan hatalar arasında sayılan ve kadınları ilişkiden soğutan bir diğer davranış ise erkeklerin kabullenmemesi ve olaylar karşısında direnç göstermesidir. Kadın için önem teşkil eden konuların erkek tarafından göz ardı edilmesi ve değersizleştirilmesi, kadınları kendisini yok sayan bir erkek ile birlikte olmama ve ayrılma düşüncesine itmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!