featured

Kışı sıcak ve tarz geçirmek için kıyafet ve aksesuarlar

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kış mevsiminde de trend olunmaz demeyin. Kış boyunca hem tarzınızı yansıtabilir hem de vücudunuzu sıcacık tutabilirsiniz. Her mevsimin kendine göre bir moda yansıtma şekli vardır işte sizler için kışı hem sıcacık hem de tarz geçirmek için bulundurmanız gereken kıyafet ve aksesuarlar listesi.

KAZAKTAN MONT HER ŞEYİN BOL OLANI MAKBUL

Kışın hem üşümemek, hem tarz olmak ve hem de rahat etmek isteyenlerin tercihi olan bol kesim kıyafetler çok şükür ki bu sene de moda. Kabandan kazağa ve hırkaya kadar salaş kesim kıyafetleri tercih edebilirsiniz. Kazaklarda neon renkler ön plana çıkarken bol kesim boğazlı kazaklar da oldukça trend parçalardan biri. Neon renkleri ben giyemem diyorsanız da daha pastel kış tonlarını tercih edebilirsiniz. Montlarda ise ön plana şişme modeller ve geçen senenin de modası olan bol kesim uzun parkalar çıkıyor. Montlar için de neon renklerin çok tercih edildiğini söylesek yalan olmaz ama tabi sadelik ve ciddiyet istiyorsanız mont renklerinde de mavi, yeşil, bordu ve bej renkler ön plana çıkıyor. Montlar ve kazaklar demişken pançoları da unutmamak gerekiyor. Özellikle sonbahar kış koleksiyonunun tamamlayıcı parçalarından olan pançolar, şık ve sıcaklığın aranılan detaylarından biri. Damalı desenli ve bohem pançoları bu kış da kullanabilirsiniz.

BERE, ATKI VE ELDİVEN ÜÇLÜSÜ

Kış trendi denildiğinde akla ilk gelen aksesuar parçalarından olan bere, atkı ve eldivenler de hem sıcaklık hem de şıklık harmanında size eşlik edecek. Bildiğiniz üzere ponpon bereler bir süredir moda ve bu gelenek bu kış mevsiminde de devam edeceğe benziyor. Kabanınıza uygun ponpon bereleri tercih ederek hem kış soğuğundan korunabilir hem de şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Atkılar ise her zamanki gibi kocaman ama renk ve desem olarak biraz daha farklılar. Genellikle damalı atkılar tercih edilirken bu desenlerin yanı sıra hologram, fırfırlı ve kaz ayağı desenli altmışlar modası atkıları da seçebilirsiniz.Eldivenler de ise sahte kürklü detaylar, ponpon, süet ve deri modeller trend. İlginizi Çekebilir: En iyi 5 Moda Blogu

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!