featured

Kelebek Yemek Odası Takımları ile Salonlarınıza Farklı Bir Hava Katın!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kelebek yemek odası takımları ile havalı salonlar yaratmak ister misiniz? Salonlarımızın demirbaş eşyalarından biri olan yemek takımları, keyifli yemeklerin yendiği ve misafirlerin ağırlandığı ortamlardır. Çoğunlukla koltuk takımı modellerine uygun seçimlerin yapıldığı, yemek takımlarında geniş ürün yelpazesi bulunmaktadır. Mobilya markaları arasında güven veren Kelebek markası da yemek takımı modelleri ile 2022 yılının ilk aylarında ön plana çıkmayı başarabilmiştir.

Kelebek Yemek Odası Takımları 2022 Listesi

YouTube video

Kelebek yemek odası takımları listesinde sizin salonunuza uyum sağlayabilecek model ve tasarımları görebilmeniz mümkündür. Renk, malzeme ve daha birçok detayın yer verildiği Kelebek yemek odası takımları mutlaka incelenmelidir. O halde gelin, birlikte inceleyelim.

Markanın şık ve kaliteli yemek odası takımlarını, modern ve spor bir şıklık sağlayan köşe takımları ile kombin etmek isterseniz İstikbal köşe takımı modelleri yazımıza göz atabilirsiniz. 

1- Cara Yemek Odası

Kelebek mobilya yemek odası kataloğunda yer alan Cara yemek odası ağırlıklı olarak avangart salonlar için oldukça uygun olabilecektir. E1 standartlarında malzemelerin kullanıldığı bu takım kapak stoplama ve çekmece stoplama sistemlerine sahiptir. Melamin kaplamasının kullanıldığı takımda masa, konsol, sandalyeler yer almaktadır. Beyazın hakim olduğu bu takımın sandalyelerinde, desenli krem tonlarına yer verilmiştir.

2- Levana Yemek Odası

Kelebek yemek odası takımları arasında yer alan Levana, günümüzün postmodern tarzını kusursuz bir şekilde yansıtmaktadır. Masada kullanılan mermer yüzey oldukça modern bir görünüm sunmakta olup, kulplarda da ahşap detaylara yer verilmiştir. Ahşap ayaklar ve dore detayların yer aldığı bu takım, kişiselleştirilerek salonunuza uygun bir hale getirilebilecektir. Malzeme içeriği, stoplayabilme özelliği ve yüksek ayakları ile beklentinizi karşılayacak bu modeli incelemeniz önerilmektedir.

3- Lionel Yemek Odası

Kelebek yemek odası takımları arasında yer alan Lionel, detaylarındaki estetikliği ile spor şıklık sağlayabilecektir. Renklerin dengeli kullanıldığı bu takım minimalist dekorasyonu benimseyen kişiler için uygun bir seçim olabilecektir. Dokulu beyaz renk, gold detaylar ve siyah yüksek ayaklar ile beklentinizi karşılayacak bu ürün herkesin evinde yer almalıdır.

4- Milagro Yemek Odası

Milagro yemek odası, kül renginin metalik tonlarla buluşmasından doğal mükemmel uyumunu yaşam alanlarınıza taşıyabilecektir. Metalik gömme kulplar ve gold detayların kullanıldığı bu yemek odası takımı, modern ve spor şıklığı ile tüm koltuk takımlarına uygun bir seçim olabilecektir.

5- Redoro Yemek Odası

Kelebek yemek odası takımları arasında yer alan Redoro, meşin renginin o ferah ve huzurlu görüntüsünü yaşam alanlarınıza taşıyabilecektir. Doğal ahşap görünümündeki bu takım konsol, masa ve 6 adet sandalyeden oluşmaktadır.

Kulpsuz sade tasarımı ile minimalist dekorasyonlar için oldukça uygun olan bu ürün, kişiselleştirilebilecektir. Yüksek ayakların kullanıldığı bu yemek odasının temizliği oldukça kolay olacaktır. Melanin kaplama ve E1 düzeyindeki kaliteli malzemelerin kullanıldığı Kelebek yemek odası takımları, fiyat açısından da tüm bütçelere uygunluk gösterebilecektir.

6- Crista Yemek Odası

Kelebek yemek odası takımları güzelliğiyle salonlarınıza farklı bir ambiyans katmaya yetecektir. Onlardan biri olan Crista tasarımında ahşabın göz alıcı rengi ile rose rengine yer verilmiştir. Geometrik detayların ön planda olduğu bu yemek odası spor şık bir dekorasyon algısı yaratabilecektir.

Kelebek yemek odası takımları bu modeli yaşam alanlarınızda kullandığınızda samimi ve şık bir salon dekorasyonu yaratabilirsiniz. Fonksiyonel olan bu takımın masa kısmı açılarak, geniş ailelerin kullanımı için uygun bir hale gelebilecektir. Konforlu sandalyeleri, konsol aynası, stoplama özelliği bulunan çekmece ve kapak sistemi uzun ömürlü kullanım vaad edebilecektir.

7- Queen Yemek Odası

Kelebek yemek odası takımları 2022 listesinde yer alan bir diğer seri Queen modelidir. Retro çizgileri ile fark yaratan bu tasarım, modern ama yaşanmış salon dekorasyonu elde etmek isteyenler için oldukça uygundur. Koyu ceviz tonlarının yoğun olarak kullanıldığı bu model üzerinde istenildiği şekilde kişiselleştirme yapabilirsiniz. Kaliteli ve şık malzeme içeriği ile modern tarzınızı yansıtabileceğiniz bu yemek odasına bir göz atmanızı öneririz.

8- Piena Yemek Odası

Piena serisi, Kelebek yemek odası takımları içerisinde oldukça beğenilmektedir. Salon yemek masası takımı Piena vizon ve ahşap tonlarının muhteşem uyumunu gözler önüne serebilmektedir. Minimal çizgileri ile oldukça karakteristik bir görünüm sunan bu yemek odası yaşam alanınıza doğal ve şık bir hava katar.

Baklava desenli füme camlar, çam renk ve metal detaylar görebileceğiniz bu tasarım kaliteli malzeme içeriği ile beklentinizi karşılayabilecektir. Sanatsal boyutlarda bir tasarım olduğunu söyleyebileceğimiz bu Kelebek yemek odası takımları mağazalarda ya da online de incelenebilecektir.

9- Proda Yemek Odası

Zengin malzeme kombini kullanılmış bir salon dekorasyonu mu istiyorsunuz? O halde, Kelebek yemek odası takımları içerisinde bulunan Proda serisi tamda size göre olacaktır. Dekorasyona yeni bir anlayış getiren takımlar içerisinde olan bu seri, beyazın masumiyeti ve siyahın asaletini sizlere sunabilecektir.

Kumaş dokulu kapak formları, üst tablaları ve taş dokusu ile salonlarınızın ambiyansını değiştirecek bu mobilyalar kalitesi ile de göz doldurmaktadır. Malzemelerin tamamı Avrupa standartlarında olurken kullanılan yüksek ayaklar, kolay bir şekilde temizlik yapılabilmesini sağlayabilecektir. Kelebek yemek odası takımları arasında olan açılır ya da sabit masa, konsol, sandalye ve konsol aynası gibi parçaları bulunan seri üzerinde kişiselleştirme yapılabilecektir.

10- Nordic Yemek Odası

Kelebek mobilya yemek masası ile göz dolduran Nordic serisi minimalist dekorasyonlara imza atmak isteyen kişilerin ilk tercihidir. Kelebek yemek odası takımları arasında olan Nordic, doğanın sadeliği ve uyumundan etkilenerek tasarlanmıştır. Ahşabın sıcaklığını ve kusursuzluğunu yaşam alanlarında kullanabileceğiniz seri kişiselleştirilebilir. Sabit masa, konsol, ayna, puf gibi parçaları olan Nordic yemek odası takımı fiyatları, her bütçeye uygun olduğundan da avantaj sağlayabilecektir.

11- Welmont Yemek Odası

Kelebek yemek odası takımları içerisinde öne çıkan bir diğer seri Welmont modelidir. Sofranıza ışık tutacak bu takım, dekorasyonda farklılık arayanlar için iyi bir seçim olabilir. Wenge renginin hakim olduğu tasarımda kullanılan zikzak detayları modern algısını gözler önüne seriyor. Eşsiz dokusu, balıksırtı kapaklar, kazayağı desenleri, yüksek ayakları ve koleksiyona özgü kulpları ile oldukça şıktır. Yemek masası takımı- Kelebek markasına ait bu seri fiyat performans açısından da beklentiyi karşılayabilecektir.

12- Lidya Yemek Odası

Kelebek yemek odası takımları listemizde yer verdiğimiz Lidya, yaşam alanlarında açık renkler kullanmayı seven kişiler için tasarlanmıştır. Açık gri tonlarının hakim olduğu bu modele spor bir şıklık sunduğu söylenebilecektir. Modern ve zarif detaylara yer verilirken, beyaz ve meşe renkleri ortama ferah bir görünüm katmıştır. Bronz ve yüksek ayaklar, kusursuz işçilik ve köşe bitiş uygulamalarının yer verildiği Lidya yemek odasını her koltuk takımı ile kolayca kombin edebilirsiniz.

13- Lizbon Yemek Odası

Salonda enerjisi yüksek sıcak renklerden hoşlanıyorsanız, Kelebek yemek odası takımları içerisinde bulunan Lizbon’a şans verebilirsiniz. Yüksek ayak yapısı, geçişli desenleri, ceviz rengi, krom ve düğme kulpları ile bu takımın oldukça spor kaldığı söylenebilecektir.

Rengi ve tasarımı sebebiyle koltuk takımları ile kolayca kombinleyebileceğiniz bu seride kaliteli malzeme içeriğine yer verilmiştir. Modern ve retro izleri ile yaşam alanınızı anlamlandıracak bu takım, fiyat açısından da ortalama bir segmentte yer almaktadır. Kelebek yemek odası takımları arasında olan Lizbon yemek odası için sitesine göz atabilirsiniz. 

14- Norel Yemek Odası

Norel yemek odası takımı doğallık ve şıklığı buluşturan eşsiz tasarımlardan biridir. Kelebek yemek odası takımları arasında bulunan seride ahşap ve gold uyumuna yer verilmiştir.

Sandalyede kullanılan farklı renkler ise, mobilyanın sıradan algısını başarılı bir şekilde kırabilmiştir. Yalın ve doğal bir yaşam alanı planlayan kişilerin tercih edebileceği Norel serisi, yaşam alanına göre kişiselleştirilebilir. Konsol, açılabilir ya da sabit kalabilen masa, sandalye ve konsol aynaları bu serinin öne çıkan mobilyaları arasındadır.

15- Vanensi Yemek Odası

Kelebek yemek odası takımları arasında yer verdiğimiz Vanensi ahşap ve siyahın uyumunu gözler önüne serebilecektir. Koyu ceviz ile siyahın modern ve yalın uyumunun kullanıldığı bu takımda yüksek ayaklara ve E1 sınıfı kaliteli malzeme içeriklerine yer verilmiştir. Modeli kişiselleştirerek tarzınıza uygun bir hale getirebilmenizde mümkündür. Karaca yemek odası takımları içerisinde ortalama bir fiyata sahip ürün, uzun yıllar konforlu bir şekilde kullanılabilecektir.

16- Monema Yemek Odası

Kelebek yemek odası takımları içerisinde olan Monema, vintage diyebileceğimiz geleneksel motiflerden ilham alınarak tasarlanmıştır. Klasik motiflerin uyum içerisinde yorumlandığı ve modernize edildiği takımda, ceviz rengi hakimdir. Katmanlı desenleri ve ince işçiliği ile kendisine hayran bırakan bu şık yemek odası takımları, kişiselleştirilerek eve uygun bir forma getirilebilir. Sizde yaşanmış ve şık bir salon dekorasyonu oluşturmak isterseniz, bu ürüne yer verebilirsiniz.

17- Soho Yemek Odası

Modern yemek odası takımları ve fiyatları içerisinde öne çıkan Soho, çağdaş tasarımı ile modernize bir hava katabilecektir. Salonlarınızda modern, şık ama minimalist dekorasyonlara yer vermek isterseniz bu modeli göz önünde bulundurabilirsiniz. Kelebek mobilya yemek masası antrasit cam kapaklarla detaylandırılmıştır.

Bunun yanı sıra diğer eşyalar gold detayların uyumlu hale getirilmiş olup, salonunuzun şıklık düzeyinin arttırılması hedeflenmiştir. Konsolunda kullanılan boyuna çizgiler hem takımı hareketlendirmiş hem de estetik bir hava katmıştır. Kelebek yemek odası takımları içerisinde olan bu model ile ahşabın sıcak ve güçlü etkisini salonunuza yansıtabilir, güçlü bir dekorasyon algısı yaratabilirsiniz.

18- Kelebek Yemek Odası Takımları: Angelic Yemek Odası

Kelebek yemek odası takımları son sırada yer vereceğimiz bir diğer ürün Angelic modelidir. Kelebek Angelic yemek odası, daha çok Contry tarzı bir şıklığa ve tasarıma sahiptir. Beyaz ve natürel ahşabın kullanıldığı bu takım bulunduğu her ortama aydınlık ve modern bir hava katabilecektir.

Geçmişin izlerini taşıyan görüntüsü, yaşanmış ve estetik bir salon dekorasyonu algısı yaratabilir. Konsol, masa, ayna, sandalye gibi parçaları bulunmakta olup, kişilerin beklentisi ve ihtiyacına göre kişiselleştirilebilir. Ucuz yemek takımları arasında yer aldığını söyleyemeyeceğimiz bu seri, daha çok üst Segment fiyat aralığına sahiptir. Ancak E1 standartlarında malzemelerin kullanılması ürünün uzun ömürlü bir kullanım vaad edebildiğini açıkça göstermektedir.

Şıklığı ile kendisine hayran bırakan Kelebek yemek odaları için tıklayınız. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!