featured

Katılımevim İle Faizsiz Ev Sahibi Olmak

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Katılımevim diğer finansman ve kredi kuruluşlarına göre faizsiz ev ve araba alımında sunduğu imkanlarla düşük ve orta bütçeli kişilerin de faizsiz ev ve araba sahibi olmalarına yardımcı olmaktadır.

Katılımevim İle Faizsiz Ev Sahibi Olmak

Katılımevim, bireylerin krediye mecbur kalmadan kendi bütçelerine göre faizsiz ev ve araç almalarını sağlayan tasarruf finansman kuruluşlarının başında gelmektedir. Katılımevim diğer finansman ve kredi kuruluşlarına göre faizsiz ev ve araba alımında sunduğu imkanlarla düşük ve orta bütçeli kişilerin de faizsiz ev ve araba sahibi olmalarına yardımcı olmaktadır.

Ev almak isteyen bireylerin akılına ilk olarak hepimizin alıştığı yollardan olan kredi çekerek, yüksek faiz oranları ödeyerek ev alma fikri gelse de, Katılımevimin imkan sağladığı Tasarruf Finansman imkanı sayesinde faizsiz ev almak çok daha kolay ve avantajlıdır. Üstelik kısa bir süre için devam edecek olan avantajlı kampanyamızla siz de hiç peşinat ödemeden, ayda sadece 667 TL taksitle kendi evinize kavuşun!

Katılımevim İle Nasıl Faizsiz Ev Alınır?

Kendi evine, arabasına sahibi olmak isteyenler “Faizsiz ev alma” hedefiyle kurulan kurulan Katılımevim’e başvururarak taksitler halinde birikim yapmaya başlarlar. İlk önce hayallerindeki evin fiyatını belirlerken sonrasında bütçelerine göre aylık ne kadar taksit ödeyecekleri belirlenir.

Son olarak kendilerine sunulan yenilikçi tasarruf finansman yöntemlerinden kendilerine uygun olanı seçerek ödemelerini yapmaya başlarlar ve teslim tarihi geldiğinde Katılımevim aracılığı ile hayallerindeki eve kavuşup, kalan taksitleri ödemeyi tamamlarlar.

Katılımevim İle Faizsiz Ev Almanın Avantajları

Katılımevim, müşterilerine faizsiz ev sağlarken pek çok avantaj sunar. Bu avantajlar;

Birikiminiz olmasa da sisteme dahil olabilirsiniz,Asla faiz ödemezsiniz,Kredi puanınız yeterli olmasa da faizsiz ev alabilirsiniz,Dilediğiniz yerde, arzu ettiğiniz evi satın alabilirsiniz,Taksitlerinizi kendi ekonominize göre ayarlayabilirsiniz,Taksitlerinizde ödeme güçlüğü yaşarsanız ödemelerinizi dondurabilirsiniz.

Katılımevim ile faizsiz ev sahibi olma sistemine giriş için hiçbir kısıtlama olmamakla beraber faizsiz ev almak isteyen T.C. vatandaşı herkes Türkiye’nin herhangi bir yerinden kolayca ve güvenle faizsiz ev alabilmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!