featured

Kredi Kartı Borcu Erteleme için Gecikmeyin | Bankalar Üzerinden Borç Erteleme Yöntemleri | Kredi Kartı Borcu Faizsiz Borç Kapatmak Mümkün mü?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kredi kartı borcu erteleme son dönemlerde sıkça akıllara geliyor. Koronavirüs salgını etkileri devam ederken, kısa çalışma ödeneklerinin kesilmesiyle borç ertelemesi daha da önem kazanacaktır.  Nakit ihtiyaçlarını kredilerden ve kredi kartlarından karşılayanlara yönelik için bankalar çeşitli yöntemler sunuyor. Kurumsal ve bireysel başvurular için bankanızın hizmetlerini takip edebilirsiniz.

Kredi Erteleme 2021 | Kredi Kartı Borcu Erteleme

Bankalara olan borcunuz kredi kartı veya kredi ise bazı yöntemleri kullanarak bunu erteleme talebinde bulunmalısınız. Kredi ve kredi kartı borcu erteleme işlemleri bankalara göre değişebilmektedir.

1. İş Bankası Kredi Kartı Borcu Erteleme |30 Haziran’ a Kadar Kredi Erteleme

İnternet şube üzerinden veya doğrudan bankaya giderek İş Bankası kredi ertelemesi hakkında değerlendirme bulabilirsiniz. Kredi kartları ve kredi borçlarının ertelenmesi için müşteri durumu dikkate alınarak işlemler yapılmaktadır. İş Bankası kendi banka sayfası üzerinden yaptığı açıklamada şu detaylara yer vermektedir:

Ekonomiye destek paketi kapsamında ek hesap faiz tahsil gününde 3 aya kadar erteleme yapılabilmektedir. Bu erteleme kredi kartı borcu erteleme işlemi ve taşıt, ihtiyaç, konut kredisi için geçerli bulunmaktadır. Erteleme işlemi yapmak için banka müşteri hizmetleri telefonu ve şubeden doğrudan başvuru yapabilirsiniz.

Ödeme planı gösterme ve erteleme bölümünden 30 Haziran’a kadar sürdürebilmektesiniz. Yeni ödeme planı oluşturmakta olan müşteriler için kredi taksitleri yeni plan sürecinde ödenmesi gerekmektedir.

2. Garanti Kredi Kartı Erteleme İşlemi Nasıl Yapılır?

Garanti BBVA  kredi kartı ve kredi borcu erteleme işlemlerinde koronavirüs nedeniyle kötü etkileri azaltmak için şu açıklamayı yapmış bulunuyor:

Kredi anapara, faiz ve taksit ödemelerini ekstra bir koşul olmadan 30 Haziran 2021 tarihine kadar ertelemiş bulunmaktadır. Çekilen kredi anapara ödemeleri 6 aya kadar uzatılmaktadır. Nakit akışı kapsamında yeniden yapılandırma süreçleri de bulunmaktadır. KOBİ için finansal yükümlülük açısından limitlerde destek odaklı bir çalışma benimsenebilecektir. Finansman limitlerinde esneklik yapılacağı düşünülmektedir.

Garanti BBVA İnternet  – Hesap ve Ürün | Kredi Hesabı  adımları üzerinden kredi erteleme işlemleri gerçekleştirilebilecektir.

Bireysel ve şahıs firmaları erteleme taleplerini gerçekleştirebilecektir.Faiz oranında artışsız şekilde 6 aya kadar taksit erteleme12 aya kadar vade uzatma işlemleri yapılabilecektir.

Kredi Kartı ve Krediler için Hangi Taksit Zamanı Sınırlaması Var?

Kredi kartı veya kredi borcu ertelemesi bir banka üzerinden yapacağınızda bankalar şart koşmaktadır. En son taksitinizin en geç 30 Haziran 2021’e kadar olması gerekmektedir.  Bankalara özel en son ne zamana kadar erteleme yapılacağını özellikle başvurunuzda görebilirsiniz.

3.  Yapı Kredi Bankası Kredi Kartı Borcu Erteleme

Yapı Kredi Bankası kredi kartı borcu erteleme konusunda “Harcama Ertele” hizmetini sunmaktadır. 3 aya kadar erteleme yapabileceğiniz bankada peşin ve taksitli harcamalarınızı yeniden yapılandırabilirsiniz. Bankadan talepte bulunurken dikkat edilmesi gereken, eskiden erteleme talebi olanların yeniden bunu yapamayacağıdır. Yapılan erteleme harcamalarınızın ödeme tarihlerine uymalıdır.

Yapı Kredi Bankası kredi ve kredi kartı borcu ertelemesi işlemlerinde faiz oranı uygulaması yapmaktadır. Talimat verilen gün doğrultusunda bu faiz oranı devreye girmektedir.

4.  Axess Kredi Kartı Borcu Erteleme |Kredi Erteleme Akbank 

Peşin veya taksitli şekilde yapılan kredi kartı borcu ödemelerinde dileyen Akbank müşterileri kart borcunu erteleyebiliyor.

50 TL ve üzerindeki alışverişlerde ertelemeleriniz 3 aya kadar yapılabilmektedir.Erteleme özelliği talep etmek için bir ödeme yapmazsınız.Axess mobil uygulama, telefon şubesi veya mesajla erteleme talebinde bulunabilirsiniz. Akbank kredi borcu ertelemesi hakkında bankayla doğrudan 444 25 25 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

YouTube video

5. Ziraat Bankası 2021 Kredi Erteleme | Ziraat Kredi Kartı Borcu Erteleme

Yapılandırma kredisi, kredi kartları ve kredi borçları ertelenmesi için çeşitli şartlarda verilen Ziraat Bankası hizmetidir. Bireysel ve kurumsal müşteriler haricinde tarımsal faaliyetler gösteren çiftçilere yönelik de erteleme kampanyalarını takip edebilirsiniz. İlave faiz indirimli kredi şartlarını banka ile iletişime geçerek öğrenebilirsiniz. 444 00 00 ve  0850 220 00 00 telefon numaralarını kullanarak Ziraat Bankası şartlarını detaylıca öğrenebilirsiniz.

6. Vakıfbank Kredi Kartı Borcu Erteleme İşlemi Nasıl Yapılır?

Vakıfbank kredi kartı borcu erteleme işlemleri için aylık %1,75 faiz oranı üzerinden 1 aylık öteleme yapılabilmektedir. Bireysel ve ticari kredi kartları bu işlemlerden faydalanabilmektedir.

Yapılacak olan erteleme işlemleri sadece TL ekstreleri için mümkündür.2021 senesi için en fazla 9 kez üst üste erteleme yapılabilmektedir.Bir dönem ve üzeri gecikmesi olan müşteriler başvuru yapabilir.Bir hesap özeti için erteleme yapıldıktan sonra diğer ekstreler için aynı talepte bulunulmamalıdır.0850 222 0 724  telefon numarası şubeler, internet bankacılığı üzerinden işlem yapılabilir.

Kredi kartı konusu hakkında daha ayrıntılı bilgiyi inceleyebilir, yeni bir değerlendirme yapabilirsiniz. Borç kapama kredisi takibini de sürdürerek tek banka üzerinden kredi kartlarınızın borcunu kapatmaya çalışabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!