kekik yağı

Kekik Yağı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antik dönemden beri kullandığımız antioksidan etkiye sahip kekik yağı doğanın bizlere sunmuş olduğu özel ürünlerden bir tanesidir. Aromatik kokusu ve şifalı özelliği ile günlük kullanım için gitgide daha popüler hale geliyor. Çekin hem yaprak hem çiçek hem de tomurcuklarının buhar yardımı ile damıtılmasından elde edilen bu yağ son derece özeldir. Hassas ve özenli bir üretim sürecinin sonunda sizler için pek çok faydası bulunuyor.

kekik yağı

Kekik Yağı Faydaları

İçeriğindeki bitkisel bileşenler ile ve antioksidan etkisiyle kekik yağı birçok faydaya sahiptir. Birçok kanser türüne karşı etkilidir. Özellikle cilt bakımında ön plana çıkar. İltihaplı cilt yaralarının tedavisinde sıklıkla kullanılıyor. Romatizma ve diğer kemik rahatsızlıklarına karşı da üstün bir etkiye sahiptir. Bel ağrıları için, sinüzit, öksürük, bademcik iltihaplarına da birebirdir.

kekik yağı

Esansiyel yağlar arasında gün geçtikçe daha da popüler hale geliyor. Beklenti ve ihtiyaçlarınıza bağlı olarak tercih edeceğiniz miktarlarda bu ürünlere sahip olabiliyorsunuz. İçeriğindeki bileşenlere güneş ışığının zarar vermemesi sebebiyle ömrü uzun olan yağlar arasındadır. Bin bir faydaya sahip olan bu yağı https://www.arifoglu.com/kekik-yagi adresinde bulabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!