kitap baskı

Kitap Baskı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kitap baskı yapmak isteyenler yayınevi ile yapmış oldukları sözleşmelerde yer alan maddelere çok dikkat etmelidirler. Yine kitap yayınlandıktan sonra yazar arasından kitap satış raporları da her zaman teyit edilebilir olmalıdır. Ayrıca kitap baskı yapılan yayınevinin güvenilirliği kadrosunun devamlılığı gelişmişliğin şeffaflığından gelir.

Bu nedenle yayınevi’nin sunmuş olduğu hizmetler hakkında ayrıntılı bir şekilde araştırma yapılmalı ve buna göre hizmet alınmalıdır. Kitap basımı için kitabını adı bilinmeyen yayınevlerine teslim eden yazar adaylarının en çok yaşadığı mağduriyet sektörü bilmeden kendilerine sunulan sözleşmelere imza atmaları sonucunda oluşur. 

kitap baskı

Güvenilir Hizmet 

Kitap baskı için yayınevi araştırırken yeni ve yayınevleri ile sözleşme yaparken kitabınızın yarın ortadan kaybolmayacağına dair kesinlikle emin olmanız ve güvenilir büyük bir yayın evi ile anlaşmanız son derece önemlidir.

kitap baskı

Güvenilir bir yayın evi ile anlaşarak kitabınızın dosyasıni içinde kendinizi tanıtan kısa ve öz bilgiler içeren bir dosya halinde yayınevine yollayabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!