featured

Karaköy Lokantası İncelemesi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kemankeş Kara Mustafa Paşa Mahallesi’nde yer alan Beyoğlu’ndaki otantik bir mekan… Mekanın sahibi Oral Kurt bu işe mutfaktan yetişmiş. Kendisi sadece Türk mutfağına hakim değil komşu ülkelerimizin yeme-içme kültürüne de aşina… Örneğin Ermeni mutfağına ait pek çok lezzetleri size sıralayabilmesi bunun en açık göstergesi olsa gerek.

Öte yandan Karaköy Lokantası Osmanlı sanatından esinlenerek dekore edilmiş olmasıyla da size nostaljik anlar yaşatıyor. Her yönden samimi bir atmosferde sevdiklerinizle dertleşecek, onlarla geçmişi yâd edecek meyhane arıyorsanız karaköy lokantası gerçekten de Zomato sitesinde 5 üzerinden 4.6 puanını çoktan hak etmiş gözükmektedir.

Adres

24 saat açık olarak hizmet veren Karaköy Lokantası, Kemankeş Kara Mustafa Paşa Mah., Kemankeş Cad., No: 37/A Beyoğlu/ etiketli tüm içerik için tıklayınız” target=”_blank”>İstanbul Tel : 0212 292 44 55 arayarak yer ayırtabilir ve hızlı bir şekilde rezervasyon işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Ortalama Fiyatı

Elbette karaköy lokantası incelemesi adına iki kişilik ortalama alkollü fiyatının 150 lira olması son derece öne çıkan özelliklerinden biri. Her açıdan cebinizi yakmayan ve tamamen nostaljik bir ortamla tamamen aydın, elit müşteri kitlesinin bulunduğu bir mekan olarak fark yaratan yönleriyle karşımızdaki yerini korumaktadır. Mekanda full bar, rakı, ücretsiz wifi hizmetlerini bulabileceksiniz.Mekanda müşterilerinin çıtır kabak kızartmasını, tarçınlı fasulye pilakisini ve lakerdayı beğendiklerini söyledikleri yapılan yorumlar arasında geliyor.

Müşterilerin Yorumları

Karaköy Lokantası hakkında dünyaca ünlü gurme, yemek yazarı ve akademisyen Vedat Milor’un da olumlu olumsuz görüşleri vardı. Nitekim kendisi Milliyet gazetesinin magazin ekinde paylaştığı köşe yazısında karaköy lokantası yorum hakkında birçok merak edilenleri bir bir sıraladı… İşte dünyaca ünlü akademisyen ve gurme Vedat Milor’un gözünden Karaköy Lokantası… ” Tarihi Osmanlı çinileri, Osmanlı dekorasyonu ortamı tamamen nostaljik kılıyor ve bu açıdan insan böyle bir yerde daha çok mezelerden tatmak istiyor “. ” Balık yumurtası ve limonu az ve tıpkı Bodrum’daki gibi marine edilseymiş hem lezzetinden yenmezmiş hem de lezzeti kaybolmazmış “. ” Yaprak ciğerlerin vasat üstü olduğu aşikar. Nitekim çok iyi temizlenmiş “. ” Füme ahtapot rakıyla eşsiz bir uyum lezzeti sunuyor “.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!